Kvalifikácia MS 2010 vo futbale

O športe...

Postúpi Slovensko na MS?

Áno.
152
65%
Nie, ale bude hrať baráž.
36
15%
Nie.
47
20%

Celkom hlasov: 235

Georgeo88
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Georgeo88 »

kubodinho napísal:no podla mna hral druhy polcas kozak najlepsie
súhlasím,jano ma prekvapil,bojoval o každú loptu a celkovo ukludnoval hru

ale v prvom rade musím povedať,že je to super,že sme KONEČNE postúpili...aj ked s veľkou dávkou štastia
MUCHA ...RULEzzz,čo predvádza a predvádzal ten brankár v posledných zápasoch ,no klobúk dole
Trénerovi Weissovi by som odkázal len toľko:Vedel som už od začiattku,že práve ty dáš nášmu futbalu ten správny impulz
ale samozrejme dakujem aj všetkým hráčom
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa M.a.R.o.s.H »

kaslite na komenty naterat... radsej chodte seci oslavovat :smt009 :smt009 :smt009 takto som sa netesil uz 7 rokov a 6 mesiacov...
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Niečo úžasné...Toľko šťastia ako sme mali v tejto kvalifikácii nebudeme mať už nikdy. Dnešný zápas to tiež potvrdil, aj keď sme tam aj my mali apsoň 3 gólové šance, no 2. polčas sme hrali neskutočne obranne. Až som si myslel, že ešte nebodaj dostaneme ten gól, ale našťastie sa to nestalo...

Huráááááá do Afriky :!: :smt023
Steven666
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Steven666 »

no nejak sme to ukopali :) SLOVENSKOOOO! a teraz do Afriky po medaily! :cernoch:
nejakymarko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa nejakymarko »

Misuliatko
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Misuliatko »

Ja sa tesim na zajtrajsie noviny a vyjadrenia Slovincov a cechov. Ved slovinci uz musia byt davno po infarkte :lol:
- eXo -
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa - eXo - »

Oleeeee ole ole oleeeeeeee ... a pan Rosicky moze ist do RI a nie Afriky haha ... konecne konecne ... teraz budem velmi zvedavy aku dostaneme skupiny :D dufam ze daku Braziliu Francuzsko Kamerun :D
Misuliatko
Expert
Expert

- eXo - napísal:Oleeeee ole ole oleeeeeeee ... a pan Rosicky moze ist do RI a nie Afriky haha ... konecne konecne ... teraz budem velmi zvedavy aku dostaneme skupiny :D dufam ze daku Braziliu Francuzsko Kamerun :D
Ved do Afriky moze prist. Pozriet sa ako hraju slovacii :lol: :lol: :lol: :lol: :
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

Tak priebežne sledujem českú diskusiu, ma príjemne prekvapilo, že mnohí nám gratulujú.

Citujem: Gratulace na Slovensko:-) Hoši, přeji hodně štěstí v Africe příští rok:-)
Kazdy slusny fanousek CR vam to preje a pridava gratulace a prejeme vam mnoho stesti a uspechu....drzte se chalani......-)))

na druhej strane, nájde sa aj druhá strana mince
Co tam chcou dělat?? No, nejspíš se podívat do zahraničí, takhle daleko ještě nebyli. (na margo toho, že ideme do Afriky)

// a ešte som našiel jeden taký "inteligentnejší"
"Ať tam jedou čoboláci klidně všichní,však si ochočíme jiné opice."
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

No to som zvedavý, či to takto zajtra budú brať aj moji českí spolužiaci. Skôr by som povedal, že nám budú stále nadávať za ten zápas so Slovinskom a priať nám tú najťažšiu skupinu :D

Vo všeobecnosti si ale myslím, že Česi nie sú z nášho postupu príliš šťastní, lebo sme im pokazili ich poslednú nádej, aj keď tú si premrhali ešte na začiatku sami...

