Zdravim mam zaujem o kupu tejto hry : http://www.miniclip.com/games/en/purcha ... .php?id=85
lenze neviem ako poslat na paypal.com peniaze, ak tu niekto ma paypal.com som ochotny mu poslat peniaze na zaplatenie tejto hry, bol by som tomu clovekovi velmi vdacny, dakujem.
Kúpa hry cez paypal.com help
-
Stenky
Professional
na paypale si musis vytvorit ucet (account)
na to potrebujes kreditnu kartu alebo virtualnu kreditnu kartu (nie platobnu!)
na paypal peniaze neposielas, paypal si peniaze odrata z uctu ktoremu je kreditka pridelena.
limit je 100$ na platbu. na neobmezdene platby si musis spravit extend a zaplatis 1.5Euro. Potom vlozis 4miestne verifikacne cislo a odblokuje sa ti neobmedzene platenie. 1.5Eura dostanes spat formou ze ti ich paypal zarata do najblizsiej platby.
potom si objednas, obchodnik peniaze dostane a posle ti tovar na adresu ktoru mas uvedenu v paypal ucte.
na to potrebujes kreditnu kartu alebo virtualnu kreditnu kartu (nie platobnu!)
na paypal peniaze neposielas, paypal si peniaze odrata z uctu ktoremu je kreditka pridelena.
limit je 100$ na platbu. na neobmezdene platby si musis spravit extend a zaplatis 1.5Euro. Potom vlozis 4miestne verifikacne cislo a odblokuje sa ti neobmedzene platenie. 1.5Eura dostanes spat formou ze ti ich paypal zarata do najblizsiej platby.
potom si objednas, obchodnik peniaze dostane a posle ti tovar na adresu ktoru mas uvedenu v paypal ucte.
-
Lord PROXI
King
- Kontaktovať používateľa:
-
Stenky
Professional
ak uz mas paypal account a na bankovom ucte na ktory mas paypal registrovany mas peniaze, staci ak sa z obchodnikovej stranky prihlasis na paypal (mal by mat link, labo pri checkoute nakupneho kosika by ta malo presmerovat) a kliknes na pay now. paypal uz peniaze prevedie. moznost send money som este nevyuzival.
/ neviem ci paypal.sk existuje vobec, ale ak uz mas ucet na paypal.com staci vediet svoje prihlasovacie udaje a mozes platit bez toho aby si o svojej kreditke ktoru nevies najst cokolvek vedel.
/ neviem ci paypal.sk existuje vobec, ale ak uz mas ucet na paypal.com staci vediet svoje prihlasovacie udaje a mozes platit bez toho aby si o svojej kreditke ktoru nevies najst cokolvek vedel.