Kvalitna herna mys

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
Animorph
Expert
Expert

Re: Kvalitna herna mys

Príspevok od používateľa Animorph »

Cez akého dopravcu posiela amazon.de ? V podrobnostiach objednávky mám už niekoľko dní:

Carrier: ROYAL_MAIL
No tracking information. The carrier has not provided tracking details for this shipment at this time.

Na stránkach GLS som našiel z roku 2015: https://gls-group.eu/SK/sk/novinky/royal-mail-bal-ky

A niekde som sa dočítal, že to pôjde cez Slovenskú poštu. Dúfam, že nie lebo zase mi nejaký brigádnik stratí zásielku... :roll:
DropDead
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa DropDead »

Mne to chodieva pri štandardnom shippingu nakoniec cez poštu. Express potom cez kuriéra. A posielajú to z mojich skúseností z Nemecka a Luxemburska. Ak by to bolo posielané z UK, tak jo, príde to cez GLS (minule ma tak prekvapili, keď mi GLS donieslo niečo poslané cez anglickú poštu).

A nemaj obavy, ak to nedorazí do času, aký je tam uvedený, tak sa im môžeš ozvať, prípadne rovno aj vyrequestovať replacement.
Animorph
Expert
Expert

Oki, ďakujem za info.

//autoeditácia príspevku (16 Júl 2017, 10:49)
Expected 13 Jul

Zásielka nezvestná :(

V pondelok skúsim ešte zavolať na poštu, či tam nie je balík na moje meno.
DropDead
Addict
Addict

To sa občas stane, príde to, neboj. Mne sa to tiež raz stalo.
deszka3
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa deszka3 »

Ja som taktiež objednával z Amazonu pred 2 týždňami a malo to dojsť 12. júla, zatiaľ nedošlo. Ale objednávku, ktorú som objednával pred 4 týždňami došla o deň skôr a ko predpokladaný termín. Som zvedavý, či sa niečo zmení po vybudovaní skladu na Slovensku.
DropDead
Addict
Addict

Má byť sklad na Slovensku? Paráda.
Animorph
Expert
Expert

Jj pri Seredi. Tuším by mali otvoriť tento rok.
DropDead
Addict
Addict

Inak, znovu je akcia, teraz 68€
https://www.amazon.de/Logitech-kabelgeb ... 01KV61240/ .
jumper
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa jumper »

Animorph napísal:Jj pri Seredi. Tuším by mali otvoriť tento rok.
tam budú riešiť len vrátený tovar nebude to plnohodnotný sklad na tovar
Centrum s plochou viac ako 60.000 štvorcových metrov by malo byť otvorené v treťom kvartáli tohto roka a zameria sa na európskych zákazníkov. Jeho pracovníci budú posudzovať stav produktov, ktoré nemohli byť doručené alebo boli do Amazonu vrátené. Pre TASR to uviedli predstavitelia spoločnosti Amazon.

a k téme (herná myš na PUBG) plánujem kúpiť
https://www.alza.sk/razer-deathadder-elite-d4530318.htm

v tomto segmente tomu absolutne nerozumiem, tak že či to neni predražená myš na ktorú budem nadávať.. pozeral som podla obľúbenosti na alze

btw klávesnicu ku nej nájsť ale neviem :D
DropDead
Addict
Addict

Budeš rád, ak sa ti nerozpadne po roku, mal som dočinenia s Razer DA Chroma - kúpil som ju od chalana, ktorý ju reklamoval a dostal nový kus, pár mesiacov po kúpe som ju reklamoval aj ja...

Moje odporúčania:
- pozerať po hlodavcoch s PMW 3360 (respektíve rebrandy ako 3366(Logitech), 3389(Razer),...)
- ak bezdrátová, tak G900/G403, respektíve G903/G703 (tieto majú len updatované vnútro s powerplay modulom - bezdrôtové nabíjanie s ich 100€ podložkou, ktorá je zároveň aj bezdrátovou nabíjačkou) - tieto kúsky sú bezdrátovky (stále možnosť zapojiť aj kábel), ktoré sú špičkové, o nič horšie ako hocjaká top káblovka - k tomu ak si zoberieme komfort bezkáblovky, tak nevidím dôvod pozerať po drátových
- ak drátová, tak pri tých cenách, na ktoré padá G403 (za posledný mesiac padla na 55-69€ v akciách, ktoré sú neustále), by som osobne pozeral možno tak po Cooler Master MasterMouse Pro l - mala svoje problémy, dosť QC problémov, teraz to trošku utíchlo, mohlo by to byť už ok .

Ja som za G403.

