La Liga:Primera Division

O športe...
IZZi-BA
Star
Star

La Liga:Primera Division

Príspevok od používateľa IZZi-BA »

No tak co si myslite ako to dopadne v boji o titul???vyhra real...ci naskok stiahne barcelona...ale v hra su aj ine kluby co si myslite???

chcel by som aby Barca vyhrala titul a dufam ze to tak aj bude
Peky05
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Peky05 »

vyhra Real taky naskok uz nemozu stratit iba keby hrali beznohy
rados915
Guru
Guru

Príspevok od používateľa rados915 »

Real z 27 zápasov až 20 vyhral. V La Lige sa mu darí a myslím si, že získa titul. Barca domácou prehrou s Villarealom veľmi pomohla Realu k titulu. Ak si Real udrží doma formu akú má doteraz (12 výhier, 1 prehra) tak nebude mať problém získať titul. A myslím si, že Barca bude na konci súťaže strácať na Real minimálne 6 bodov (podľa zápasov ktoré sa budú ešte hrať (11) mi to tak vyšlo).
IZZi-BA
Star
Star

ale este sa hra sa mi vidi aj el clasico na santiago bernageu nie??tam by mohla barca vyhrat
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Fajn ze sa zalozila takato tema kedze tu mame aj anglicku ligu, ale aby som sa vyjadril, tak radsej by som bol keby vitaz bola Barcelona ktora sa herne uz konecne zacina chytat a aj ked to neni tak pekna hra jaku predvadzale pred cca 2 az 3 rokmi ale stale hraju lepsie ako nudny Real. Ktory naopak v poslednom case nepodava moc presvedcive vykony a dvovlim si povedat ze mal v pomerne dost vela zapasoch riadnu davku stastia (ci uz dali nahodny gol v zapase kde boli horsi ako napr s Atletikom Madrid, alebo s Levante este davnesjie atd, boli ich proste dost). A este by som sa vyjadril k muzstvam ako Sevilla a najma Valencia od ktorych som cakal viac, najma od druheho menovaneho, ze zasiahne do boja o titul.
rados915
Guru
Guru

Príspevok od používateľa rados915 »

IZZi-BA napísal:ale este sa hra sa mi vidi aj el clasico na santiago bernageu nie??tam by mohla barca vyhrat
Áno, 7. mája sa hrá REAL-BARCA. Real ešte 21. decembra 2007 vyhral na Nou Campe 0:1. Tak uvidíme, bude to veľmi zaujímavý zápas. Ale je to ešte ďaleko :) :)
spike97
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa spike97 »

Aj ja by som radšej prial titul Barce(hlavne preto lebo tam je Henry)..a ked sa pozriete nato tak 6 bodov za tých 11 kôl,sa dá lahko stratiť...stačí sa pozrieť na Arsenal,im sa to podarilo dosť skoro stratiť.....aj ked podla mňa sa v španielskej lige je lahšie udržať taký náskok ako v takej anglickej.
ja len dúfam,že tam ešte uvidíme zaujímavý a tažký boj o titul.
IZZi-BA
Star
Star

tato liga je celkom zaujimava neni taka kvalitna ako anglicka ani neni taka tvrda ale hra sa tu na krasu pekne kombinacie krasne klucky a krasne goly taka pre oko divaka
spike97
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Futbal pre diváka hrajú tak max. 5 mužstiev(môj názor)...pričom v PL možno všetci,ale aby som nepreháňal potom len 16 mužstiev :)
IZZi-BA
Star
Star

ale tak v PL je aj ovela viac penazi ako v La Lige a je aj sledovanejsia a to hlavne kvoli tomu ze je tam velke nasadenie nik nevypusti suboj aj ked je lopta stratena ze vydno ze ide mimo ihriska hrac bezi za nou az kym neni von proste toto sa ludom paci
REBELL
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa REBELL »

No asi Real Madrid to dotiahne do vitazneho konca. :roll:
spike97
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

