Kupa Spacaku

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
pershing
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa pershing »

hlavne ze ty ked kupujes daco na dlhsiu dobu tak si zoberes prvu vec ktoru v obchode uvidis... mr KING !
Martin44
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Martin44 »

1) Mame odkaz nech pred tebou schova to riedidlo.
2) Nikde som nenapisal, ze kupim hned prvu vec ktoru vidim, ale nezakladam koli kupe svetra so sobom priblble temy.
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

coleman biker ma ho brat a nepovedal nanho kriveho slovka je to malicke a teple stoji ale okolo 2000 neviem ci to je podla teba vela lebo podla mna je to uplne v pohode cena zalezi od toho ako vnimas tieto veci.
http://www.trekland.sk/page1649sk.html?c=11
ja mam spacak z exisportu ktori ma rovnake parametre ako ten biker no ale ani zdaleka sa mu nepriblizuje bol lacnejsi o cca 900sk ale vravim v porovnani s colemanom je to prd. Proste znacka ako exisport sa nemoze porovnavat s Colemanom alebo Deuter.
Btw najmudrejsie bude ked dojdes do normlaneho trekoveho obchodu povies co zhanas a chalani ti poradia ne ako v exisporte kde to predavaju kuchari a podobne co ani netusia co predavaju sak vidiet na smerovani exicka dosli ako velka voda zamerana na outdoor ale vidis sam ze dneska tam uz s toho maju velmi malo a aj to v rohu predajne, ja uz v exi nakupujem len veci na nicenie ted som si kupil gate napodobneniny rejoiceov a po mesiaci su uz na odpis vyblednute osuchane a to som ich nosil len tak 2x som v nich bol na stene

inak kukni si daco na http://www.huskysk.sk/ lebo oni sa celkom polepsili

EDIT// ted som docital celu temu :-D no toho montella som kukal inak a vyzera byt v poho :-) potom poedz ako si spokojny inak keby ti v nom bola zima skus sa vyzliect ale fakt lebo ten coleman je tak robeny ze odraza telesne teplo cize ked je clovek obleceny nema co odrazat
Napísať odpoveď