Kupa PSP
-
GgDag
King
- Kontaktovať používateľa:
Kupa PSP
Ciao all.
Chcel by som si kupit PSP a neviem co pri kupe dodrziavat alebo naco si dat pozor.
Viem ze je viac verzii PSP tak by som bol rad kebyze mi niekto poradi ake kupit.
Dakujem vopred za rady
Chcel by som si kupit PSP a neviem co pri kupe dodrziavat alebo naco si dat pozor.
Viem ze je viac verzii PSP tak by som bol rad kebyze mi niekto poradi ake kupit.
Dakujem vopred za rady
-
Shark NX
Addict
- Kontaktovať používateľa:
PSP Slim je lahsie, tensie a ma dvojnasobnu RAm oproti Fat verzii (64MB)
PSP Fat je stara klasika ma 32MB RAM naviac IrDA
Oba maju rovnake Procesory atd...
Naco si davaj pozor ... kedze je na dobierku tak ho popros nech ti ho pofoti zo vsetkych stran ... Pozri si pripadne pukliny v Case atd ...
CustomFirmware je vyhoda ... ale ja uz 4roky fungujem na Originalnom a mam kupenych 6hier a som spokojny ... Teraz su hry dost lacne
Nove PSP vydrzi cca 5hodin pri Hrani, 14hodin pri Hudbe, 5hodin pri filme
PSP Fat je stara klasika ma 32MB RAM naviac IrDA
Oba maju rovnake Procesory atd...
Naco si davaj pozor ... kedze je na dobierku tak ho popros nech ti ho pofoti zo vsetkych stran ... Pozri si pripadne pukliny v Case atd ...
CustomFirmware je vyhoda ... ale ja uz 4roky fungujem na Originalnom a mam kupenych 6hier a som spokojny ... Teraz su hry dost lacne
Nove PSP vydrzi cca 5hodin pri Hrani, 14hodin pri Hudbe, 5hodin pri filme
Novy analog do fatka stoji okolo 600Skr2nger napísal:Ozaj a daj si pozor aby bol v poriadku ten analogovy ovladac vpredu, vraj sa zvyknu dost kazit (fat). Moze sa stat ze dotycnemu zacne haprovat a bude sa chciet rychlo zbavit PSPcka