Kvalifikácia MS 2014 vo futbale
Re: Kvalifikácia MS 2014 vo futbale
Kedze nám robia problémy aj Andorra, Luxembursko a takéto futbalove krajiny, tak by som nebol prekvapeny, keby sme dnes napriklad remizovali, hlavne ked vacsina hracov si to opat pride odchodit.
Lichtenstajnsko - slovensko 1:0 
Ten prenos na dajto je cista komedia, nase hviezdy klasicky vykon, a ten komentator co to komentuje cez telefon, tak to je ina sranda

Všeličo som už videl, ale komentovať cez telefón, to sa snáď len u nás môže stať. Mali to radšej komentovať zo štúdia a hrať sa, že sú vo Vaduze. K výkonu futbalistov nepoviem nič - hanba.
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
ja som skoro spadol z gauca ked som si to zapol a pocujem ze to dava cez telefon..to uz co je za uroven? naco kupuju prava ked to takto do.ebu potom?
no a k vykonu? po papuli by som dal hracom ked zacnu pindat, ze ludia nechodia na repre zapasy ked nehrame s velkym superom..na toto davat 10-20e? oni by sa mali poskladat z ich platov na to, aby mohli divaci prist zadarmo a hulakat na tu ich mizeriu
no a k vykonu? po papuli by som dal hracom ked zacnu pindat, ze ludia nechodia na repre zapasy ked nehrame s velkym superom..na toto davat 10-20e? oni by sa mali poskladat z ich platov na to, aby mohli divaci prist zadarmo a hulakat na tu ich mizeriu
-
Radioactive_Mouse
Light Professional
Najlepsie bolo ked mu to este vypadlo
asi mu dosiel kredit 
Vážení, toto je blamáž.
-
guess.whoo
Redeemer
tak to uz hej. Ani neviem kde hladat chyby, hraci neprekrocili svoj tien, tahuni uz boli myslou na dovolenkach. Jedine pozitivum je zlepseny vykon Stocha v druhom polcase
Naši de facto stratili šancu postúpiť na MS. Dúfam, že Griga ostane do konca a poriadne si to vyžerie. A ešte jedna veľká pochvala Markíze, skvele zvládnutý prenos, fakt paráda.
Toto ja úplne na tých našich komentátoroch milujem. Remizujeme doma s Litvou, spravíme si hanbu na 100 rokov v Lichtenštajnsku a oni ešte povedia, že "a teraz musíme vyhrať už všetky zápasy, teoretická šanca ešte stále žije".
To je presne to, čo chce každý divák počuť. 
-
nejakymarko
Addict
Du blejt velebnosti...
Nezvykol som sa vyjadrovať k výkonom či už hokejistov, ping-pongistov, vodnopólistov a ani futbalistov. Poäčšine fandím keď sa vyhráva, ale aj keď sa prehráva. Raz je človek hore a raz dole. Taký je šport, ale to, čo predvádza naša reprezentácia na čele s duom trénerov v tejto kvalifikácii ma už chladným nenechalo.
Grigovi česť za to, čo predvádzal v Senici a ešte pred tým v Česku, ale nech sa na mňa nikto nehnevá, na reprezentáciu to zjavne nestačí.
NEVERÍM, že z tých hráčov sa nedá vyžmýkať viac. Zdravo ich nakopnúť (aj keď občas by si zaslúžili aj poriadne nemiestne do zadku), spraviť nejaký nečakaný ťah v zostave, nehanbiť sa nechať sedieť "hviezdy", keď si miesto v reprezentácii nezaslúžia. Na to gule nemá. Štýl jeho (alebo ich) vedenia je tak alibistický, že rovnakú zostavu by postavilo 90% ludi (ani nevravím trénerov) ktorí by dostali tú moc zložiť jedenástku v reprezentácii.
Weiss je aký je, ale keď kaučoval reprezentáciu, bolo u neho vidieť aspoň nejakú emóciu. Keď vrieskal tak vrieskal, keď bol arogantný, tak bol arogantný, keď sa tešil, nehanbil sa vyrojiť slzu, kdežto keď vidím ten výraz beznádeje v očiach trénera keď hráme proti "futbalovému trpaslíkovi", nečudujem sa hráčom, že sú ako ponocní.
K Hippovi sa ani vyjadrovať nejdem. Večný poskok Weissa, ktorý si myslel, že má na to dosiahnuť niečo sám. Zatiaľ ma o tom nepresvedčil.
