kvalitny plyn do zapalovacov
Re: kvalitny plyn do zapalovacov
a aj ten zapalovac si kupoval v potravinach? naspodku zapalovaca je taky kolik a je tam + a - tak ho potoc najlepsie srobovacikom na stranu +
-
RATZINGER666
Darca
- Kontaktovať používateľa:
... pripadne na stranu -, ak pustas plynu velmi vela...
-
nitrox
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Pred pár dňami som kúpil : http://eshop.lauko.sk/zbozi/zapalovace- ... rojet.html
došiel plyn, kúpil som si nejaký plyn z trafiky Universal lighter Near Zero Impurities, so skrutkou dole som netočil a teraz mi nechce zapaľovač horieť. Viete mi poradiť ?
Treba do špirálového zapaľovača špeciálny plyn ?
došiel plyn, kúpil som si nejaký plyn z trafiky Universal lighter Near Zero Impurities, so skrutkou dole som netočil a teraz mi nechce zapaľovač horieť. Viete mi poradiť ?
Kde kupim ten plyn do zapalovacov COLTON co je na obrazku na prechadzajucej stranke? nikde ho nemozem najst
dakujem
dakujem
-
qwerty-xyz
kupis ho v lepsej trafike, rozumej ze nie v stanku, ale v predajni.
napr v obchodnych centrach co su tie vacsie trafiky. tam by ho mali mat. Ked nemaju, obehni ich viacero. A ked najdes, kup si aspon dva. A mozes si plnit ako pán.
hladaj velke trafiky, a naozaj, ked nemaju v jednej chod do dalsej, vsade ich nemusia mat, (mam overene
)
//autoeditácia príspevku (25 Nov 2015, 12:58)
skor je problem ci si zapalovac naozaj dobre naplnil....
hladaj velke trafiky, a naozaj, ked nemaju v jednej chod do dalsej, vsade ich nemusia mat, (mam overene
//autoeditácia príspevku (25 Nov 2015, 12:58)
netreba, plyn by mal byt vsade rovnaky.nitrox napísal:Pred pár dňami som kúpil : http://eshop.lauko.sk/zbozi/zapalovace- ... rojet.html
viete poradit? mam prenosny kuchunsky horak do ruky na propan butan na flambovanie ci karamelizovanie.Je tam napisane ze sa doplna zmesou propan/butan-mozem pouzit tie kartuše co sa predavaju do zapalovacov? alebo nieco ine?
dík
dík
-
qwerty-xyz
vacsie horaky sa doplnuju u predajcov kartusi a podobne. Male horaky sa daju aj tym z trafiky. ide o to aky mas. ja si to neviem predstavit.....
je to ako prerasteny zapalovac? alebo vacsie ako sprej, alebo konvica na polievanie ? (tych typov je viacero) plus ventil. aky to ma ventil? zapalovacovy, alebo ten velky aky maju kartuse s plynom? ked ten velky tak je jasne ze to tym malym nadstavcom "nedofukas" ....
lebo mas viacero typov. Jeden vyzera ako prerasteny zapalovac, a mal by tak byt aj plnitelny. je to tiez kuchynsky horak na flambovanie. A dalsi mas na kartuse, a tam sa kartuse menia.
vid priklad, vlavo na bezny plyn (do zapalovacov, trafikovy) vpravo na kartuse. . . .
je to ako prerasteny zapalovac? alebo vacsie ako sprej, alebo konvica na polievanie ? (tych typov je viacero) plus ventil. aky to ma ventil? zapalovacovy, alebo ten velky aky maju kartuse s plynom? ked ten velky tak je jasne ze to tym malym nadstavcom "nedofukas" ....
lebo mas viacero typov. Jeden vyzera ako prerasteny zapalovac, a mal by tak byt aj plnitelny. je to tiez kuchynsky horak na flambovanie. A dalsi mas na kartuse, a tam sa kartuse menia.
vid priklad, vlavo na bezny plyn (do zapalovacov, trafikovy) vpravo na kartuse. . . .
je to taky ako nalavo,zapalovanie je piezo
-
qwerty-xyz
no a ventil mas ako do zapalovacov? ak hej fukni tam plyn do zapalovaca, ak by to neslo, stale ho vies ventilom vypustit von.
uz som ho plnil asi je to taky ventil ako do zapalovaca, ta napln uz bola k tomu. ja len potrebujem vediet ci potom ked miniem tuto napln ci mozem normalne kupit ako do zapalovaca /lebo co som cital tak existuju propan-butan a iso-butan naplne/
-
qwerty-xyz
daj ten colton kasicky a bude, ...
ked ti sedi ventil.
-
blackieees
Medium Expert
Tekuty propan-butan je nebezpecny pri styku s pokozkou?