Kupa nejazdeneho auta

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
Retne
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Kupa nejazdeneho auta

Príspevok od používateľa Retne »

Zdravim, sestra ma moznost kupi jedneho auta nie velmi jazdeneho auta, lebo jej spoluziacka skoncila na psychiatrii :( tak vlastne jej rodicia nechavaju vsetko v FR za smiesny peniaz. Jedna sa Toyotu yaris, prvej generacie... neviem o nej nic viac, ale chcel som sa na nu pozriet, kvoli sestre. Naco si dat pozor? ake komponenty sa kazia nejazdenim, atd... Dakujem :wink:
Point
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Point »

zalezi ako dlho nebolo jazdene.. ak to nebolo nejako strasne dlho.. ak to nebolo par mesiacov.. skontrolovat kvapaliny popripade si mozes pozriet stav hadic ktore pod kapotou uvidis... ak tak nenajdes nist spesl mozes jazdit..aspon toto by som spravil ja.. pri jazde si davat pozor na brzdenie.. brzdy asi hned nebudu jedovate..ale postupne pri jazde by sa to malo zlepsit
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

point hovori spravne, ale este raz by som zdoraznil tie brzdy, pretoze tie budu v tomto pripade najdolezitejsie... co sa tyka samotnej kupy a tvojej otazky na stav nejazdenych komponentov, myslim, ze kupu mozes urcite povazovat za vyhodnu, a ak sa nahodou najde nieco, co bude treba po nejazdeni vymenit, nebude to ziadna vela investicia... takze ak mas o auto zaujem, smelo do toho :)
Retne
Darca
Darca

Ja mam svoje to sestre, a ako za 1500 eur to povazujem za dobru kupu, len predsa chcem aby sestra nemala problemy, aby jej auto fungovalo, plus s nim bude cestovat v lete na slovensko, co je viac ako 2200 km... :roll:
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

takto - myslis ze ta jej spoluziacaka na tom pozavodila kazdeho koho stretla ? alebo s tym jazdila offroad ? .. asi nie ze ? ... nikto ti nepovie v akom stave to auto je, pokial ho nevidi a idelane nevyskusa ... take auto za 1500 je tutovka ... prejdi si vseobecne rady pri kupe auta ktore v tejto sekcii su medzi dolezitymi temami a budes omnoho chytrejsi co sa ukazatelov opotrebovania tyka ... v neposlednom rade ti nikto nepovie co bude s autom za pol roka ked pojde tvoja sista s nim dom ... :-)
Retne
Darca
Darca

tak uz sme napisali tym rodicom, ze ho kupime, ale pred kupou sa na neho pojdeme este pozriet, plus jedno plus je ze pred predajom musia prejst technickou, tak aj nieco opravia ked tak :)

//autoeditácia príspevku (13 Jan 2010, 23:38)
Cize mam nejake novinky, ma najazdene 105 000 km, benzin, CD prehravac, klima, farba siva metaliza...
Napísať odpoveď