Kvalifikácia MS 2010 vo futbale

O športe...

Postúpi Slovensko na MS?

Áno.
152
65%
Nie, ale bude hrať baráž.
36
15%
Nie.
47
20%

Celkom hlasov: 235

Vesper
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

johny_sk napísal:byvam v Prahe a ziadne taketo nazory od Cechov nepocuvam..., takze ak nieco podobne citas na nejakych forach od par zakomplexovanych deciek, tak sa tomu nedivim...
Pocuvam tu skor, ze je dobre, ze nepostupili, aspon sa s tunajsim futbalom zacne nieco robit a prislusne organy sa mozno spamataju. A nam skor fandia, ako sledujem...

btw: takisto by som ja mohol tvrdit, ze ked nas Cesi vyklepu v hokeji, tak sa slovenski "fanusikovia" spravaju rovnako voci Cechom. Ale netvrdim to, lebo viem, ze normalny fanusik si prizna, ze jednoducho zahrali lepsie a v hokeji naprikald hned po nas fandim Cechom. Myslim, ze vacsina sudnych Slovakov tak cini tiez...
100% súhlas so všetkým čo píšeš. Aj ja bývam v Prahe a ak nadávajú tak jedine na svojich hráčov, nevýrazné výkony a zlú situáciu vo vedení ich futbalu. Oba zápasy SK-CZ sme pozerali s výhradne českými spolubývajúcimi a obe strany samozrejme objektívne zhodnotili keď nejaký tím niečo posral alebo mal šťastie. Dokonca aj ten český komentátor komentoval zápas oveľa objektívnejšie ako slovenský, ktorý sa vždy po góle nejde hodinu dokričať. A reakcia väčšiny českých kamarátov na to, že sme postúpili my a nie oni? Že je jasné, že keď vypadli tak budú držať palce Slovensku. Preto mi prídu tie útočné diskusie na nete trochu mimo.
Adry
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Adry »

citujem
"Hanba, ktorá volá do neba! Slovensku sa historicky po prvý raz podarilo kvalifikovať na svetový šampionát vo futbale a našich chlapcov čakalo na bratislavskom letisku asi štyridsať ľudí. To si naozaj nezaslúži iné hodnotenie, ako hanba!!! Do dvoch tisícok fanúšikov národného tímu meralo cestu do zasneženého Poľska. Dôvod? Jednoducho, keď po nevydarenom domácom zápase so Slovinskom nad našimi futbalistami lámali kadejakí krčmoví mudrlanti palice, oni stále verili a išli so svojim tímom až do konca. Neodradili ich problémy pri obstarávaní vstupeniek na domáce zápasy, uplakané prognózy večných skeptikov, ani mizerné stredajšie počasie. Išli a tešili sa. "Čo som mal sedieť doma?,“ čudoval sa asi 60-ročný Záhorák, ktorý so štátnou vlajkou cúval po víťaznom zápase pred hordami poľských ochrankárov oblečených, ako keby bojovali s najhoršími svetovými chuligánmi: "Prišiel som fandiť! A stálo to za to! Slovensko, do toho!“ A tak boli v našom sektore Záhoráci, Bratislavčania, Spišiaci, Šarišania, Topoľčanci, Žilinčania, Kysučania, Oravci... Prišli ľudia z celého Slovenska. Prišli tí, ktorí majú skutočne radi futbal, tí, ktorým povinnosti dovolili, aby prišli, tí, ktorí nehľadeli na názory tiežodborníkov, ktorí o našich hráčoch hovorili jeden deň ako o hrdinoch a druhí deň im nadávali... Postúpili sme na majstrovstvá sveta a teda sa dalo čakať, že našich hráčov privítame na letisku, ako sa patrí. Nestalo sa. Letisko M. R. Štefánika bolo vyprázdnené, ako keby tam 10 minút predtým avizovali bombu. Prečo? Možno preto, že lietadlo s našimi chlapcami pristálo až niekedy o pol štvrtej a ľudia dali prednosť spánku pred oslavami (čo má v strede pracovného týždňa celkom logiku), ale hlavne NIKTO NEVEDEL, KEDY VLASTNE PRILETIA!"
čistá pravda
Misuliatko
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Misuliatko »

video z paluby lietadla ked chlapci isli spat na slovensko.
3-mato-3
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa 3-mato-3 »

len aby sa slovakom darilo aj v afrike ci kde to idu
26lukas26
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa 26lukas26 »

