pryja , podla toho kde žiješ , unas v MARTINE je aj masiarstvo aj zelovoc aj pekaren , samozrejme ak si vo velkomeste ako bratislava tak sa ani nečudujem, tam to už ovládli nákupne centrá a hyper-supermarkety
ale tiež to neni ako kedysi , ked pekaren , masiaren , zelovoc bol v každej dedine , nie len v meste ako teraz
a ludia su už pohodlnejší , radšej pojde do TESCA kde nakupi všetko ako ist osobitne , do pekarne po chleba, potom do zelovocu po mrkvu , potom zas do masiarstva po nejake kurča a ešte nebodaj na salaš po syr atd. kedže je to teraz aspon unas v MT všetko dosť daleko od seba a benzin je drahy, tak bohužial všetko treba kupiť v tescu lebo inač neostane z vyplaty na zaplatenie elektriky
a ja som rád že ludia kupuju značkove oblečenie a nepodporuju te šikmooke ......
to ich oblečenie hovno vydrži, v topankach sa vam po 15minutach tak spotia a zosmradia nohy ako by sa mi v mojích botach nezosmradli asi ani po mesiaci a to nehovorim o kvalite a životnosti týchto výrobkoch
samozrejme ja sam sa držim na uzde hovorim o značkach ktore su na určitej miere unosnosti a nekupujem trička za 50€ ani botasky za 300€ ako ludia z veľkomiest