Kupa mysky na hry ku PC
Kupa mysky na hry ku PC
čaute ako viete v minulej téme som sa pýtal na kúpu klávesnice. Nakoniec som sa rozhodol pre Razer Starcraft II a som s ňou maximálne spokojný a aj prekvapený. Teraz rozmýšľam nad myškou. Rozmýšľam nad touto http://www.alza.sk/razer-spectre-starcr ... 356798.htm Jednak zato, že sa jedná o Starcraft II, čiže by to mohlo spolupracovať a tak isto, že má 5600 DPI čo je podla mňa dosť veľa. Pokiaľ by ste odporučili inú myšku, tak akú? Cena by bola max 40€
Re: Kupa mysky na hry ku PC
Treba uznat, ze mas priam nos na tie predrazene plastove gyce s nechutnymi svetielkami a nulovou ergonomiou.
Mys Starcraft ti ale nepojde, pokial nebude aj podlozka Starcraft - to vie predsa kazdy majitel starcraft klavesnice.
Mys Starcraft ti ale nepojde, pokial nebude aj podlozka Starcraft - to vie predsa kazdy majitel starcraft klavesnice.
-
Michaelo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Plný súhlas s KoCim 
Radia ti dobré veci a ty si aj tak kúpiš niečo úplne iné.
Radia ti dobré veci a ty si aj tak kúpiš niečo úplne iné.
ale tá podložka mu nepôjde, pretože myš je razer starcraft, klávesnica razer starcraft a podložka steelseries starcraft? To už kde sme! Klávesnica sa bude zasekávať a kurzor myši bude odskakovať..KoCi napísal:Treba uznat, ze mas priam nos na tie predrazene plastove gyce s nechutnymi svetielkami a nulovou ergonomiou.
-
Michaelo
Hardcore addict
Tak tak, a zvuk mu bude trhať a volume lietať hore dole kým si nekúpi: http://sluchadla.heureka.sk/razer-bansh ... g-headset/
Kup si toto: http://www.progamingshop.sk/logitech-op ... -p-89.html
Kvalitny senzor, ergonomia, vypnuta predikcia, spickova kvalita.
Kvalitny senzor, ergonomia, vypnuta predikcia, spickova kvalita.
ja by som ti odporučil túto http://www.progamingshop.sk/roccat-kova ... 39015.html mám ju cca rok a som s ňou spokojný
Len to ne prosim ta
Tie peniaze mi radsej daj a budes mat z toho lepsi pocit.
K- nemusis byt nasraty ze si si kupil smejd. Casom budes mat s tou mysou len a len problemy.
K- nemusis byt nasraty ze si si kupil smejd. Casom budes mat s tou mysou len a len problemy.
a s ako mysou teraz budem mat problemy pokia lby som ju kupil? Tu Roccat? A KoCi ten starcraft az taky nechutny nie je
a klavesnica mi spolupracuje s hrami bez problemov. Pokial by som potreboval na to podlozku tak mozem kaslat celu tu Razer mysku. Momentalne mam Asus Lamborghiny mys a som s nou spokojny len je bluethoot a ma furt nebavi menit tam baterky a dobijat ich. Zato prave tu mysku a najlepsie by bolo z tej alzy. Lebo s tade budem kupovat ssd disk ale ten uz mam vybraty
, tak aby som to mohol vsetko kupit z jedneho obchodu
-
Michaelo
Hardcore addict
Kazda klavesnica spolupracuje dobre. videl si snad klavesnic ktora pri pri jednej hre sla a pri inej nie? Ja som ti hovoril, radili sme ti aj tak si kupil uplne neico ine preto nema zmysel ti tuto znova radit ked si zas kupis nieco ine.
ale preco by ste mi nemali radit? Ja proste teraz fakt neviem aku mysku kupit a mozno by to bola jedna s tych z ktorej by ste mi poradiliMichaelo napísal:Kazda klavesnica spolupracuje dobre. videl si snad klavesnic ktora pri pri jednej hre sla a pri inej nie? Ja som ti hovoril, radili sme ti aj tak si kupil uplne neico ine preto nema zmysel ti tuto znova radit ked si zas kupis nieco ine.
Steelseries Kinza V2, Logitech G400, Razer Abyssus
najlepšie by podľa mňa bolo keby si si priplatil za Razer DeathAdder
dobre dakujem za tip. Ale asi pouvazujem nad tou Razer DeathAdder ale vlastne je cititelni ten rozdiel v Dpi alebo nie? Napr. ked ma ta Razerka 3500Dpi a tu mysku co som sem dal ma tusim 6100 Dpi, tak ci je tam naozaj taky velky rozdiel alebo nie?M4RoS3K napísal:Steelseries Kinza V2, Logitech G400, Razer Abyssus
DPI je to posledne co ma zaujima pri kupe mysky. Moja G400-ka disponuje s 3600 dpickovym senzorom a napriek tomu pouzivam 800 DPI. Hlavna vec je kvalitny senzor a ergonomia a kvalita aby si nemusel po dvoch rokoch kupovat novu. (Razer napr.)
-
uplink
VIP
tak tak ako píše chedo, ide o technológiu a optiku, nie o rozliško. To je podobné ako naháňanie megapixlov na foťákoch. Tiež celkom zabité.
aha dobre takze je jedno, ci to ma 6500dpi alebo 800dpi. Zalezi len na tom senzore a ergonomii a kvalite ako pisal chedo a toto vsetko splna ten Razer DeathAdder alebo nie?
Ano. Je to jedna z top mysiek. Ergonomia je subjektivna vec, kazdemu vyhovuje iny tvar a ma inu velkost ruky.
Nasiel som turo mysku ma via dpi a aj je za taku istu cenu ako ten deathadder http://www.alza.sk/razer-imperator-4g-e ... 318669.htm Som aj hrac BF3 tak aj najme preto sa mi paci, ze je to BF3 edicia, tak co si o nej myslite?
Kludne ju zober. Ty by si rozdiel medzi tymi dvoma myskami aj tak nevsimol.
Precomyslis, ze by som si rozdiel nevsimol? Sak ta edicia BF3 ma viac dpi ako ten death. Alebo dpi nema nic spolocne co sa tyka rychlosti mysky?rochedo napísal:Kludne ju zober. Ty by si rozdiel medzi tymi dvoma myskami aj tak nevsimol.