V Fifa rank sme postupili na 33.miesto a ako je to z barážami kedy sa hrajú?
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Hrajú sa v novembri a 4. decembra je žreb základných skupín na MS.
26lukas26
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa 26lukas26 »

budem rád ak nepostúpia slovinci, do skupiny sa žrebuje tak ze s kazdeho kontinentu jeden stat, cize by sme mali dostat africký, azijský, a jeden americký štát?
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

26lukas26 napísal:budem rád ak nepostúpia slovinci, do skupiny sa žrebuje tak ze s kazdeho kontinentu jeden stat, cize by sme mali dostat africký, azijský, a jeden americký štát?
Nie presne tak z Európy môžme dostať tiež jedno mužstvo, lebo skupín je 8 a európskych mužstiev je 13.

Zatiaľ by mohli tie koše vyzerať nejako takto, ale keďže ešte sa bude hrať o postup a aj rebríček FIFA sa môže troška zmeniť, tak aj tieto koše sa môžu zmeniť...
Pot 1 (seeded teams): Argentina, Brazil, England, France, Germany, Italy, South Africa, Spain
Pot 2 (rest of UEFA): Denmark, Greece, Netherlands, Portugal, Russia, Serbia, Slovakia, Switzerland
Pot 3 (AFC + CONCACAF): Australia, Bahrain, Honduras, Japan, Korea DPR, Korea Republic, Mexico, USA
Pot 4 (CAF + rest of CONMEBOL): Algeria, Cameroon, Chile, Côte d'Ivoire, Ghana, Paraguay, Tunisia, Uruguay
- eXo -
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa - eXo - »

Nooo nasu skupinu by som si s toho predstavoval nejak takto South Africa, Slovakia, Bahrain Tunisia .. to by bola sanca aj postupit.
Sagittarius
Guru
Guru

alebo South Africa, Slovakia, Korea DPR, Algeria...
alebo aby sa nepovedalo, že nemáme žiadneho silného súpera tak z prvého koša niekoho okrem Nemecka, Anglicka, Francúzska, lebo sme s nimi už viackrát hrali a Južnej Afriky...
Adry
Light Professional
Light Professional

Pri nasom stasti dostaneme najhorsiu skupinu aka sa len da :) ale dufajme
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Pri nasom stasti? Ehm, to stastie co nas sprevadzalo pocas kvalifikacie alebo uz pocas jej zrebovania :wink: ?.
jukel
Professional
Professional

Príspevok od používateľa jukel »

Kedy sa hrá baráž ? Už sa vie ským budú slovinci ?
Sagittarius
Guru
Guru

Baráž sa hrá 14. a 18. novembra. Žrebovanie je zajtra o 14:00.
Adry
Light Professional
Light Professional

Vigor napísal:Pri nasom stasti? Ehm, to stastie co nas sprevadzalo pocas kvalifikacie alebo uz pocas jej zrebovania :wink: ?.
No len dufajme ze sme si ho nevycerpali :)
ale nech to dopadne akokolvek, uz len postup je obrovsky uspech
Sagittarius
Guru
Guru

Žreb baráže:

Republic of Ireland-France
Portugal-Bosnia-Herzegovina
Greece-Ukraine
Russia-Slovenia
- eXo -
Light Professional
Light Professional

Írsko (34.) - Francúzsko (9.) - to budu isto Francuzi
Portugalsko (10.) - Bosna a Hercegovina (42.) - tu zas Portugalci
Grécko (16.) - Ukrajina (22.) - tu tazko povedat obaja maju prakticky rovnake sance
Rusko (12.) - Slovinsko (49.) - a tu by som to tipol na Rusov ale clovek nikdy nevie
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

- eXo - napísal:Írsko (34.) - Francúzsko (9.) - to budu isto Francuzi
Ani by som nepovedal s tymi ich vysledkami a predvedenou hrou.
- eXo -
Light Professional
Light Professional

Ja by som zas povedal ze hej ... Iri ich sice potrapia ale postupia isto Francuzi
Daggertail
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Daggertail »

- eXo - napísal:Nooo nasu skupinu by som si s toho predstavoval nejak takto South Africa, Slovakia, Bahrain Tunisia .. to by bola sanca aj postupit.
tak presne takto som si to aj ja predstavoval , a pozrem nizsie a v tvojom prispevku to iste :D
Napísať odpoveď