Kúpa konzoly
Re: Kúpa konzoly
Ja som dostal ponuku na dvojmesacnu ps4 za 250€. Primárne by som ju chcel na NHL, Fifu, nejake exkluzivity. No trochu ma odrádza cena nových hier. Budu sa dať bez problému hrať aj bazárove hry?
-
Arkaz
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Za 250 urcite ber
ak.ta omrzi predas bez straty.
predáš ešte za viac 
Xbox one alebo Playstation 4
Čavte ľudia chcel by som sa poradiť ohľadne o tom, či kúpiť XBOX ONE alebo PLAYSTATION 4?
Ak mi odpoviete chcel by som vedieť prečo práve daného výrobcu
-Výhody
-Nevýhody
Atď... Dopredu ďakujem za odpovede
Ak mi odpoviete chcel by som vedieť prečo práve daného výrobcu
-Výhody
-Nevýhody
Atď... Dopredu ďakujem za odpovede
Ja berem konzolu vzdy podla toho ake exkluzivity chcem (preto mam v plane Xbox one kedze tam chcem hrat Forza 5, Halo seria atd.) inak je to +- to iste tak ako stale.
No to hej veď aj ja skôr rozmýšľam nad xbox one, ako nad ps4
Ale ešte ma zaujíma, že xbox live alebo playstation plus či čo to je tak to je nutné kúpiť alebo môžem žiť aj bez toho?
Ale ešte ma zaujíma, že xbox live alebo playstation plus či čo to je tak to je nutné kúpiť alebo môžem žiť aj bez toho?
Ak chces hrat multiplayer tak musis platit mesacny poplatok ale neviem kolko to presne je samozrejme sa da hrat aj bez toho ale nebudes mat multiplayer. Ale myslim ze sa to oplati kupovat kedze dostavas 2 hry zadarmo (Ps+ ma vyhodu este v tom ze ak mas napriklad Ps Vitu alebo Ps3 tak zaplatis to iba raz a dostanes zadarmo hry aj na Vitu, Ps4 a Ps3 )
Ok a ako sa to da zakupit alebo akym sposobom sa to plati na xboxe?
Bud priamo cez konzolu pomocou kreditnej karty alebo si kupis niekde v obchode (Nay, electroworld alebo nejaky herny obchod ako brloh) takuto karticku http://www.brloh.sk/hra_xone_x360_xbox_ ... _3_mesiace a zadas kod co je na karte do konzoly. Tak isto by to malo byt aj na Ps4 .
Playstation 4 vs. XBOX One -- to čo mi nie je jasné...
Ľudia prosím vás poraďte mi.
Prečítal som si asi každú jednu recenziu, kopec komentov ale akosika mi to nepomohlo rozhodnúť sa.
Chcem si kúpiť nejakú hernú konzolu. To sedenie za počítačom ma už unavuje. Rád sa vyvalím na gauč a niečo si zahrám bez toho aby som riešil prečo mi to zasa nejde na PC spustiť a mal paprče nalepené na klávesnici.
Ostáva mi teda logicky len tá konzola.
HW zrovnávanie PS4 vs. XBOX One môžte preskočiť. Som si vedomý každého jedného + a -.
Zaujímaju ma skôr iné, menej zjavné veci.
ĎAKUJEM.
Prečítal som si asi každú jednu recenziu, kopec komentov ale akosika mi to nepomohlo rozhodnúť sa.
Chcem si kúpiť nejakú hernú konzolu. To sedenie za počítačom ma už unavuje. Rád sa vyvalím na gauč a niečo si zahrám bez toho aby som riešil prečo mi to zasa nejde na PC spustiť a mal paprče nalepené na klávesnici.
Ostáva mi teda logicky len tá konzola.
HW zrovnávanie PS4 vs. XBOX One môžte preskočiť. Som si vedomý každého jedného + a -.
Zaujímaju ma skôr iné, menej zjavné veci.
- - Ktorý z tých dvoch mi napríklad ponúkne viac pri zaplatení toho prémiového účtu na jeden rok? (XBOX Gold vs. PS Plus)
- - Pochopil som, že PS4 neblokuje bazarové hry. T.z., že z Bazošu ak kúpim od niekoho nejaké BD-ROM tak mi to bez problémov pôjde?
- - Na PS4 - dajú sa hrať hry aj keď som offline? Bo na XBOX One sa vyhrážajú nutnosťou byť aspoň raz za 24 hod. online. To si to na chate asi moc neužijem, čo?
