Hoj,
mam na vas banalne orazky lebo teraz som si objednal PS3 z bazosu. Vraj to je starsia verzia 320 GB a chcem sa opytat na FW. Pri nejakych hrach ako teraz nova vysla FIFA 12 pise (3.6x FW needed) Ak budem mat starsi update tak moja PS3 sa da updatnut ? Alebo novsie updaty su len na novsiu PS3 SLIM ? A este som sa chcel opytat co budem potrebovat nato aby som si mohol stiahnut hru z netu a dat na HDD a hrat ?
Dik
Kúpa PS3
-
lekoklatik
VIP
Re: Kúpa PS3
K prvej otázke.
Máš pocit že by sa Sony vysrali na svoj produkt a prestali by ho chovať updatmi?
Update tam bude taký, ako na všetkých iných PS3 konzolách určený pre našu krajinu.
Hry sa kupujú a sťahujú z PS store, na ktorý sa dostaneš prostredníctvom tvojej konzoly.
Tam si všetko stiahneš.
Máš pocit že by sa Sony vysrali na svoj produkt a prestali by ho chovať updatmi?
Update tam bude taký, ako na všetkých iných PS3 konzolách určený pre našu krajinu.
Hry sa kupujú a sťahujú z PS store, na ktorý sa dostaneš prostredníctvom tvojej konzoly.
Tam si všetko stiahneš.
Jáj táák
a nejaky čip neexistuje alebo nieco na verzie z netu ?
-
lekoklatik
VIP
Pokiaľ viem tak zatiaľ to nie je poriadne funkčné, avšak prídeš o online podporu, ktorá je fajn.
A nebodaj budeš chcieť sťahovať 25-50GB hry a vypalovať ich na BluRay disky.
Pirátstvo môžeš podporovať na PC, alebo na Xboxe. 
-
MichalkoOo
Zablokovaný
OT:
Nebodaj sa z bazošu objednáva?
Nebodaj sa z bazošu objednáva?
nie, ze stiahnut by problem nerobilo potom uz len prekopčit na HDDSapo napísal:A nebodaj budeš chcieť sťahovať 25-50GB hry a vypalovať ich na BluRay disky.Pirátstvo môžeš podporovať na PC, alebo na Xboxe.
//autoeditácia príspevku (26 Sep 2011, 17:43)
No ak po dohode mi to posle resp. poslal tak ako to mam nazvat ? Nemozem ani povedat ze som to kupil lebo som zato este nezaplatil. Je to na ceste cize je to objednane hmm. Niektori mi tu pridete fakt ze majstri sveta, ktori všetko vedia, všetko počuli, všetko videli. :-\