Prosim Vás o radu pozriťe si poriadne požíadavky pc a povecte mi či je dobrý na najnovšie hry ci tam pojde najnovsia hra na full detailoch bez náznaku sekania... , moniťor či je dobrý na hry a či sa da tam ta 3 haluz využíť ako nahrada za externý HDD.
Prosím napíšte sem iba či je dobrý, nepíšťe sem prispevky čo bi sťe upravili na ňom ani sem nepridávajťe iné pc. Ohodnoťťe ho ako bi ste nemali inú možnosť kupiť iný počítač.
Zostava je inak dobrá, ale určite by Ťa vyšla menej, pokiaľ by si si ju kupoval na komponenty a potom si ju nechal zložiť...
No a ešte k tej náhrade za externý HDD, ten box je akoby sprostredkovateľom, čiže dokáže napr. prehrať hudbu z Tvojho externého HDD, takže má úplne inú funkciu ako externý HDD
po a, vseobecne predrazene
po b, plomba na bedni, nemozes sa vlastneho pc ani dotknut bo ti neuznaju ziadnu reklamaciu.
schvalne kebyze to zlozis napr v alze, ci by ta to nevyslo o par tisic lacnejsie, s plnohodnotnou zaruku. Nie ze vysune sa ti kablik a budes niest pc do servisu.
K tvojej otazke, ano je to delo, pojde ti na nom vsetko. Keby som mal tolko zbytocnych penazi a cel by som pocitac tiez by som si taketo nieco kupil (na diely, lacnejsie, nie zo sharku)
Posli fotra sem na forum. Ked je to foter tak mu vysvetli ze ked si to das niekde poskladat tak usetris peniaze a budes mat lepsi komp. Myslim ze take nieco nanho musi zabrat.
ten comp, je super... o vykon sa bat urcite nemusis.. bedna je dost ppci.. vyzera ako Antec 900.. nj len je to trosku drahsie.. ale co, mas v prdeli, ked to ty neplatis.. sice mohol by si mat ATi 4870X2.. popripade novsiu nvidiu.. ale ta samotna 280gtx je supa...
jedina vec, kupujes to v Sharku..
hm..., a som premyslal, ze ako sa dopredavaju tie stare nVidie 280gtx, ked uz si kazdy rozumny clovek moze kupit 285gtx...
tento konkretny pocitac ako celok aj s tou cenou by som si v zivote nekupil. Za tie prachy by som si vedel poskladat vacsie delo a este by som k tomu zobral aj daleko lepsi monitor.
Tak vite čo ja to neplatim tak to mam v riti. Kebi som si kupoval pc sam tak kupim v ageme take delo co si poslkladam, v plane bolo ze tam sa bude kupovat pc lenze nikdo u nas nema zimnostensky list ani ti ostatne sracky takze sme sa na to vysrali a nebudem si kupovat predsa pc na niekoho ineho meno ked mi potom moze dojst exekutor a zebrat mi ho lebo je napisany na firmu aj ked som ho platil ja, skrachovat moze hocikdo zo dna na den, ... nva mam v pci
p.ci tak kto ti nakecal tieto bludy o exekutorovi musel byt iny genius. Taku hovadinu som uz roky nepocul.
Hlavne je nech si ty spokojny, s pocitacom spokojny budes, kedze ho neplatis, len so sebou nenehaj hadzat jak so 14 rocnym chlapcom a nenechaj si nahovorit taketo bludy.
A aj v zivote, pokial mas na nieco lepsi nazor, podlozeny faktami a chces konat racionalnejsie, tak si za tym stoj.
Exekútor ho zoberie iba ak ho veľkopodnikateľ zaevidoval do svojho účtovníctva.. čo by však bola somarina aj pre neho, pretože by mu to mohlo narobiť problémy u daňovákov..
Takéto nákupy sa robia tak, že ideš s veľkopodnikateľom do veľkoobchodu, on dá svoje iniciály, čím jeho pôsobenie končí. Potom už len Ty na jeho meno objednáš nejaký tovar, zaplatíš a vyzdvihneš si ho spolu s faktúrou, ktorá síce je na jeho meno, avšak nedáš mu ju, nechávaš si ju kvôli prípadnej reklamácii.