Kvalitné slúchadlá do 50€

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
BrNcO55
Light Expert
Light Expert

Kvalitné slúchadlá do 50€

Príspevok od používateľa BrNcO55 »

Zdravím. Potreboval by som poradiť pri výbere dobrých herných slúchadiel do 50€. Mám len 2 požiadavky: 1. 7.1 priestorový zvuk 2. aspoň 2 metre dlhý kábel. Ja som pozeral a zatiaľ sa mi najviac pozdávajú A4tech Bloody G501. Tak ak by ste poznali nejaké lepšie alebo mate skúsenosti s nejakými v tejto cenovej kategórii tak by som bol rád keby ste sa podelili so skúsenosťami. Ďakujem :)
Ryan Giggs
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Re: Kvalitné slúchadlá do 50€

Príspevok od používateľa Ryan Giggs »

Poziadavka na kvalitne sluchadla a zaroven 7.1 sa uplne vylucuje. Ked si kupis poriadne stereo, bude to hrat ovela lepsie a aj priestor ti to poda presnejsie.
BrNcO55
Light Expert
Light Expert

Tak tam je ten problém že idem kupovať monitor ktorý nemá repráky a ja ho chcem použivať aj na pozeranie tv a nestem dávať vyše 200 ečok za stereo tak preto stem sluchátka ktoré využijem aj na pozeranie aj na hranie tak.. neviem no
Ryan Giggs
VIP
VIP

Nepisal som predsa o tom ze za to musis davat stovky eur. Pisal som o tom, ze stereo sluchadla do 50 eur budu hrat podstatne lepsie ako tie pseudopriestorove aj za podstatne viac penazi.
BrNcO55
Light Expert
Light Expert

Ja sa nehádam :D len potrebujem konkrétne typy :D
Ryan Giggs
VIP
VIP

Zalezi ci potrebujes izolovat teda ci musia byt uzavrete alebo mozu byt aj otvorene. Pokial to nutne musi mat pevny mikrofon tak napr. Kingston HyperX Cloud. Ak to nemusi mat mikrofon tak nieco odznaciek Samson alebo Superlux. Tam este aj nieco usetris (stoja do cca 40 eur) a zvuk je na urovni 100+ eurovych sluchadiel.
BrNcO55
Light Expert
Light Expert

Tak o mikrofón mi ani moc nejde lebo mám stojanový originál. A bolo by dobre keby su uzatvorené aspoň není počuť okolie tak nič neruší zvuk :) Akože tie a4techy su dobré v tom že sa na nich dajú robiť makrá a prepínať medzi 2.0 /7.1/Gaming Módom. To sa mi akože na nich ľúbi. Proste potrebujem viac menej len kvalitné odhlučnenie+ kvalitný zvuk. Mikrofón nehrá rolu.
Ryan Giggs
VIP
VIP

Oni tie sluchadla ani nemaju fyzicky 7 menicov, takze to je len marketingovy oje*.
Taky pseudopriestorovy zvuk ti vykuzli aj do obycajnych sluchadiel kazda zvukovka resp. audio softver.. Tie sluchadla su crep. Za cenu 35 eur nemas len sluchadla ale aj zvukovku (kedze sa to pripaja cez usb) ktora v nich je. A zvukovka + sluchadla za 35 eur, hadaj ako kvalitne to asi moze hrat...

Pokial to ma byt uzavrete tak sa poobzeraj po Superlux HD 662, HD 681 EVO, Samson CH700 alebo uplne najlepsie ak mas nejaku vykonnejsiu zvukovku tak Superlux HD 660.
BrNcO55
Light Expert
Light Expert

Tak zvukovku mám obyčajnú integrovanú v notebooku. Na windows 7 som mal Dolby Digital ale na 8.1 mi to nefunguje. A ešte jedna vec aby boli pohodlné.
Ryan Giggs
VIP
VIP

Tak tie HD660 škrtni, tie by nemuseli z NTB hrať dostatočne nahlas kedže su trošku naročnejšie. To by ale trebalo skusiť lebo su z nich zvukovo najlepšie.
Pohodlie je dosť individualne, takže tam je ťažko radiť. Všeobecne ale patria k pohodlnym.
BrNcO55
Light Expert
Light Expert

Fú ale niesu na alze :/ chcel by som aby to bolo z alzy :D lebo z tadiaľ objednávam teraz viacej vecí :D
Ryan Giggs
VIP
VIP

Tak bud mozes mat kvalitne a lacne sluchadla, alebo horsie a drahsie z alzy.
Ked to nutne musi byt odtial, tak si doplat na Audio-Technica ATH-T500. Tie su aj jedny z najpohodlnejsich v kategorii. A aktualne je na nich 5 rokov zaruka.
BrNcO55
Light Expert
Light Expert

Okey ďakujem za daru zajtra ich objednám :)
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Hegy »

V Alze maju aj ATH-T500 aj HyperX cloud obe v celkovo slusnej cene v porovnani s trhom.
ATH-T500 na nich hravam ja, su uzasne bohuzial sa im cosi udialo tak sli na reklamaciu no a az potom som naozaj pochopil, ake su dobre dal som si na usi nejake 40€ kossy a skoro som sa doblval :nono: + skvelo izoluju a su extremne naozaj EXTREMNE pohodlne ! Pozor vsak nie su zvukovo vhodne pre neliecitelnych bassheadov.
Napísať odpoveď