Kúpil som FAKE. Hľadám kreatívne riešenia

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Zamknuté
Dildogripak
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Kúpil som FAKE. Hľadám kreatívne riešenia

Príspevok od používateľa Dildogripak »

Ahojte, reagoval som na inzerát na predaj galaxy s6 z asi najznámejšieho inzertného portálu SR.

Mobil som bol osobne prevziať. Bol za cenu 250e, samozrejme že cena bola OK, pretože mal rozbité ako zadné, tak aj predné sklo. Takže cena adekvátna stavu si myslím....
Pred kúpou som si riadne pozrel ako vyzerajú napodobeniny. Všetko na tom telefóne bolo dokonalé, dokonca aj krabica bola úplne ako origoš. Po príchode na miesto stretnutia, mi slečna predviedla funkčnosť mobilu -len trošku pobehala v menu a potom ma slečna poprosila aby som jej vymazal osobné údaje z mobilu (tak som spravil obnovenie továrenských nastavení). A keďže to dlho trvalo (reset telefónu), dal som jej peniaze a vzal mobil do auta s tým, že veď ono to musí ísť.... Tak aj bolo. Telefón išiel..... akurát že...........

...doma som zistil že mobil je FAKE. Chcel som spraviť hard reset (pri vypnutom mobile cez tri tlačidlá.... ), no nahodilo mi to nejaké čínske menu. Vtedy som si overoval aj IMEI číslo, no bezvýsledne... Bol to a stále to je 100% fake. A ja debil som sa nechal otrepať mladej šťande.... Slečinka mi neodpovedá na maily, blokla si moje číslo a sere proste na mňa.

Zajtra idem na políciu....... Kde ak to aj spíšu, tak budem čakať približne 400 rokov, kým to doriešia. Čiže na nich sa nespolieham.

Čo sa týka mobilu, ten samsung je tak "múdry", že vymazal všetko OKREM fotiek. Čiže mám haldu (asi 500 fotiek) - niektoré sú dosť pikantné (vibrátor v _______, kozičky, .....) plus asi trilión selfíčiek a podobných kravín. Chcel by som sa najmä kreatívnej časti užívateľov hojko.com spýtať, čo by robili na mojom mieste, keďže slečna nejaví o ten telefón žiaden záujem.
Z tých fotiek a screenshotov som vytiahol zopár jej kontaktov, jej linked.in profil a podobne. Čiže viem kde študovala, kde pracovala (aktuálne neviem, ale ak by som sa veľmi nudil, viem si to zistiť, ale to ma zas bude stáť čas.... )

Takže ešte raz, čo by kreatívci z hojko.com urobili na mojom mieste?

Ďakujem

Pekný večer
K-u-b-i-a-k
Addict
Addict

Re: Kúpil som FAKE. Hľadám kreatívne riešenia

Príspevok od používateľa K-u-b-i-a-k »

Na tvojom mieste by som sa podelil o tie fotečky s ostatnými z fóra :smt059 Ale nie, určite na políciu daj aj jej fotku a informácie ktoré si zistil - škola, zamestnanie atď.
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

ukaz jak vyzera ta s6, policia ti s tym neurobi nic, akurat sa posmeju na fotkach mozno, hranica na trestny cin je 266€ (mudro zvolena predajna suma) a myslim ze priestupkov maju policajti plny stol, sufliky aj regale, takze peniaze uz neuvidis
Radioactive_Mouse
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Radioactive_Mouse »

Pokusit sa zistit ci uz slecna neokradla niekoho pred tebou a skontaktovat sa s nim/i. Spolu uz mozno dosiahnete viac.
jukel
Professional
Professional

Príspevok od používateľa jukel »

zjavne maš jej meno, začal by som fotky rozosielať všetkym jej kontaktom aj s pribehom ako ta okradla. Najprv jej napiš mail že to ideš urobiť a može si to ešte rozmysielť. Ak nie jej kundu uvidi cele mesto od rodiny az po rodinu frajera atd

a kludne by som skusil napisat aj na topky tam maju radi pribehy sprostych podvodnikov
Scorpion90
King
King

Príspevok od používateľa Scorpion90 »

Ak su tie fotky skutocne jej, tak sa nebojim ze by si peniaze nedostal spat..staci ju na to spravnym sposobom upozornit
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

samozrejme ze naj bude zdielat foto, pomocou nich sa k nej opat dostat, mozno aj dobrovolne peniaze vrati
a ofc, podelit sa s kamaratmi na fore :D
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

Telefon za 250 eur+ vymena skla za 200 eur nie je adekvatna cena telefonu za ktory sa predava. Ta suma nie je ani trestnycin, smola. Si trulo a aspon si sa poucil, za chamtavost sa plati.