Ak má SFZ aspoň štipku hrdosti, tak od dnešného dňa, až kým sa na náš futbal nebude dat pozerať, dajú vstup na domáce zápasy reprezentácie zdarma, pozrú sa problému do očí a začnú to nejak riešiť (či už výmenou trénera, rozpustením "A"-čkárskej reprezentácie a zameraním sa len na mládež, to už nech posúdia oni), lebo takto to ďalej nejde. Ľud je po väčšine zmordovaný zo životnej situácie, je rád keď má prácu, a ako malú útechu a únik pred starosťami dostane dedinský futbal s dedinským komentárom... HANBA
//Fú ha. Nejak som sa rozpísal. Sorry za chybičky na kráse a gramatike
Nezvykol som sa vyjadrovať k výkonom či už hokejistov, ping-pongistov, vodnopólistov a ani futbalistov. Poäčšine fandím keď sa vyhráva, ale aj keď sa prehráva. Raz je človek hore a raz dole. Taký je šport, ale to, čo predvádza naša reprezentácia na čele s duom trénerov v tejto kvalifikácii ma už chladným nenechalo.
Grigovi česť za to, čo predvádzal v Senici a ešte pred tým v Česku, ale nech sa na mňa nikto nehnevá, na reprezentáciu to zjavne nestačí.
NEVERÍM, že z tých hráčov sa nedá vyžmýkať viac. Zdravo ich nakopnúť (aj keď občas by si zaslúžili aj poriadne nemiestne do zadku), spraviť nejaký nečakaný ťah v zostave, nehanbiť sa nechať sedieť "hviezdy", keď si miesto v reprezentácii nezaslúžia. Na to gule nemá. Štýl jeho (alebo ich) vedenia je tak alibistický, že rovnakú zostavu by postavilo 90% ludi (ani nevravím trénerov) ktorí by dostali tú moc zložiť jedenástku v reprezentácii.
Weiss je aký je, ale keď kaučoval reprezentáciu, bolo u neho vidieť aspoň nejakú emóciu. Keď vrieskal tak vrieskal, keď bol arogantný, tak bol arogantný, keď sa tešil, nehanbil sa vyrojiť slzu, kdežto keď vidím ten výraz beznádeje v očiach trénera keď hráme proti "futbalovému trpaslíkovi", nečudujem sa hráčom, že sú ako ponocní.
K Hippovi sa ani vyjadrovať nejdem. Večný poskok Weissa, ktorý si myslel, že má na to dosiahnuť niečo sám. Zatiaľ ma o tom nepresvedčil.
Ak má SFZ aspoň štipku hrdosti, tak od dnešného dňa, až kým sa na náš futbal nebude dat pozerať, dajú vstup na domáce zápasy reprezentácie zdarma, pozrú sa problému do očí a začnú to nejak riešiť (či už výmenou trénera, rozpustením "A"-čkárskej reprezentácie a zameraním sa len na mládež, to už nech posúdia oni), lebo takto to ďalej nejde. Ľud je po väčšine zmordovaný zo životnej situácie, je rád keď má prácu, a ako malú útechu a únik pred starosťami dostane dedinský futbal s dedinským komentárom... HANBA
//Fú ha. Nejak som sa rozpísal. Sorry za chybičky na kráse a gramatike
-
galbavymartin
Light Professional
Stačí jedno slovo či už na výkon repre alebo markízy: KATASTROFA!
Ako pozerám, dobre som spravil, že som to nepozeral a venoval sa radšej učeniu. Aj keď ten komentár by možno stál za to. 
Ver tomu, že by zato nestál.
Radšej zatelefonuj frajerke/kamarátke a budeš mať kvalitu hovoru takú istú, ako bola kvalita zvuku dnes. Až na jednu zmenu - tipujem, že sa pri tom zabavíš viac, ako my dnes.
-
Scorpion90
King
Jedine stastie, ze pri kvalifikacii sa neda vypadnut
Inak ten komentar bolo nieco neuveritelne brutalne, toto sa snad nemoze stat ani v Burundi..Markiza by radsej dobrovolne mala prestat vysielat
Inak ten komentar bolo nieco neuveritelne brutalne, toto sa snad nemoze stat ani v Burundi..Markiza by radsej dobrovolne mala prestat vysielat
Tak som si to pozrel na jútube a až také strašné mi to neprišlo, aj keď uznávam, s čímsi pod. sa asi nikto z nás ešte nestretol. 
-
nejakymarko
Addict
Čo vravíte na nového trénera?
http://sport.aktuality.sk/c/150788/kova ... s-kozakom/
http://sport.aktuality.sk/c/150788/kova ... s-kozakom/
-
guess.whoo
Redeemer
well..hadzat vinu na trenerov, ktori su s hracmi par dni pred zapasom mi pride alibisticke. Ale nieco sa zmenit muselo