Na nete su vela druhoh 100-350PSI no neviem aky vybrat,.. dik rady
Kupa autokompresora 12V
Kupa autokompresora 12V
Neviete alebo nemate skusenosti z tymi kompresorykmi??? Rozmyslam nejaky kupit do auta ale zas nechcem taky co bude fukat pneumatiku 2 dni....
Re: Kupa autokompresora 12V
No ak dobre pocitam, tak by ti malo stacit aj 100psi. Gumy sa fukaju tak na 2-2.5 baru (200-250kPa) a 1psi=6.8kPa, cize potrebujes aspon 30-40 psi, co 100kovy kompresor splna v pohode. Otestovane to vsak nemam 
-
RATZINGER666
Darca
- Kontaktovať používateľa:
ja by som Ti poradil hocijaky najlacnejsi z lidlu alebo z elektra à la conrad apod... kola budes aj tak fukat, resp. dofukovat iba dva-tri krat za rok, je zbytocne kupovat nejaky predrazeny znackovy model... co sa tyka casu - ked budes iba dofukovat z 2,0 na 2,2 bar, tak urcite to nebude trvat dlho
k potrebnemu tlaku sa uz vyjadril nas pan fyzikar nadomnou 
No tento model mozem mat za body cez Slovnaft....ma 250psi.... a ano bude sluzit iba na obcasne dofuknutie ...
http://e-truckshop.cz/d.825.Kompresor_12V.html
http://e-truckshop.cz/d.825.Kompresor_12V.html
-
RATZINGER666
Darca
ber ho... vidis to, ja mam tisicky bodov na shellkach, mozem ho tiez vybrat, ak by mal niekto zaujem 
Presne takýto mám na polici, nefunkčný, akurát nie zo Shell ale donesený zvonku.
-
RATZINGER666
Darca
ono ani nemozno cakat, ze Ti taka vec vydrzi vecne... dva roky to ma zaruku a potom to mozes s kludnym srdcom hodit do kosa a za tu cenu kupit dalsi...
Mám niečo podobné ako toto, teda žiadne plastové somariny.
http://www.najautodoplnky.sk/eshop/produkt/1722 (aj ked to na fotke vyzerá ako plast, je to plech.) Funguje mi tretí rok a vyzerá to tak že ešte aj dlho fungovať bude. Samozrejme že tá plastová koncovka do 12V zásuvky sa raz-dva rozpadla, ale to sa môže stať na každom, a oprava je hračka. Používam ho na fúkanie pneu na 2 autách a 2 bikoch. Z toho jedno 4x4 takže pneu sa podhusťujú a nahusťujú dosť často. Nie len 2-3 krát ročne. Mám 2, druhý nepoužitý, keby ho niekto chcel tak SS.
-
Fabo
Hardcore addict
Henten z obrazku mame doma, sice je furt v aute, ale pouzivame ho hlavne na bycikle. Auto je praktickejsie a rychlejsie dofukovat na pumpach.
Ja zase mám jeden doma a nechcem ho ani vidieť! Kým dofúka gumy tak to skôr ich nafúkam s ústami
A ešte k tomu sa minule posral - vnútri sa prepálilo tesnenie piestu...
Toho sa aj ja bojim aby som necakal dva dni kym dofukne pneu.... ale tak zasa za 10-15e nemozem od toho cakat zazraky...
-
hojko
Site Admin
Ked som mal asi pred dvomi rokmi prasknuty elektron, tak som musel vzdy rano dofukovat koleso, ktore sfuklo asi na polovicu, niekedy aj viac. Nebol problem to nafukat, stacilo to zapojit, nastartovat (kvoli zvysenemu napatiu) a za take tri minutky bolo koleso s prehladom nafukane, niekedy som to radsej nafukal aj na 2.5, ked som musel cely den behat, aby som sa nemusel priebezne spinit a dofukovat to.
Nafukanie auta ci horskeho bicyklu nie je problem, ale nafukat koleso z cestneho bicyklu na 8-10 bar je nemozne, pretoze to tolko nefukne, max. je tak 4-5, potom treba dofuknut rucnou pumpou. Ide o kompresor Audi, resp. s nalepkou Audi.
Za tych par eur je to podla mna dobra kupa, aspon sa nemusis bat, ze ked ti niekto sfukne kolesa, ked zle zaparkujes, ze budes zhanat pomoc. Ak ti ich prepichne, tak smola
Nafukanie auta ci horskeho bicyklu nie je problem, ale nafukat koleso z cestneho bicyklu na 8-10 bar je nemozne, pretoze to tolko nefukne, max. je tak 4-5, potom treba dofuknut rucnou pumpou. Ide o kompresor Audi, resp. s nalepkou Audi.
Za tych par eur je to podla mna dobra kupa, aspon sa nemusis bat, ze ked ti niekto sfukne kolesa, ked zle zaparkujes, ze budes zhanat pomoc. Ak ti ich prepichne, tak smola
ja mam obycajny kompresor z tesca a na take bezne fukanie mi uplne staci.Je to praktickejsie a pohodlnejsie ako rucna pumpa