Ktory z tychto telefonov ?
Ktory z tychto telefonov ?
ktory z tychto telefonov je najlepsi a preco ?
dakujem za odpovede
HTC One V
HTC Desire C
HTC Wildfire S
Nokia Lumia 710
Nokia Asha 302
Nokia C5-00 MP5
Nokia 500
Nokia Lumia 610
Nokia E52
Samsung Galaxy Mini
Samsung Galaxy Ace 2
Samsung Galaxy Ace VE
Sony Ericsson Xperia Active
Sony Xperia U
LG Optimus L7
LG Optimus L3
dakujem za odpovede
HTC One V
HTC Desire C
HTC Wildfire S
Nokia Lumia 710
Nokia Asha 302
Nokia C5-00 MP5
Nokia 500
Nokia Lumia 610
Nokia E52
Samsung Galaxy Mini
Samsung Galaxy Ace 2
Samsung Galaxy Ace VE
Sony Ericsson Xperia Active
Sony Xperia U
LG Optimus L7
LG Optimus L3
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Re: Ktory z tychto telefonov ?
Xperia U - výkon
-
Ryan Giggs
VIP
To radsej Xperiu Sola. Vykon rovnaky, vacsi displej, slot na sd.
mam na vyber len z telefonov ktore som napisal...
Xperia U nema slot na pamatove karty a tych 6GB mi pride strasne malo... urcite je najlepsi z tychto telefonov ?
Xperia U nema slot na pamatove karty a tych 6GB mi pride strasne malo... urcite je najlepsi z tychto telefonov ?
ja by som zobral HTC one V poznám ludí čo ho majú a je výkonný ..dobrý design ... slot na pametovkuForsaken napísal:mam na vyber len z telefonov ktore som napisal...
ja osobne by som one V nebral - az taky vykonny zas nie je a dizajn sa mi vobec nepaci ... kolko ludi tolko chuti
z toto vyberu by som bral ak by som musel tak SE U, vykonovo aj dizajnovo je na dobrej urovni
z toto vyberu by som bral ak by som musel tak SE U, vykonovo aj dizajnovo je na dobrej urovni
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Sola je správna voľba. Som bral nedávno pre klienta, fakt solídny telefón za tie peniažky. Display s vysokým rozlíšením na svoju uhlopriečku, Cortex A9, akurát škoda že len 512 MB ram z toho je k dispozíci len cca 300.
-
Space5800
Medium Professional
pripletiem sa tu...má Sola ICS alebo sľubený update v blízkej dobe?
-
Ryan Giggs
VIP
Pise ale ze moze brat len tie zo zoznamu. Takze Sola ja pase.uplink napísal:Sola je správna voľba. Som bral nedávno pre klienta, fakt solídny telefón za tie peniažky. Display s vysokým rozlíšením na svoju uhlopriečku, Cortex A9, akurát škoda že len 512 MB ram z toho je k dispozíci len cca 300.
Pises ze ti vadi absencia slotu na sd. Xperia U je sice mozno najvykonnejsia ale co z nej, ked nema slot?! Preto by som sa tiez v takom pripade priklonil k One V.
ja by som bral Galaxy Ace 2 (dual core, NFC, slot na sd kartu, 3,8" display)
Aj ja by som zobral Galaxy Ace 2
asi ma ukameňujú ale odporúčam Lumiu 710, ten telefón bude najsvižnejší zo všetkých a ešte aj z mnohých ďalších
nemôžem si pomôcť ale ten WP ide proste strašne dobre
ale odporúčam si o tom niečo prečítať, lebo má nejaké veci, ktoré by ti nemuseli vyhovovať 
-
Michaelo
Hardcore addict
Lumnia 710 je ako iŠmejd. Bluetooth len pre náhlavné sady, nemá SD a podobne. Ale svižný je. To je pravda.
Tuto je pekná recenzia: http://smartmobil.sk/?p=5930
ok diky za tipy...
nepoznate nejaku dobru stranku kde sa daju telefony prehladne porovnat?
nepoznate nejaku dobru stranku kde sa daju telefony prehladne porovnat?
dik paradaBa-Yo napísal:Napríklad: http://mobilmania.azet.sk/default.aspx?catalog=1
áno daj tu jednu negatívnu recenziu a už je to najhoršia vec na sveteMichaelo napísal:Lumnia 710 je ako iŠmejd. Bluetooth len pre náhlavné sady, nemá SD a podobne. Ale svižný je. To je pravda.
to že ty si potrebuješ posielať pozadia s kamarátmi cez BT neznamená, že ho nutne potrebuje každý, zakladateľ témy neuviedol čo požaduje a čo nie
SD karty tiež nie su až taký problém, myslím že 90 ľudí do tých telefónov aj tak tú kartu len vloží a ani o nej nevedia, ale jasné, čo keď sa telefon pokazí stratíš všetky dáta
a podobne
-
galbavymartin
Light Professional
jednoznacne galaxy ace 2
-
Michaelo
Hardcore addict
Lumniu som v rukách nedržal to sa priznám ale iPhone som mal v rukách asi na na 2 hodiny a skúšal som čo vie a akurát sa potvrdila väčšina kritiky.
A neviem ako ty ale ja mám v telefóne 32GB SD kartu a využívam ju.
Na synchronizáciu mam DropBox ktorý tiež automaticky posiela všetky fotky a videá pri pripojení na wi-fi (alebo mobilný net, je to na tebe ako nastavíš) na net a máš to hneď v PC, Booku aj mobile.
Ja nehovorím že nie je svižná a že nikomu vyhovovať nebude. On nedal svoje potreby ale väčšina ľudí BT využíva aj na iné veci ako len pre náhlavnú sadu / rádio.
A neviem ako ty ale ja mám v telefóne 32GB SD kartu a využívam ju.
Na synchronizáciu mam DropBox ktorý tiež automaticky posiela všetky fotky a videá pri pripojení na wi-fi (alebo mobilný net, je to na tebe ako nastavíš) na net a máš to hneď v PC, Booku aj mobile.
Ja nehovorím že nie je svižná a že nikomu vyhovovať nebude. On nedal svoje potreby ale väčšina ľudí BT využíva aj na iné veci ako len pre náhlavnú sadu / rádio.