Kupa auta
-
LukineskoNR
Expert
Kupa auta
Ludia predavame auto mazdu cx7 a zaroven chcem kupit auto skodu oktavia od roku 2010 na aaaauto ponukaju ale pisu ze cena6300 acena v hotovosti 7800 preco to tak je? Tych 6300 stoji na splatky?
Re: Kupa auta
chcem-kupit-auto-t116299.html
a ano, ta suma plati cez ich financovanie, ktore sa ti neoplati a neoplati sa ti ani kupa z aciek, pohladaj na fore prislusnu temu a skusenosti z aaa, najdes o tom hodne ci na fore, ci na nete celkovo
good luck with this shit
a ano, ta suma plati cez ich financovanie, ktore sa ti neoplati a neoplati sa ti ani kupa z aciek, pohladaj na fore prislusnu temu a skusenosti z aaa, najdes o tom hodne ci na fore, ci na nete celkovo
good luck with this shit
-
LukineskoNR
Expert
Re: Kupa auta
Tak napíšem to tu ešte raz už som na pc takže: Predávame Mazdu CX7 ročník 2008 benzín zajtra by som pridal foto a chcel počuť váš názor a akú cenu najlepšie bude predať ho čo najdrahšie nad 7000€ a potom si budem môcť vybrať ja auto o tu sumu viac drahšie. Zatiaľ mám stanovenú hranicu 5000-6000. Nezáleží mi moc na výkone auta ale aspoň vzhlad. Chcel by som aby to auto bolo staré max 5-6 rokov. Páči sa mi niečo takéto Nasiel som aj ine auta ale bol by som radsej keby to je skoda alebo taketo znacky nez bmw a tak ktorych oprava je niekolko krat drahsia.
//autoeditácia príspevku (25 Sep 2014, 16:46)
Ešte že pokial su na aute škrabance existuje niečo čím sa daju odstranit alebo troska aby nebolo vidiet ?
//dôvod pre lock,viď vyššie.
Kód: Vybrať všetko
http://www.autobazar.sk/5538165/skoda-octavia-ambition-1-6-tdi///autoeditácia príspevku (25 Sep 2014, 16:46)
Ešte že pokial su na aute škrabance existuje niečo čím sa daju odstranit alebo troska aby nebolo vidiet ?
//dôvod pre lock,viď vyššie.