Kupa SmartPhonu +- 430€
-
Outsider
Star
Kupa SmartPhonu +- 430€
Zdravim, pomaly ale iste mi odchadza tehlicka Vivaz a nechce sa mi cakat kym skape nadobro. Planujem kupu SmartPhonu tak do cca. 430 €. Zhavy kandidat na jeho nahradu je Samsung Galaxy S2. Bol by som rad ak by sa k tomuto telefonu vyjadril niekto, kto ho ma a dlhsiu dobu pouziva. Zaujimaju ma jeho nedostatky a naopak v com vynika. Druha vec, ktora ma zaujima navrh telefonu v podobnej cenovej kategorii. Dik za rady.
-
dobi235
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Kupa SmartPhonu +- 430€
mozno by som pockal na Sony Xperia S
ale neviem ako je na tom s cenou 
-
Lord ANAKIN
Professional
S2 je podľa mňa najlepšia v tejto cenovej kategórii alebo potom by som mohol odporučiť Galaxy R. Je o niečo lacnejší, má papierovo slabší displey, fotak namiesto 8 má 5 mpx a procesor namiesto 1,2 "len" 1ghz ... ale Rko má Tegru 2 čo je podľa mňa lepší graficky cip a má kovový zadný kryt. Mám ho 3 mesiace a som veľmi spokojný.
-
galbavymartin
Light Professional
asi S2 je naj volba.....vlastnim Galaxy Note....cize v podstate to iste o par veci Note lepsi....cakat na Xperiu S? neviem ci sa oplati cena by mohla okolo 400-500€ co predbezne uvadzaju....zaujimavy moze byt aj Huawei Ascend P1 S.....teraz bude veltrh v Barcelone ak mas cas mozes pockat co predstavia....ale kym sa dostane natrh mas dalsieho polroka
Samsung Galaxy S2 je najlepsia volba a pridavam sa aj ja k tomuto nazoru. Nie je o com v tej cene.
-
xXPAINKILLERXx
Star
- Kontaktovať používateľa:
A čo tak HTC Sensation? 
-
Outsider
Star
Nepaci sa mi dizajn, co je jedna z mojich hlavnych kriterii pri vybere phonu.xXPAINKILLERXx napísal:A čo tak HTC Sensation?