Zdravím, hojkáči.
Chcel by som sa spýtať, hľadám nejaký lepší MP3 prehrávač schopný prehrať formáty ako FLAC a OGG (samozrejme okrem ďalších MP3, WMA a pod.).
Do finále postúpili:
https://www.alza.sk/fiio-x1-silver-d219 ... d=18843093
a
https://www.alza.sk/sandisk-sansa-clip- ... d=18843093
Na cene mi až tak nezáleží. Potrebujem to na dlhé cesty autobusom, prípadne cesty na domov/do práce.
Nie som žiaden audio-fil. Ale až do kým som si nekúpil LG G3, kde mi príde zvuk ako totálne plechový (pred tým SAM Galaxy S4, na tých istých sluchátkach som problém nemal) som nad kúpou prehrávača ani nepomyslel.
Takže chcem niečo lepšie ale bojím sa aby to neskončilo rovnako - že jednoducho nebudem s reprodukciou spokojný.
SANSA: +cena, +FM rádio, +výdrž
FIIO: +dizajn a spracovanie, +HiFi s integrovaným D/A prevodníkom, 192 kHz/24bitov a malé skreslenie (neviem síce aký veľký je rozdiel v reprodukcií oproti bežným prehrávačom ale aspoň na papieri takto to vyzerá zaujímavo).
Viete mi prosím vás nejako múdro poradiť?
Oplatí sa investovať do toho FIIOa? Je to až taký enormný rozdiel? (nemyslím cenový, myslím zvukový).
Ďakujem.
Kúpa lepšieho MP3 prehrávača
-
Ryan Giggs
VIP
Re: Kúpa lepšieho MP3 prehrávača
D/A prevodník ma každé digitalne zariadenie ktore vie reprodukovať zvuk. To len tak na okraj.
Fiio X1 je na tom samozrejme zvukovo o dost lepsie ako Clip, otazka je ci mas dostatocne kvalitne slúchadlá aby tu kvalitu dokázali využiť. Ci to ma vobec zmysel kupovať.
Fiio X1 je na tom samozrejme zvukovo o dost lepsie ako Clip, otazka je ci mas dostatocne kvalitne slúchadlá aby tu kvalitu dokázali využiť. Ci to ma vobec zmysel kupovať.
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Mal som Clip+ a veru uz by som sa k nemu nevratil. Je sice maly sikovny, ale rozdiel vo vydrzi baterky a kvalite je pocut. Umna Fiio X1 spokojnost maximalna
Aku používaš prehrávač?
Vyskúšaj PowerAmp
Vyskúšaj PowerAmp