Daj sem fotky, profil na Lnd, ludia tu pomozu nieco viac najst.
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Dreamer »

Tak myslim, ze take nieco sa moze stat, co by som spravil?

- zistit ci su to skutocne jej fotky, podla oblecenia, pozadia a pod.
- zistit ci nahodou nevedela o tom ze je to fake, nemozne to nie je
- zistit ci tam nezostali prihlasovacie udaje do IB, prip. si poslat 250€ a dat jej mobil spat
- zistit ci tam nezostalo FB heslo, alebo ci nejde sa aspon auto-prihlasit
- kontaktovat ju ohladom tych fotiek, kludne vyhrazky
- pokusit sa najst nejak, mozno na FB jej rodicov, surodencov a nasledne napisat, ze im to povies, casto rodina o tom nevie a mohlo by to zabrat skor ako tie fotky
Boccaccio
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Boccaccio »

Najdi ju na FB a ponukni jej kamosom (muzom) tento telefon za 250€ spolu s fotkami.
Pobiju sa on. :)
Dildogripak
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Dildogripak »

Díky moc za nápady

peniaze vrátiť nechce, má to v pi*i,.... bol som aj osobne za ňou, počkal som si ju a snažil som sa to slušne vyriešiť, nepomohlo.... tak som jej povedal že s tým idem na políciu... toť vše
K-u-b-i-a-k
Addict
Addict

Príspevok od používateľa K-u-b-i-a-k »

Pobavilo - https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =3&theater :D Asi veľmi inteligentná nebude, kedže tam nechala také fotky.
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

ach ano... typicka sliepocka

no nic, ked nechce vratit peniaze, siel by som do moznosti B, a teda rozposlal by som jej foto vsetkym kamosom + rodine s popisom incidentu
a ako maly bonus, urcite bude mat nejake svoje auticko ktore jej bohaty frajer/tatko kupil, tak jej ho obid klucom, alebo nieco kreativne vymysli
Scorpion90
King
King

Príspevok od používateľa Scorpion90 »

Skor mi je cudne, ze jej nevadi, ze nechala v mobile pikantne fotky, kt. mozu byt zverejnene
jukel
Professional
Professional

jej reakcie ked si bol za nou osobne ? každopadne v pravidlach fora je ze sa mas o fotky podelit :D
Boccaccio
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Boccaccio »

Vysoká škola zdravotníctva a sociálnej práce Sv. Alžbety :D :D :D

Dildogripak, kupim za 5€ jej fotky, platim hned cez PayPal.
jukel
Professional
Professional

mas inak zverejenych zamestnavatelov. Napisal by som aj im. A rovno pripoj aj nejaku fotku... Este ma napadlo ako by sa zatvarila keby jej ludia z fora začali posielat jej fotky na cez FB :D nech trpí špina
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michaelo »

Vidis, mozes rozpredavat jej fotky za 10€, najdes par ludi a zarobis si to co si minul na mobil a potom mozes este predat tu napodobeninu za nejake € a si v pluse :D

Tak sa podel o fotecky.

Ps.: Este si mozes tie fotky a videa zalohovat a potom prebehnut ten fon cez ohnovenie zmazanych suborov, mozes najst este viac foteciek a videi.
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Inak, keď je už tak prudko inteligentná a sexi, môže byť aj to, že už ona naletela nejakému podvodníkovi a možno celú dobu ani netušila, že mala fejk, kým si ju Ty na to neupozornil.. ako zareagovala na Teba? Samozrejme ju to neospravedlňuje, ale...

ale až sa budú rozdávať jej pikantné fotečky, tiež sa hlásim ako záujemca! :D
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Dreamer »

POZOR, tu vec s klucikom neodporucam, ak jej vznikne vyssia skoda, moze zazalovat ona jeho a kedze su teraz kamery vsade, este chyti on podmienku, rovnako ak by ju obtazoval, moze sa to este otocit...

Mozno by som sa zameral na rodicov, zamestnavatelov, este som nasiel:

Previous
BARČAK Holding s.r.o., Televízia TA3

Mozno by to bola zaujimava reportaz pre FicoTelku, sorry, Tea-trojku, podobne sa tam obcas vysielaju a ak by tam bola ich byvala zamestnankyna - a myslim ze taka reportaz by jej mohla dost poskodit moznost sa zamestnat, kazdy si totiz ludi preveruje kade tade...

Napadlo ma este, aj ked je to potencionalne tiez nebezpecne, ale vytvorit falosny profil s jej realnym menom, poslat ziadosti jej priatelov a dat status, teste sa na moje nove fotky...
Zamknuté