chcem kupit narychlo nieaky fon a dostal som ponuky ...
SE W700 s krabicou kartou psluchadla kabel za 25 eur
SE w800 len nabijacka a kabel od pc 30 eur
SE W580 komplet zaruka 512 karta ide len na t mobile 40 eur
Co sa cennovo oplati ????
(samozrejme SE znamena sony ericson ak neikto nevie)
W580 je odtial najhorsia kupa. Je to okrem SW prakticky identicky telefon s s500i ktory (uz druhy) mam aj ja, W580 (uz treti) ma kamarat, tieto mobily maju doteraz nevyriesene dizajnerske chyby kvoli ktorym po asi pol roku intenzivneho pouzivania zacnu odchadzat bocne diody, predna klavesnica ci sa pripadne doslova polame zadna.
S kamaratom sme si presli X reklamaciami a nasledne aj X domacimi vymenami vyssie vymenovych sucastiek, po pol roku tento mobil asi kazdy hodi do kosa pretoze vydrzi menej ako ktorykolvek cinsky shit, nakoniec aj my sa s nimi doteraz trapime len kvoli tomu ze sme si na ne zvykli a zamilovali si ich.
Kupovat ale pouzivany W580 je samovrazda.
A ak mas voci mojim skusenostiam nejake vyhrady human_fly, mozes sa ist spytat do lubovolneho mobil shopu alebo si pozriet na nete hociaku diskusiu uzivatelov ktori uz tieto mobily maju dlhsie. Kvalitativne SE proste nic horsie nevypustil, bohuzial.
Kedze medzi zostavajucimi dvoma ale nieje velky rozdiel, vybral by som si podla ich stavu/prislusenstva vzhladom k cene, co uz je cisto na tebe.