Kúpa telefónu
-
johny541
King
- Kontaktovať používateľa:
Re: Kúpa telefónu
Symbian je fajn, ked len vyberies telefon so symbianom z krabice. Akonahle donho zacnes instalovat aplikacie, tak zacne mrznut, reakcie su pomalsie, dlhsie nacitava. Pre porovnanie skus natrepat do plna fotkami a hudbou Nokiu N97 32GB a iPhone 3GS 32GB (tusim ze 3G v takejto kapacite nebol, ale to je uplne jedno). Ja som to osobne skusal, mal som tam cez 900 fotiek a galeriu nacitavalo pri N97 okolo styroch - piatich minut. iPhone sa pri takomto mnozstve zamyslel iba par sekund a galeriu otvoril. Symbian je fajn, ale neustale mrznutie telefonu je po pravde niekedy na zosedivenie.
-
tm_a.s.
Light Professional
ja mám nokiu 5530em 1gb fotiek a tento problém nemám...
A za ďalšie určite by som bral Nokiu, už len kvoli multitaskingu, ktorý ten "biedny" symbian ku podivu zvláda výborne narozdiel od Applu
A za ďalšie určite by som bral Nokiu, už len kvoli multitaskingu, ktorý ten "biedny" symbian ku podivu zvláda výborne narozdiel od Applu
-
johny541
King
1GB fotiek nie je ani zdaleka cca 900ks fotiek. Moje fotky mali v priemere od 5-8MB. Multitasking mam na Androide a vobec ho nevyuzivam. Takisto ked som pouzival iPhone, tak mi nechybal. A to nehovoriac o prepracovanosti menu. Cely ten dotykovy symbian je taky hranaty a vyzera tak skaredo, 1/3 displeja vobec nevyuzita. Priklad v menu na sirokouhlo mas na pravo styri tlacitka z toho dve prazdne.
tm_a.s.: Nehovor mi, ze ti symbian nemrzne
tm_a.s.: Nehovor mi, ze ti symbian nemrzne
-
tm_a.s.
Light Professional
a ešte mi prosím povedz ako dosiahli tie fotky veľkosť 8mb pri 5mpix foťáku ?
pozri to je vec názoru, je všeobecne známe, že Iphony sú rýchle a symbiany sa im v tomto nemôžu rovnať a záleží len na sympatiách kto si čo vyberie, ale ja osobne by som bez multitaskingu asi neprežil, každý OS má svoje +a- a záleží od osobných preferencií kupujúceho, čo potrebuje...
//autoeditácia príspevku (16 Nov 2010, 15:33)
mrzne
ale mrzne mi aj windows na PC a používam ho
pozri to je vec názoru, je všeobecne známe, že Iphony sú rýchle a symbiany sa im v tomto nemôžu rovnať a záleží len na sympatiách kto si čo vyberie, ale ja osobne by som bez multitaskingu asi neprežil, každý OS má svoje +a- a záleží od osobných preferencií kupujúceho, čo potrebuje...
//autoeditácia príspevku (16 Nov 2010, 15:33)
mrzne
-
johny541
King
Skopcil som si priecinky, ktore som mal v PC. Su to vsetko jpegy fotene Canonom, ktory je stale nastaveny na 5mpx, v pixeloch si mal jedine pravdu
Ja osobne neznasam, ked telefon mrzne, pretoze telefon vyuzivam aktivne a brzdi ma to, ked potrebujem niekomu zavolat co najrychlejsie. Nie pri jednej Nokii som sa musel udrzat, aby som ten telefon v momente nepredal. Nokia je fajn, ale v dotykovkach to je low-end. Mozno pri dalsich updatoch fw sa trosku skrasli, ale stale to je len nabalovanie na uz mrznuci system.
-
tm_a.s.
Light Professional
hovorím, že je to vec názoru...ja som so symbianom spokojný a som naňho zvyknutý, preto preferujem mobily so symbianom...tebe sa symbian nepáči, preto podporuješ telefóny s Androidom alebo Macom
-
johny541
King
Nepovedal som, ze to nie je vec nazoru. Este otazka, mal si moznost pracovat s Android OS alebo s iOS viac ako ho mat na chvilku v ruke? Lebo ak ano, tak by si vedel o com rozpravam.
-
tm_a.s.
Light Professional
s Androidom áno ale iba s verziou 1.6 a tá sa mi zdala dosť pomalá. iOS som nepoužíval
-
johny541
King
Tak uz vieme, kde je pes zakopany 
mobily z OS android a ios su podla mna skor mobily na hranie
ale napriklad nokia N8 sa uz moze porovnávať z iphonom a aj HTC
ale napriklad nokia N8 sa uz moze porovnávať z iphonom a aj HTC
hahatm_a.s. napísal:ja mám nokiu 5530em 1gb fotiek a tento problém nemám...
s ktorou verziou si robil ako poslednou ? (určite zamachruješ a povieš najnovšia)
proste s človekom čo kidá na niečo čo nevyskúšal ja nemám žiadnu reč. chváliť len to čo mám doma, samozrejme sme slováci...
no ja som sa na ten telefon pytal co je zac a dostal som taku odpoved ze na tu znacku maju najviac reklamacii ale dost sa predava no tak neviem...asi by som ho nekupil...