Kvalitne sluchadla
Kvalitne sluchadla
Cauko poradte nejake fakt fajnove kvalitne sluchadla na nosenie po vonku Premyslal som nad monster beast SOLO HD no vraj sa za tu cenu 150 ktorta je nadsadena kvoli znacke daju kupit aj lepsie sluchadla alebo pripadne podobne kvalitne a lacnejsie a nech aj dobre vyzeraju na hlave
DAKUJEM
-
Ryan Giggs
VIP
Re: Kvalitne sluchadla
Zvukovo lepsie sluchadla kupis momentalne za 10x nizsiu cenu. Take Maxell Retro DJ stoja na nete 18 eur, v niektorom Tescu ich najdes aj za 15. Lepsie hraju a aj konstrukcne su dalej. Alebo aj klasika Porta pro je zvukom dalej. A nie, nie je to ziadna ironia, ani nadsazka ani nic podobne. Len konstatujem fakty. Dokonca aj niektore faky Solo HD za zlomok ceny hraju lepsie ako original. A tie top sluchadla v ich cene, to je uplne ina galaxia. To len tolko ku kvalite Solo.
Co a na com pocuvas a aky mas limit?
Co a na com pocuvas a aky mas limit?
Iphone 4s a limit viacmenej bezlimitu kedze som chcel dat 150 za beasty ale ak kupim lacnejsie budem len rad a ak drahsie a bude to stat za to tiez nemam problem ... a co pocuvam tazko povedat kazdy den nieco ine
ale povacsine hip hop , pop , dnb
Iphone 4s a limit viacmenej bezlimitu kedze som chcel dat 150 za beasty ale ak kupim lacnejsie budem len rad a ak drahsie a bude to stat za to tiez nemam problem ... a co pocuvam tazko povedat kazdy den nieco ine
ale povacsine hip hop , pop , dnb
ked ti ide o znacku-design tak beats, aj hraju dobre ale v podobnych aj lacnejsich cenach mas lepsie hrajuce sluchadla
ja som si ich kupoval hlavne kvoli tomu ze sa mi pacia
ja som si ich kupoval hlavne kvoli tomu ze sa mi pacia
-
Ryan Giggs
VIP
Dobre nehraju. Aj keby stali tretinu, tak maju podpriemerny zvuk.
Tak ak nemaš limit, tak ti poviem, že si kup Beyerdynamic T 5 p. Alebo Ultrasone Edition 8 alebo 10 či lacnejši variant Beyerdynamic T 70 p .
Vyborny pomer cena/kvalita maju V-moda M100. Daju sa kupiť ale len vonku. Pripadne nižši model M80. Alebo Audio-Technica ATH-ESW9.
U nas su veľmi dobre napr. Sennheiser HD 25-1 II. Sice to nie su primarne prenosne sluchadla, ale veľa ľudi ich nosi von. Pripadne ich trochu drahšia dizajnova verzia Adidas Originals.
Tak ak nemaš limit, tak ti poviem, že si kup Beyerdynamic T 5 p. Alebo Ultrasone Edition 8 alebo 10 či lacnejši variant Beyerdynamic T 70 p .
Vyborny pomer cena/kvalita maju V-moda M100. Daju sa kupiť ale len vonku. Pripadne nižši model M80. Alebo Audio-Technica ATH-ESW9.
U nas su veľmi dobre napr. Sennheiser HD 25-1 II. Sice to nie su primarne prenosne sluchadla, ale veľa ľudi ich nosi von. Pripadne ich trochu drahšia dizajnova verzia Adidas Originals.
Trussardi daj nejake navrhy ( dizajn kvalita cena ) na moozne sluchadla lebo Ryan Giggs mi sice fajn poradil no zo zahranicia sa mi to objednavat nechce a 1700 eur dat za sluchadla mi pride -.-
-
vendo
Guru
- Kontaktovať používateľa:
tu ich urcite najdes, a cechy nepovazujem za zahranicie
http://headphones.cz/inshop/
http://headphones.cz/inshop/
-
Ryan Giggs
VIP
Keď napišeš, že nemaš limit, tak neviem prečo sa čuduješ.kelsoo napísal:1700 eur dat za sluchadla mi pride -.-
T70 P nestoja zďaleka 1700 eur a HD 25 už vôbec. A dostať ich bežne u nas, tak neviem ake zahraničie. To len tie V-mody a ESW9. Pripravuješ sa ale o tie najlepšie kusky.
Nejake dizajnove sluchadla maš napr. aj Sennheiser Momentum, Bowers & Wilkins P5, Philips Fidelio M1, Sony MDR-1R. Tie HD 25 hraju ale lepšie ako všetky z tychto.
Alebo sa môžeš vydať cestou zvuku a ak ti nevadia väčšie rozmery, ale s väčšim pohodlim a zložiteľne tak napr. Audio-Technica ATH-M50, Ultrasone Pro 550, Ultrasone HFI-780. A maš zaroveň aj slušne sluchadla na doma.
Možnosti je kopa, je to len o prioritach či uprednostniš zvuk alebo dizajn.
co povies na Marshall HEADPHONES MAJOR BLACK ---- a aztial tie HD 25 sa mi najviac pozdavaju skoda ze adidas ediciu som uz nikde nenasiel
-
Ryan Giggs
VIP
Majory sa neoplatia, po zvukovej stranke za tie peniaze nestoja.
Tie adidasy sa este daju v zopar obchodoch najst.
Tie adidasy sa este daju v zopar obchodoch najst.