Na margo klávesnice, Logitech G413 je v skvelej akcii za 83€
https://www.alza.sk/search.htm?exps=log ... pg=1&prod= (Romer-G spínače sú podobné Cherry MX Speed (Silver))
prípadne Fnatic Gear Rush, tam najlepšie dokonca z
https://shop.fnatic.com/collections/keyboards
kde je dokonca aj verzia s MX Silent spínačmi (oni ale používajú už oficiálny názov MX Red Silent, to len Corsair malo ekluzivitku a volalo to len MX Silent ale sú to v skutočnosti red switche...aj keď majú aj brown silent verziu).
Animorph
Expert
Expert

V pondelok som písal na customer service (super bomba komunikácia), poprosili ma, či som ešte ochotný počkať do 21. júla. No problemo z mojej strany.
Dnes sa mi ozvali, že keďže som zásielku stále neobdržal a zajtra je posledný deň, tak mi navrhujú free replacement + expedited shipping alebo refund
DropDead
Addict
Addict

Jj, zvyknú to také robiť. Tvl...to fakt, na blacklist s tebou, tebe proste nie a nie dochádzať balíky.
Animorph
Expert
Expert

Tak myška dnes dorazila (na štítku na krabici niekto prepísal poslednú číslicu PSČ - záhada). Samozrejme Amazon už medzitým zariadil free replacement, tak som ich poprosil, aby to zrušili.

Inak myška je super, zdá sa mi trošku ťažšia, ale to je len vec zvyku.
DropDead
Addict
Addict

Neruš, môžeš porovnať, či jedna z nich nie je "bezchybnejšia" ako druhá a tú horšiu vrátiš (poštu preplatia).
jumper
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa jumper »

DropDead napísal:Budeš rád, ak sa ti nerozpadne po roku, mal som dočinenia s Razer DA Chroma - kúpil som ju od chalana, ktorý ju reklamoval a dostal nový kus, pár mesiacov po kúpe som ju reklamoval aj ja...

Moje odporúčania:
- pozerať po hlodavcoch s PMW 3360 (respektíve rebrandy ako 3366(Logitech), 3389(Razer),...)
- ak bezdrátová, tak G900/G403, respektíve G903/G703 (tieto majú len updatované vnútro s powerplay modulom - bezdrôtové nabíjanie s ich 100€ podložkou, ktorá je zároveň aj bezdrátovou nabíjačkou) - tieto kúsky sú bezdrátovky (stále možnosť zapojiť aj kábel), ktoré sú špičkové, o nič horšie ako hocjaká top káblovka - k tomu ak si zoberieme komfort bezkáblovky, tak nevidím dôvod pozerať po drátových
- ak drátová, tak pri tých cenách, na ktoré padá G403 (za posledný mesiac padla na 55-69€ v akciách, ktoré sú neustále), by som osobne pozeral možno tak po Cooler Master MasterMouse Pro l - mala svoje problémy, dosť QC problémov, teraz to trošku utíchlo, mohlo by to byť už ok .

Ja som za G403.

Na margo klávesnice, Logitech G413 je v skvelej akcii za 83€
https://www.alza.sk/search.htm?exps=log ... pg=1&prod= (Romer-G spínače sú podobné Cherry MX Speed (Silver))
prípadne Fnatic Gear Rush, tam najlepšie dokonca z
https://shop.fnatic.com/collections/keyboards
kde je dokonca aj verzia s MX Silent spínačmi (oni ale používajú už oficiálny názov MX Red Silent, to len Corsair malo ekluzivitku a volalo to len MX Silent ale sú to v skutočnosti red switche...aj keď majú aj brown silent verziu).

dakujem tak pojdem do g403 a mozno pockam na akciu na amazone :D za bezdrat
deszka3
Medium Professional
Medium Professional

Ja som taktiez bral G403 z Amazonu pred 3 tyzdnami a vazne je to super myska.
DropDead
Addict
Addict

Vidno, že sú celkovo nejako spomalení, už im to trvá dva dni odoslať objednávku...takže tipujem, že ani mne to nepríde do 9 dní.
deszka3
Medium Professional
Medium Professional

Ja som objednával myšku v pondelok večer a poslali ju iba v piatok. Mne sa zdá, že počkajú kým sa im zíde viac zásielok na Slovensko a pošlú to naraz.
DropDead
Addict
Addict

Tak tak, mám ten istý pocit, dnes som im písal a len odpinkovací mail. Aj keď na chvíľu mi tam dalo, že Arriving Friday, takže na chvíľu mi to dali na expedited.
Sh4d0W
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Sh4d0W »

Vedeli by ste mi poradit vo vybere nejakej kvalitnej gaming mouse ako nahradu za Logitech G400? Prave mi na nej odisiel left left click z nejakeho dovodu tak potrebujem rychlo nahradu (aspon kym nevymenim switch)

Zatial sa rozhodujem medzi A4tech Bloody V7 a Logitech G203. Na obe su super recenzie tak neviem. Su este nejake ine moznosti?
Napísať odpoveď