IZZi-BA : ved jasné,ale už ideme dosť OT

Mne sa pred pár rokmi páčila hra Deportiva,hlavne ked tam bol útok Makaay Luque...no lenže výkony stále len upadali a ja som prestal sledovať tento tím...a ako vidím túto sezónu to ide na vypadnutie :? tak im držím palce aby sa udržali :)
kali520
Darca
Darca

spike97 napísal:IZZi-BA : ved jasné,ale už ideme dosť OT

Mne sa pred pár rokmi páčila hra Deportiva,hlavne ked tam bol útok Makaay Luque...no lenže výkony stále len upadali a ja som prestal sledovať tento tím...a ako vidím túto sezónu to ide na vypadnutie :? tak im držím palce aby sa udržali :)
Ak sa nemylyim tak vtedy este trenoval Irureta (ci ako sa volal) a on s nimi dokazal tusim v sezone 99/2000 vyhrat ligu.

Po jeho odchode La Coruna isla dolu vodou.
spike97
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Hej hej ...bol to on...a vtedy hrali dobre aj v poháry UEFA....neviem či sa náhodou vtedy nedostali až do semi finále....neviem presne.
kali520
Darca
Darca

spike97 napísal:Hej hej ...bol to on...a vtedy hrali dobre aj v poháry UEFA....neviem či sa náhodou vtedy nedostali až do semi finále....neviem presne.
No boli dokonca v semifinale LM, to bolo v tom roku ked Porto vyhralo a tusim to bolo aj posledne trenerske obdobie Iruretu.

V tej sezone nezabudnem ako dokazali obratit nepriaznivu prehru na San Sire s Milanskym AC z 4:1 na 4:0 na domacom ihrisku.
IZZi-BA
Star
Star

tam nehral vtedy a myslim ze este aj teraz hra diego tristan??
kali520
Darca
Darca

IZZi-BA napísal:tam nehral vtedy a myslim ze este aj teraz hra diego tristan??
Hral tam, ale co je teraz s nim to fakt neviem.
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

Tristan hrava v Serii A myslim, som ho tam nedavno zapocul ked som pozeral magazin o Serii A. Barca to inac dokuruje jak sa len da, Real ma titul vo vrecku a osobne mu fandim, kedze hviezdne maniere od neho prebrali hraci Barcelony :)
spike97
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

kali520 napísal:No boli dokonca v semifinale LM, to bolo v tom roku ked Porto vyhralo a tusim to bolo aj posledne trenerske obdobie Iruretu.

V tej sezone nezabudnem ako dokazali obratit nepriaznivu prehru na San Sire s Milanskym AC z 4:1 na 4:0 na domacom ihrisku.
To v LM boli v semifinále????možno,ale ja sa tak pamätám,že v UEFA...ale to sa asi zle pamatám.
Ináč ked Torres hral ešte v Atleticu,tak aj oni boli dobrý..podla mňa v tej dobe ešte lepší ako REAL...lenže také tímy,ktoré nemajú takú bohatú históriu,sa len stále len zopár rokov držia tak dobre,potom to upadne...asi to bude tým,že kúpia ich dobrých hráčov :D
kali520
Darca
Darca

spike97 napísal:To v LM boli v semifinále????možno,ale ja sa tak pamätám,že v UEFA...ale to sa asi zle pamatám.
Urcite to bolo LM, lebo ten rok bol ovzvlast zaujimavy, ako som uz pisal LM vyhralo Porto, v tom roku aj Abramovic prevzal Chelsea a prisla tam enklava hracov ako napr Duff, Veron, Crespo, Mutu atd. (mimochodom vtedy bolo semifinale La coruna:Porto a Chelsea:Monaco).

S tym Atletikom s Torresom v kadri ci boli lepsi od Realu som si neni moc isty. Pamatam si dobu ked Atletiko bolo 2 ci 3 sezoni v druhej lige, do prvej dosli niekedy v sezone 2001/2002, a drzali sa v pokojnom strede tabulky, az teraz poslednu dobu sa zacali nejak chytat.
Napísať odpoveď