Kurz obsluhy vysokozdvižného vozíka
Kurz obsluhy vysokozdvižného vozíka
Chcel by som sa spýťať, či máte niekto skúsenosti, čo je na to nutné?
-
Kibo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Kurz obsluhy vysokozdvižného vozíka
Ďalší s banom na googli?
http://www.gajos.sk/items/vys_voziky.html
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
papiere mam aktualne uz asi piatym rokom a sedel som v tom raz v zivote
ale jazda s tym je zabavna a jednoducha
... pokial si pamatam, tak bolo treba prihlasit sa do kurzu, absolvovat teoreticky test a snad mala byt aj nejaka potvrdena prax 
Ok, takže ak by som chcel, tak stačí potvrdenie od lekára, prihláška do kurzu zaplatím cca 100-200€ a dostanem certifikát bez toho aby som v tom sedel???
-
Kibo
Hardcore addict
Absolvuje predsa kurz, kde Ťa naučia na tom jazdiť 
Tie informácie čo si mi dal som si už predtým vygooglil v niekoľkých firmách, čo sa tým zaoberajú. Často sú to ale strohé informácie a solídnu odpoveď som samozrejme dostal až keď som im napísal mail. To všetko predtým resp. súčasne s týmto topicom.
Rád by som tu videl príspevok niekoho kto s tým má osobnú skúsenosť a absolvoval to. Takže ďakujem kibo, ale tvoje príspevky sú bezpredmetné.
Rád by som tu videl príspevok niekoho kto s tým má osobnú skúsenosť a absolvoval to. Takže ďakujem kibo, ale tvoje príspevky sú bezpredmetné.
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
prispevok via PM
vies preco 
... proste je to easy - dostavaju to dochodcovia aj zamestnanci Lidlu, tak preco nie hocikto, kto je aspon priemerne inteligentny s dvoma zdravymi rukami a nohami ? ... hlavne se s tim nesrat a nebat se toho
... proste je to easy - dostavaju to dochodcovia aj zamestnanci Lidlu, tak preco nie hocikto, kto je aspon priemerne inteligentny s dvoma zdravymi rukami a nohami ? ... hlavne se s tim nesrat a nebat se toho
Jedna firma u nas robi pravidelne skolenia pre zamestnancov firmy na VZV. Otec sa ma pytal ci nechcem vodicak na VZV, je potrebne vypisat ziadost, prilozit fotku a zaplatit poplatok. Nikdy v tom nemusis sediet ani byt na teste. Skolitel prinesie testy, ktore vyskrtaju sekretarky podla sablony a vodicak je na svete 
Ako vidíš kibo, ľudia, ktorý to absolvovali hovoria, že v tom vôbec nesedeli. Niet nad google, že?Kibo napísal:Absolvuje predsa kurz, kde Ťa naučia na tom jazdiť
-
Kibo
Hardcore addict
U nás je to tak, že z 10 ľudí 8 spravilo skúšky reálne a dvaja nereálne a tí kvôli tomu na tom ani nejazdia, lebo by spravili viac škody ako úžitku, lebo na nejaké ich tréningové jazdy nie je čas...