/2000. príspevok :smt047
Adry
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Adry »

Neopisatelne pocity, super slovensko... neviem co nato povedat, uvidime sa v afrike :)
djxtreme
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa djxtreme »

pocas tohoto zapasu som trpol ako na ihlach, to co nasi predvazdali v druhom polcase bola hotova katastrofa...
takze za dnesny zapas mozu nasi dakovat 2 ludom - Gancarczykovi za vlastenec, Muchovi za neuveritelny vykon a este Bohu ze sme dopadli ako sme dopadli :)
kazdopadne sa strasne radujem z postupu,nasi dreli v predoslych zapasoch a verim ze na MS sa poctivo pripravia a prijemne prekvapia :wink:
J.O.S.E
King
King

Príspevok od používateľa J.O.S.E »

btw. písal som už, že pán brankár Mucha je rodák z Humenného, a že za moje mesto tiež chytal v začiatkoch kariéry :?: :D :D
haha11
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa haha11 »

djxtreme napísal:pocas tohoto zapasu som trpol ako na ihlach, to co nasi predvazdali v druhom polcase bola hotova katastrofa...
takze za dnesny zapas mozu nasi dakovat 2 ludom - Gancarczykovi za vlastenec, Muchovi za neuveritelny vykon a este Bohu ze sme dopadli ako sme dopadli :)
kazdopadne sa strasne radujem z postupu,nasi dreli v predoslych zapasoch a verim ze na MS sa poctivo pripravia a prijemne prekvapia :wink:
Zdieľam s tebou tento názor.
Adry
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Adry »

J.O.S.E napísal:btw. písal som už, že pán brankár Mucha je rodák z Humenného, a že za moje mesto tiež chytal v začiatkoch kariéry :?: :D :D
Ak to je tak, tak mam este lepsi pocit, tiez som z HE :)

//chytal priamo za HFC alebo niekde v okoli?
J.O.S.E
King
King

Príspevok od používateľa J.O.S.E »

Adry - priamo za HFC :wink:

btw. ešte som si spomenul na tie včerajšie rozhovory, ako ten puk spolukomentátor Luboš Hlavena (tuším tak sa volá) mu išiel bozkať ruky, ved to bol tmavy a trápny okamih počas mojej radosti z postupu, pomaly z Muchu išiel urobiť Boha :shock: , ale Mucha ako skromný východniar (Humenčan :D ) ho zastavil, ale ja osobne by som tomu Hlavenovi dal asi facku - proste takých amaterov a neprofesionalov beru do Slovenskej televízie, to kde sme :(

už sa teším na žrebovanie základných skupin, kedy že to ma byť :?:
Shwollo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Shwollo »

J.O.S.E napísal:už sa teším na žrebovanie základných skupin, kedy že to ma byť :?:
Žreb základných skupín MS 2010 4. decembra
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

No vcerajsi zapas sme vyhrali urcite nezasluzene ale sral na to pes a konecne sme sa tam uz dostali :D

K hracov jednoznacne nejlepsi Mucha. Potom co som tu po zapase so Slovinskom skritizoval Strbu tak teraz musim povedat ze jeho miesto je na mieste stopera, cez neho sa jednuducho nedalo prejsit a v tomot zapase bol druhy najlepsi.

Tiez musim povedat ze dobre zahral aj Kozak (aj napriek tomu ze ho nemam rad :D ). Vedel podrzat loptu a na seba aj solidne behal aj ked to moc nebolo vidiet ale bol tam kde bolo treba.
- eXo -
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa - eXo - »

Este okomnetujem tych Cechov ...normalny ludia budu bud sklamany z toho ze nepostupili a budu nam priat uspech alebo budu len sklamany a bude im jedno ako dopadneme. Deti budu nadavat a pouzivat pri tom vsetku svoju slovnu zasobu ktoru momentalne maju takze nad takymi komentarmi sa trea tak zasmiat maximalne :D :mikro: kua skoda ze tu nie je nejaky smajlik zo SR zastavou

A mi fakt mozme dakovat vcera tomu vlastnencovy ... hned ako dali 1. pohlad na ihrisko na zaciatku zapasu tak sa mi zatocila hlava a na 90% som si bol isty ze gol nedame sami ... vdaka nasmu polskemu bratovy :lol:
Misuliatko
Expert
Expert

ja som tiez prebehla par prispevkov na inych forach a niektore prispevky nasich ceskych bratov ma priam dojimaju. Nadavky a buzerovanie je v kazdom druhom prispevku. No najde sa aj par slovakov ktory vravia ze si to nezasluzime, co budeme v afrike robit a ze zapas s polskom bol kupeny ale naopak fandili nam poliaci co je podla mna dobre ale zaroven smutne. No ale co ludi uz nezmenime. :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
Napísať odpoveď