- - Séria Tomb Raider je moja vyslovene srdcovka. Serie ma, že pre XBOX One výjde skôr ako na PS4. Ako je to s vydávaním hier? Herné tituly ktoré sa vydávajú pre obe konzoly vychádzajú súčasne alebo sú vždy k dispozícií najprv pre jednu a neskôr pre druhú? Ktorá z konzol drží v tejto oblasti prime?
- - Z toho čo som čítal o Kinekte mi to príde, že má byť lepší ako PS Eye. Ale keď som si pozrel nejaké videá na youtube tak neviem, mám z toho skreslené pocity. Nejaké reálne skúsenosti na odozvu týchto move technológií?
- - A nakoniec: Budú na tieto konzoly k dispozícií ako príslušenstvo aj nejaký volant a pod. lebo momentálne ho nevidím v ponuke ani pre jednu z nich... . Čo myslíte?
ĎAKUJEM.
Re: Playstation 4 vs. XBOX One -- to čo mi nie je jasné...
1. obidve rovnako, multiplayer, sem-tam nejaka hra zadarmo (ktora je tvoja len pokial ti plati plus), sem-tam nejaky vypadok (PSN ma vypadky castejsie)
2. na obidvoch funguju bazarove hry
3. tu podmienku byt raz za 24 hod. online uz zrusili, takze na obidvoch sa da hrat aj stale offline
4. vychadzaju sucasne
5. ps kamera toho moc nedokaze, v tomto smere je lepsi kinect
6. boli, su a budu

2. na obidvoch funguju bazarove hry
3. tu podmienku byt raz za 24 hod. online uz zrusili, takze na obidvoch sa da hrat aj stale offline
4. vychadzaju sucasne
5. ps kamera toho moc nedokaze, v tomto smere je lepsi kinect
6. boli, su a budu
A ktorú mi odporúčaš kúpiť?
Tak trochu som dúfal, že sa to prikloní na stranu PS4 ale ako vidím podarilo sa ti rozsekať moje krvopotne vykonštruované nedostatky XBOXu
Tak trochu som dúfal, že sa to prikloní na stranu PS4 ale ako vidím podarilo sa ti rozsekať moje krvopotne vykonštruované nedostatky XBOXu
Ja som to tiez takto riesil par tyzdnov dozadu, su to vlastne rovnake konzoly (tie vykonove rozdiely, nejake prkotiny ze hentam bezi hra len na 900p a tu na 1080p a ina zas naopak si nevsimaj, ber to tak ze su proste rovnake, vzdy na jednej pojde urcita hra o 3% lepsie ako na druhej). Rozhodol som sa pre PS4, dovtedy som mal Xbox360 (hlavne kvoli Halo serii) kvoli zameraniu cisto na hry a aj kvoli dizajnu (niekomu sa ten obrovsky Xbox pacit moze, mne ale moc oku nelahodi). Jedine co mi prave vadi nakoniec je ze si nemozem prehrat napriklad film zo siete, vlastne z nicoho, nie je to vobec multimedialne centrum, co Xbox zcasti je (zas necakaj podporu MKV, tiez tam spustis len okliestene mnozstvo formatov, takze to az take smutne nie je) a este ze cele vianoce bolo spadnute PSN, ale aj Xbox Live, takze.. Nakoniec je to jednoduche, rozhodni sa podla toho co sa ti paci
ja som s PS4 nadmieru spokojny. Je jedno co si vyberies, aj tak ta bude potom tyzden matat ci si si nemal skor to druhe ale potom uz na to zabudnes a budes si uzivat hry 
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
hlavne si ale pred kúpou pozri, koľko ťa budú stáť hry.
Ja som kúpil ps4 ale čo je smutné, že DVD verzia v obchode je častokrát lacnejšia ako kľúč na PSN (čo je aj tak 40-50€) kde to na xbone sa dajú kúpiť kľuče po internete za 20-30€.
Ja som kúpil ps4 ale čo je smutné, že DVD verzia v obchode je častokrát lacnejšia ako kľúč na PSN (čo je aj tak 40-50€) kde to na xbone sa dajú kúpiť kľuče po internete za 20-30€.
Tiež som viac za ten PS4 ale čo som čítal rôzne recenzie A komentáre tak ľudia mu dosť často vyčítajú nezmyselné osvetlovanie obývačky Dualshockom a následne aj jeho slabú výdrž. Vyššiu hlučnosť a zahrievanie konzoly oproti XBoXU. Vraj nie až tak ergonomický/prirodzeny Dualshock ako má Xbox.
