Kvalifikácia na MS 2018 vo futbale
-
jason007x
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Kvalifikácia na MS 2018 vo futbale
Dnes sa vyžrebovali kvalifikačné skupiny na MS 2018 v Rusku.
Našich čakajú dva výlety na Britské Ostrovy.
Najlepšie skupiny myslím si prvá a posledná.
Našich čakajú dva výlety na Britské Ostrovy.
Najlepšie skupiny myslím si prvá a posledná.
-
DanielDevil
Addict
Re: Kvalifikácia na MS 2018 vo futbale
Myslím, že to pre našich mohlo byť lepšie, ale aj horšie. Máme hrateľnú skupinu.
Ak si udržia minuloročné výkony, mali by to uhrať.
Prosím vysvetlite mi niekto ako sa Wales dostal do 1.koša a na 10.miesto vo svetovom rebríčku
Podľa mňa to bude pre nás dosť hardcore skupina. Anglicko bude silné, kvalifikácie zvládajú obvykle bez problémov, Škótsko typický ostrovný futbal, oproti minulosti omladili tím a vyrastá im novšia generácia hráčov, s nimi sa budú takisto ťažko zbierať body. Slovinsko je kategória sama o sebe, nevyspytateľný tím, doteraz mám v živej pamäti, keď sme s nimi tuším prehrali v kvalifikácii na MS 2010 oba zápasy. Im keď vyjde deň, dokážu poraziť hocikoho, nielen nás, takže veľmi ťažký súper, na to že sa jedná o tím zo 4. koša. S Litvou sme mali problémy v minulej kvalifikácii na MS 2014, tuším len 2 remízy. No a Malta už takisto nie je taký trpaslík, ako v minulosti, teraz už vie každý aspoň ako tak zabetónovať a držať chvíľu krok.
Takže celkovo by som to nevidel ako veľmi priechodnú skupinu a ak sa na to pozriem reálne, budeme veľmi radi za barážové 2. miesto, keďže priamo postupuje na MS len 1. tím skupiny.
Takže celkovo by som to nevidel ako veľmi priechodnú skupinu a ak sa na to pozriem reálne, budeme veľmi radi za barážové 2. miesto, keďže priamo postupuje na MS len 1. tím skupiny.
-
DanielDevil
Addict
Ono je problém to, že už takmer všetci vedia hrať futbal a potrápiť. Z tretieho koša sme mohli dostať napr. Švédsko, Ukrajnu či Poľsko a to sú podľa mňa ešte horší súperi. V 4. koši sú napr. Turecko, Írsko, Nórsko, Izrael... a tak ďalej. Treba sa sústrediť hlavne na naše výkony.
@tyler91 Wales je 10. v rebríčku FIFA, ale napr. Rumunsko je 8.
Takže celkom funny. Ale veď aj my sme oficiálne 15. naj tím sveta. Všetko je to spôsobené momentálnou formou. Rumunsko aj Wales sú na čele svojich skupín a bez prehry. Ja som niekedy pozeral, ako sa počíta tento rebríček. Berú sa do úvahy majstrovské aj priateľské zápas (tie samozrejme s nejakým menším koeficientom), ďalej sa výsledky z poslednej sezóny berú so 100% bodov, potom sa to percento pre ďalšie sezóny znižuje, neviem ako presne, berú sa do úvahy tuším posledné 4. Potom sa berie do úvahy ešte proti akému súperovi sa hrá, čím lepší, tým viac bodov za výhru a podobne.
@tyler91 Wales je 10. v rebríčku FIFA, ale napr. Rumunsko je 8.
-
jason007x
Light Professional
Myslím, že máme priemernú skupinu. Skupiny smrti sú tam iné, ako napr. A-skupina.
Mňa viac ako Wales v prvom koši udivuje, že Kazachstan, ktorý je naozaj ťažký a nepríjemný súper a posledné roky strašne napreduje, bol až v poslednom 6.koši so San Marinom a pod. Buďme radi, že sme ešte aj ich nechytili.
A chudák Ibra sa asi zase nedostane na záverečný turnaj.
Mňa viac ako Wales v prvom koši udivuje, že Kazachstan, ktorý je naozaj ťažký a nepríjemný súper a posledné roky strašne napreduje, bol až v poslednom 6.koši so San Marinom a pod. Buďme radi, že sme ešte aj ich nechytili.
A chudák Ibra sa asi zase nedostane na záverečný turnaj.
-
guess.whoo
Redeemer
tiez mame dost tazku skupinu. s Anglickom uhrame maximalne bod, Skoti su velmi silni. Pozeral som teraz par ich zapasov, aj pripravnych a hraju s velkym odhodlanim a velmi tvrdo..nasi nech radsej na tuto kvalifikaciu nemyslia 
Ťažko povedať, Anglicko je strašne nafúkané, ale že by to nejak zásadne ukazovali všade kam prídu aj na trávniku....
Osobne si myslím, že naši dokážu Škótsko strašne mentálne podceniť. Papierovo ale skutočne na druhé miesto máme. A keď chceme ísť na záverečný turnaj, tak nejakého lepšieho v baráži budeme musieť poraziť tak, či tak.
Osobne si myslím, že naši dokážu Škótsko strašne mentálne podceniť. Papierovo ale skutočne na druhé miesto máme. A keď chceme ísť na záverečný turnaj, tak nejakého lepšieho v baráži budeme musieť poraziť tak, či tak.
-
p4ra
Redeemer
Osobne si myslim, ze Slovensko ma velmi tazku skupinu, ale pevne verim, ze to daju.
Chorvatsko zase dufam, ze prejde bez vacsich tazkosti. Potesila ma ta skupina.
Chorvatsko zase dufam, ze prejde bez vacsich tazkosti. Potesila ma ta skupina.