Kurz na strih videa - Hyperlapse

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
šimik
Light Expert
Light Expert

Kurz na strih videa - Hyperlapse

Príspevok od používateľa šimik »

Ahojte, chcel by som sa poradit, mozno sa tu najde niekto, kto sa upravami videa zaobera viac a vie to zhodnotit. Ja som v tom momentalne uplny zaciatocnik.

Uz davnejsie ma zaujal edit tzv. hyperlapse videii. Teraz som objavil jeden kurz, ktory by mal presne tieto upravy naucit. Neviem vsak, ci to je adekvatna cena, pride mi to za ten obsah celkom dost, ale mozno to stoji za to. Kazdopadne v dnesnej dobe sa stretavam s kadejakymi kurzmi, ktore casto stoja za nic. Tu to ale nie som velmi objektivny zhodnotit (uplne mimo moj odbor), a nechcem sa nechat napalit. Preto by som sa chcel poradit, co si o tom myslite. Chapem, ze nikto mi tu na 100% nepovie, kedze si cely ten obsah prezriet nemoze. Ako som pisal, chcel by som sa len poradit, ci si myslite, ze by to za to mohlo stat, alebo je to predrazene a vyzera to podla obsahu na nic.

Dakujem za pripadne rady.

Autoeditácia príspevku po 17 min 20 sek:
a este odkaz na kurz, ktory som zabudol pridat.
heker
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Kurz na strih videa - Hyperlapse

Príspevok od používateľa heker »

Je na tebe na kolko ocenujes hodnotu kurzov. Na YouTube sa da toho najst vela, aj GoPro malo navody k hyperlapse, ale pokial ide ide vyslovene o strih v Adobe PP a AAE, tak to moze byt pre teba vhodne. Je vsak len na tebe, ze ci si ochotny do toho investovat.
Napísať odpoveď