Tiež sa niektorí obtieraju aj O malú kapacitu disku (ale pri PS4 so ho aspoň môžem sám vymenit).
Vieš mi tieto veci potvrdiť? Skutočne je to tak?
Premýšľam že skončím do NAY a ošahám si aspoň každý ovládač. A ten ktorý padne do ruky ten kúpim...
Tiež sa niektorí obtieraju aj O malú kapacitu disku (ale pri PS4 so ho aspoň môžem sám vymenit).
Vieš mi tieto veci potvrdiť? Skutočne je to tak?
Premýšľam že skončím do NAY a ošahám si aspoň každý ovládač. A ten ktorý padne do ruky ten kúpim...
no to osvetlovanie je hlavne kvoli PS camere, ale da sa dost stlmit v nastaveniach.. zaroven je to ale aj sranda, napr. v GTA V ked ta nahanaju policajti, blika vyrazne cerveno-modro a zvuk ich vysielaciek ide cez Dualshock tiez, v ostatnych hrach kde mas zivot (Last of Us) sa meni farba od zelenej po cervenu podla toho kolko ti zostava.. Hlucny je hlavne ked hras hru z BD, ale to je aj XONE, proste sa ten disk toci mrte rychlo a to logicky huci. Teplotu neviem aku ma XONE ale moj PS4 je polozeny poleziacky na zosilnovaci ktory ma zhora prieduchy (ten zosik sa dost hreje), nalepil som obojstrannou na ten PS nozicky nech je tam nejaky priestor a na dotyk je mierne teply iba v pravej hornej strane (zrejme je tam CPU/GPU). Ovladac mi sedi super, teraz ked som hral v NAY v BA na XONE tak mi prisiel ten XONE ovladac strasne velky, asi je to len o zvyku.. Disk maju maly obe konzoly, ale na PS4 si ho vies sam lahko vymenit. Ako vravis, chod vyskusat ovladace a uvidis
Co sa este tyka tych cien hier, je to fakt neuveritelne co za to dokazu pytat niekedy na PSN, asi kvoli tomu ze v zahranici su tie hry drahsie este ako u nas a nemaju zvlast cenotvorbu pre nas trh, proste len prepocitaju $>€>Kč a nahodia to tam (priklad - Far Cry 4 v obchode 60€, PSN 80€), ale zas som teraz v zlave kupil NHL 15 na PSN za 30€, ktore stoji v obchode 65€, takze si staci strazit tie zlavy a obcas natrafis na fakt dobru vec 
Ja som tu napisal dlhy prispevok, aj s podrobnym popisom Xbox One gamepadu, dalsimi radami, pisal som to skoro pol hodinu a po odoslani mi napise "tema neexistuje", nejde vratit spat.
Tymto sa chcem "podakovat" panovi moderatorovi (+-kolegovi), za spojenie temy, aj ked to urcite nebolo zamerne, moze si dat za mna 2 minusove body a nabuduce nech si spomenie, menej je niekedy viac.
Tymto sa chcem "podakovat" panovi moderatorovi (+-kolegovi), za spojenie temy, aj ked to urcite nebolo zamerne, moze si dat za mna 2 minusove body a nabuduce nech si spomenie, menej je niekedy viac.
Kup podla exluzivnych hier
nic ine tam nema cenu riesit tak isto ako pri ps3 vs xbox 360 tak aj teraz.
Aj o tomto som pisal, okrem cien, hlavne ak su rozdiely az dvojnasobne(?), su dolezite exkluzivity, napr. Gran Turismo, Tekken a pod., kvoli tym hram by som bral asi PS4.
Strucne k tomu Xbox One gamepadu, ma celkovo dobru ergonomiu, s niekolkymi problemovymi ostrymi oblastami, ale plusom su hlavne citlivejsie analogy a triggery, ktore netreba tak silno tlacit ako pri 360, takze pri dlhsom hrani je to lepsie, tazsie sa stlacaju zadne tlacidla, celkovo je ale lepsi ako 360, velkou vyhodou su este vibracne triggery hlavne pri zavodnych hrach.
Strucne k tomu Xbox One gamepadu, ma celkovo dobru ergonomiu, s niekolkymi problemovymi ostrymi oblastami, ale plusom su hlavne citlivejsie analogy a triggery, ktore netreba tak silno tlacit ako pri 360, takze pri dlhsom hrani je to lepsie, tazsie sa stlacaju zadne tlacidla, celkovo je ale lepsi ako 360, velkou vyhodou su este vibracne triggery hlavne pri zavodnych hrach.