Kvalifikácia na EURO 2012

O športe...
rados915
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Re: Kvalifikácia na EURO 2012

Príspevok od používateľa rados915 »

Veľmi veľmi slabý výkon od našich. Netreba ani viac písať, zaslúžene sme prehrali, už len dúfať, že v utorok proti Írsku to bude úplne iné. K tomu ešte tí komentátori, hlavne Očenáš a jeho "našťastie", "bohužiaľ" a "chválabohu", ktoré keď nepovedal 50x za zápas, tak ani raz.
skuki
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa skuki »

Našim nič nevychádzalo, Arménci hrali výborne a načo siahli to im vyšlo.Boli rýchlejší ako my, presnejší, rozvážni , pokojní, ... Zaslúžene vyhrali.Ku markizáckim komentátorom sa netreba ani vyjadrovať.Otras.
Daggertail
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Daggertail »

tak takyto slaby vykon nasich som uz dlho nevidel, ak vobec niekedy :shock: , take lopty, ake sme my stracali, to aj muzstvo z 4 ligy hra snad lepsie, ale tak snad sa poucime a proti irom vybehneme ako vymeneni :) a ku komentatorovi sa radsej vyjadrovat ani nejdem
rados915
Guru
Guru

Dúfam, že zápas s Írskom bude dávať STVčka, pretože zápasy reprezentácie a tak celkovo dôležité zápasy pre Slovensko/slovenské tímy nemajú bez Merčiaka šmrnc. On tie zápasy prežíva ako aj diváci v hľadisku, tak aj diváci doma pred TV obrazovkami. Keď dal Vlado Weiss gól, tak tí dvaja markizáci boli ticho ako keby im v Bratislave vypadol zvuk "kvôli trase z Jerevanu do Bratislavy". Na futbal sa moc pozerať nedalo a tí komentátori ho divákom znechutili ešte viac.
Scorpion90
King
King

Príspevok od používateľa Scorpion90 »

Daggertail napísal:tak takyto slaby vykon nasich som uz dlho nevidel, ak vobec niekedy :shock: , take lopty, ake sme my stracali, to aj muzstvo z 4 ligy hra snad lepsie, ale tak snad sa poucime a proti irom vybehneme ako vymeneni :) a ku komentatorovi sa radsej vyjadrovat ani nejdem
bohuzial,plne sa podpisujem :smt017 , ale aspon som zarobil
Daggertail
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Daggertail »

rados915 napísal:Dúfam, že zápas s Írskom bude dávať STVčka, pretože zápasy reprezentácie a tak celkovo dôležité zápasy pre Slovensko/slovenské tímy nemajú bez Merčiaka šmrnc. On tie zápasy prežíva ako aj diváci v hľadisku, tak aj diváci doma pred TV obrazovkami. Keď dal Vlado Weiss gól, tak tí dvaja markizáci boli ticho ako keby im v Bratislave vypadol zvuk "kvôli trase z Jerevanu do Bratislavy". Na futbal sa moc pozerať nedalo a tí komentátori ho divákom znechutili ešte viac.
no vyzera to zatial tak, ze zapas s irskom bude davat len Digi ..., na slovensku je to proste tak
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

Takto: Hráči hrali zle, ale komentátori komentovali ešte horšie. Komentátori komentovali zle, ale kvalita obrazu bola úplne na ... Jediné, čo bolo na tomto zápase dobré, bolo to, že Markíza spravila grafiku, lebo inak by nebola žiadna alebo by bola v arménčine ako keď pred pár rokmi hrali v Arménsku Česi a dávala to Nova. A druhá vec, čo bola na tomto zápase dobrá, je to, že skončil.
ventilare
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa ventilare »

ze to bola katastrofa to vedia aj oni sami. som zvedavy na utorok co to s nimi bude ak sa nieco zmeni. lebo pokial takyto styl ostane aj proti Irsku, no mozeme sa rozlucit so vsetkym. dnes to bol uplny otras a uplne zle vybrany hraci.
rados915
Guru
Guru

ventilare napísal:ze to bola katastrofa to vedia aj oni sami. som zvedavy na utorok co to s nimi bude ak sa nieco zmeni. lebo pokial takyto styl ostane aj proti Irsku, no mozeme sa rozlucit so vsetkym. dnes to bol uplny otras a uplne zle vybrany hraci.
Zle vybraní hráči? A koho si tam chcel?
adameeec
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa adameeec »

vysledok je zasluzeny.
Sovjet
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sovjet »

Bohužiaľ sme sa nijako nedokázali presadiť. Také tými ako sú Arménci sú veľmi nepríjemné a nato sme bohužiaľ doplatili. Uvidíme ako zahráme proti Írom, bez Škrteľa. Neviete, či bude vysielať STV-čka Írov? Dúfam, že to nebude vysielať Markíza, na tej boli strašný ten Špaček aj s Otčenášom.
mfp
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mfp »

Zápas s Irskom vysiela len DIGI takze ani stv, ani markiza nic... jedine pocuvat na radiu Slovensko, ak to budu davat :D
M@rt1n
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa M@rt1n »

www.sport-mania.sk tuto vyzerá že pojde dačo... uvidíme
Anem
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Anem »

som zvedavý na tých írov aký darček mi dajú k narodkám... po výkone s arménskom ale celkovo v celej kvalifikácii to nevyzerá ružovo..
Header
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Header »

kubooo napísal:Zápas s Irskom vysiela len DIGI takze ani stv, ani markiza nic... jedine pocuvat na radiu Slovensko, ak to budu davat :D
na radiu slovensko uz zasadne nepocuvam ziadny sportovy prenos :D raz som tam pocuval jak sme hrali na poslednej olympiade proti švedom a takmer som sa zrutil :D a Irov dava tusim len DIGI... snad uz chlapci pochopili ze ked boli na MS vysledky nebudu prichadzat same
Sovjet
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Ja práveže hej, aj keď naposledy to bolo, keď hrali Košice proti AS Rímu. Podľa mňa je tam v pohode komentátor. Myslím si, že proti Írom naši nevyhoria. Dúfam, že to neostane pri myslení :)
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DanielDevil »

Írsko prišlo pred duelom proti Slovensku aj o Kevina Doyla

http://sport.aktuality.sk/clanok/101396 ... ina-doyla/

//autoeditácia príspevku (11 Okt 2010, 19:21)
tak nakoniec bude duel Slovensko - Irsko aj na STV http://sportky.topky.sk/c/53072/opat-zm ... -aj-na-stv
ventilare
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa ventilare »

chvalabohu
Sovjet
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Konečne sa niekto prebral a spravil normálnu vec. Konečne schopní komentátor, Merčiak vie z toho spraviť zážitok. Len tak okrajovo, do štúdia tipujem príde Lešický.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Sovjet napísal:Konečne sa niekto prebral a spravil normálnu vec. Konečne schopní komentátor, Merčiak vie z toho spraviť zážitok. Len tak okrajovo, do štúdia tipujem príde Lešický.
Lešický je starý ...ujo, ale furt lepšie ako Borbély, tá jeho záľuba v používaní cudzích slov aby pôsobil fundovane, popritom ich pravý význam ani nepozná, bola síce zo začiatku vtipná, ale postupom času sa stáva trápna.

BTW: na youtube som našiel nejaké video z Aj múdry schybí snáď ešte niekedy z 90 rokov a na ulici zastavia Borbélyho a niečo sa ho spýtajú. Samozrejme zahltí ich prúd ničnehovoriach cudzích slov...
Napísať odpoveď