Ti vravim, vyskusaj si to a uvidis... to nie je motor do maleho kabria na vikendy, a to este nehovorim o tej 90k verzii... slaba je podla mna aj ta 1,8l v MKII... nehovorim, ze to nema "dostatocny" vykon, ale nieco tomu autu proste chyba... ja by som si to urcite nekupil a to som sa na MKII s tym motorom cosi uz nalietal...
ani podla cars data to nie je nic extra, z nuly na stovku za takmer 10 sekund...
http://www.cars-data.com/en/mazda-mx-5- ... specs.html
svojimi ostatnymi vlastnostami a najma vahou je to super, ale autor podla mna hlada nieco vykonnejsie v priamke, preto aj tie poziadavky na vykon a nic ine...
Kúpa "víkendovky"
-
RATZINGER666
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Kúpa "víkendovky"
110 koní na cca 1000kg je dosť dobré... to sú parametre ktorými sa treba vždy orientovať... lebo ako vieme väčšina papierových údajov nieje vždy reálna... a potom keď sa na aute prevezieme zistíme že je to o niečom inom ako sme mali napísane v papieroch....
-
RATZINGER666
Darca
presne tak, ale mna to proste iba sklamalo, co sa tyka vykonu... tiez som si precital "tona a 140k" a pomyslel si "to bude raketa"... nie, to auto je o vahe a o podvozku, nie o motore... keby si whisper presadol z toho svojho type-r, bol by rovnako sklamany... upozornujem Ta iba kvoli tomu, ze ine poziadavky na auto nemas, iba vykonove... podvozok, vahu ani nahon si neuviedol, mas tam xsaru, punto, cize som usudil, ze skor hladas rovinkarske auto... ak Ta ale ta MX-5 zaujima, pytaj sa, viem o nej celkom dost...
-
p4ra
Redeemer
Ten Ford RS. Previezol som sa v tom. Byvaly kolega to ma. Na to, co chces z toho co si dal asi lepsia volba nebude. Ford zakladna je na Slovensku aj v Cechach velka, takze o pripadnu pomoc nudza nebude.
Hmm, Ratz má asi pravdu, môj pohľad je dosť skreslený tým, že ja som sa síce vozil na MK1, ale s turbom (a to bola pecka - kupujem ju), sériu som nikdy neskúšal...