Kuriozna situacia pri ICQ SURNE!!LOCK (vyriesene)

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
lollo
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Kuriozna situacia pri ICQ SURNE!!LOCK (vyriesene)

Príspevok od používateľa lollo »

Stala sa mi taka vec vcera som menil pass na ICQ a asi omylom som nove heslo zadal s preklepom a ulozil ho takto a ked som sa chcel znova prihlasit zadaval som uz dobre heslo t.j. bez preklepu

a problem je v tom ze sa nedostanem na svoj ICQ ucet a neviem sa k heslu dopatrat

skusal som si uz aj poslat heslo na email s icq.com lenze tam sa vyskytli 2 chyby
1.neviem aku som mal odpoved na svoju otazku
2.ked zadam email ,tak mi hodi taky obrazok, neviem presne co sa tam pise takze Vas poprosim o help

alebo ci by ste mi nepomohli poslat spravu na support lebo ja to inac nevidim a nove konto si nechcem robit :cry:
Prílohy
toto mi vypluje :(
toto mi vypluje :(
konyk87
King
King

Príspevok od používateľa konyk87 »

ako sa ti podaril 2x urobit ten isty preklep? :) skus ho spravit aj treti krat pri prihlasovani :P
ale k teme..v tej chybovej hlaske sa pise nieco v zmysle, ze nie je mozne poslat mail na zadanu adresu, mas sa uistit, ci si zadal completnu adresu, ktoru mas v profile na icq..a ze mozes skusit inu adresu, ktoru si mal predtym v profile..

dalej..mozno sa budes cudovat, ale ziadny ICQ support neexistuje :roll: aspon vidime za co cele icq stoji..

ak pouzivas ICQ 6 (6.5), tak mozes skusit pouzit softiky z tejto temy..mozno ti to pomoze, ale nie som si isty, kedze si heslo menil..GL :)
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lollo »

mno uvidime skusim to stiahnut inac pouzivam QIP takze idem nahodit icq6.5tak som zvedavy ci to bude fungovat :) ked bude budem len rad a ked nie tak huraa na jabber :) a tam si mozem pridat aj svoje icq :)

/edit to je cista ko*ot :D nahodil som icq6.5 zadal heslo ide reku asi som sa sekol skusim este raz odhlasil som sa, zase zadal heslo zase sa prihlasil je*em ja rit tomu QIP-u tak som zmenil heslo v icq6.5 a teraz som opat na qipe :)...chvala bohu ze som skusil alternativny klient...thx mas K+ lebo inac by som to riesiel ozaj jabberom ;)
Napísať odpoveď