Kupovali by ste si Bulmers,keby sa dal zohnat na Slovensku?
Kupovali by ste si Bulmers,keby sa dal zohnat na Slovensku?
Bulmers je osviezujuci napoj dovazany z Irska a Anglicka,ma kvalitnu recepturu s vyuzitim jablk a hrozna.Je to bublinkovy napoj,chutou podobny vinei s obsahom alkoholu rovnako ako desinka pivo.
-
JaJeNiektoIny
Light Professional
V Írsku mi Bulmers chutil, ale tu by som za to asi nedal 3€ (90,38 Sk) 
// Otázku v ankete by si mal mať takú istú ako je názov témy, inak anketa nemusí zodpovedať skutočnosti, lebo nie každý si prečíta obidve otázky. A je dosť rozdiel, keby sa Bulmers dal zohnať na Slovensku za napr. 1€ a za 3€...
//
// Otázku v ankete by si mal mať takú istú ako je názov témy, inak anketa nemusí zodpovedať skutočnosti, lebo nie každý si prečíta obidve otázky. A je dosť rozdiel, keby sa Bulmers dal zohnať na Slovensku za napr. 1€ a za 3€...
//
Veď tam píše, že za pol litra...Lub0$ napísal:teda opytam sa ta, za aku velku flasu by si pytal 3e?
Vseobecne sa to vola Cider....bulmers je iba znacka. Je to skor zenske pitivo....ked sa toho pije viac, tak rano boli hlava....pivo je lepsie....
Ten cider, je chutny, ale 3E je dost na Slovenske pomery....to sa neopleti...neviem kde si taku cenu nabral, teda opytam sa ta, za aku velku flasu by si pytal 3e?
Ten cider, je chutny, ale 3E je dost na Slovenske pomery....to sa neopleti...neviem kde si taku cenu nabral, teda opytam sa ta, za aku velku flasu by si pytal 3e?
co je za menej? ak bola povodna cena 3€, nova bude 2? to uspech mat nebude, u obycajnych ludi urcite niestilla napísal:Ale keby to bolo za menej dali by ste si to?o to mi islo
-
pryja
Darca
- Kontaktovať používateľa:
A nie je Strombow nieco podobne ako Cider? Pocul si o tom? Predavalo sa to v 2l plastovych flasiach. Je to nieco medzi pivom a vinom, tiez bublinkove, ak si dobre spominam. To som pila v Anglicku a chutilo mi to ovela viac ako pivo alebo ciste vino.Lub0$ napísal:Vseobecne sa to vola Cider....bulmers je iba znacka. Je to skor zenske pitivo....ked sa toho pije viac, tak rano boli hlava....pivo je lepsie....
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
pises kravovinyLub0$ napísal:Vseobecne sa to vola Cider....bulmers je iba znacka. Je to skor zenske pitivo....ked sa toho pije viac, tak rano boli hlava....pivo je lepsie....
inac cena, ktoru si uviedol je prehnana.. neviem preco sa na sk nevyraba dobry cider, jablk mame po milu jarmilu a aj must by sme spravit vedeli..
ak mi na sk nieco chyba tak je to dobry cider..
mimochodom cider sa vyraba aj v litve, dansku, svedsku, cize to nie je cisto ostrovna vec
//autoeditácia príspevku ( 27 Mar 2009, 13:45 )
mimochodom, sudy..preco? co takto plechovky? minule som si v kauflande vsimol, ze import guiness stoji menej ako v Irsku
/bulmers magners magners bulmers..ide tam o nejake problemy s licenciou
http://en.wikipedia.org/wiki/Magners
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
tak ja si myslim, ze oldfashioned uz davno nie sme(co sa pitia tyka), teda bary, puby..kam chodim ja urcite nie. Mlady ludia piju pinacolady, mojita a podobne kravoviny pretoze je to cool. Vsimol som si, ze uz ani pivo nevypiju hociake, chceli by heinekeny, budweisery, corony a ine ****, ktore su v porovnani s nasimi tradicnymi pivami o dost horsie.. Cider by sa urcite chytil, ale potreboval by si na to tucnu reklamnu kampan.. V lete neexistuje lepsi drink ako cider a to hovorim ja velky milovnik piva
suhlasim, ze cena je neuveritelne prehnana. Autor temy asi pocita s tym, ze na jednom pajnte zarobi dve ecka
Myslim, ze ak by to stalo 1.15 ludia by to milovali..
Nemozes porovnavat ceny piva u nas a v Irsku a ak velmi chces porovnavaj ceny u nas v krcmach a v irsku v off licence, tam mozno najdes spravnu sumu, za ktoru by to ludia na sk kupovali
suhlasim, ze cena je neuveritelne prehnana. Autor temy asi pocita s tym, ze na jednom pajnte zarobi dve ecka
Nemozes porovnavat ceny piva u nas a v Irsku a ak velmi chces porovnavaj ceny u nas v krcmach a v irsku v off licence, tam mozno najdes spravnu sumu, za ktoru by to ludia na sk kupovali
-
JaJeNiektoIny
Light Professional
Inak, už som rozmýšľal nad tým, že by to mohlo byť na Slovensku obľúbené
Len asi by sa to muselo vyrábať tu, aby boli náklady čo najnižšie. Ak niekto máte nejaké peniaze navyše, ktoré chcete investovať, tak u nás v Rimavskej Sobote sa pred pár rokmi zavrel pivovar Gemer, takže priestory a pracovníci by sa tu našli
Dajte mi zopár miliónov a založím vám biznis
Dopyt by bol, pije sa stále, počas krízy keď majú ľudia problémy, tak aj viac 
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
-
JaJeNiektoIny
Light Professional
Robili ste si predbežný rozpočet? Koľko by ste potrebovali na rozbehnutie?Key5ers0ze napísal:poviem ti my sme nad tym s bratom kedysi davno seriozne uvazovalitolko penazi co by sme potrebovali na rozbehnutie vsak nezarobim ani za styri zivoty a to pocitam aj s roznymi vianocnymi prispevkami od fica(ked budem dochodcom)
v zivote som to nemal, ale napoj kt. chuti ako vinea a ma v sebe pomer alkoholu ako pivo je predurceny na uspech... vezmi si mladych, kt. piju napr. aj pivo v podniku len preto, aby pili nieco alkoholicke a na dlhsiu dobu.. a pritom niektorym to pivo ani nechuti
ked tomu spravis dobru reklamnu kampan... preco nie... a 3€ za 1.5l je celkom fajn podla mna - v podniku teda. 1€ za pol liter to je to iste ako za velke pivko...
staci presvedcit mladych, ze to je napoj mladych. ti to budu kupovat. a stari co sa citia na mladych sa budu hrat na mladych. tym padom budu pit to, co mladi. teda ten tvoj produkt.
ked tomu spravis dobru reklamnu kampan... preco nie... a 3€ za 1.5l je celkom fajn podla mna - v podniku teda. 1€ za pol liter to je to iste ako za velke pivko...
staci presvedcit mladych, ze to je napoj mladych. ti to budu kupovat. a stari co sa citia na mladych sa budu hrat na mladych. tym padom budu pit to, co mladi. teda ten tvoj produkt.
-
nordkapp_pb
Hardcore addict