Lacná podlahová kritina
-
Bushido
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Lacná podlahová kritina
Ahojte, viete mi poradiť čo najlacnejšiu podlahovú krytinu akejkoľvek farby do izby ? Je jedno aký to bude materiál, len to musí vyzerať dobre a musí to byť lacné... díky.
Re: Lacná podlahová kritina
Musi to vyzerat dobre - na ako dlho?
V hornbachu zvyknu mavat akciovky na laminatove podlahy, behni pozriet. Neviem na co to budes pokladat (okrem toho, ze na zem), tak tazko ti odporucit, ci ti stacia 7mm, alebo radsej 8mm a viac. No pod 7mm by som nesiel.
V hornbachu zvyknu mavat akciovky na laminatove podlahy, behni pozriet. Neviem na co to budes pokladat (okrem toho, ze na zem), tak tazko ti odporucit, ci ti stacia 7mm, alebo radsej 8mm a viac. No pod 7mm by som nesiel.
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
lacna podlahova krytina ... to je pekelne siroky pojdem, kedze krytina je ako koberec, tak pvc, alebo parkety, dlazdice alebo neviem co by sa este dalo
... kam to potrebujes ? nebude vyhodnejsie vymyslet rozumny kompromis medzi kvalitou / trvacnostou / cenou ? ... kupis teraz lacne PVC, ktore je tenke ako Pleasure kondomy, kvoli cene si ho ani nebudes lepit (netreba vzdy
) a za dva roky ho mozes menit
... taka ista paralela s kobercami napr. ... najmensie riziko, ze uspora nesie zvysene riziko je pri laminatovych podlahach by som povedal - tam ide skor o to, ako ju spravis a osetrujes, ako o to aka je - to v pripade ze od nej ocakavas nieco viac 
-
lekoklatik
VIP
Opýtam sa rovno tu.
Môžete mi prosím vás doporučiť nejaký sadrokartón, prípadne nejaký iný materiál, z ktorého potrebujem do bytu urobiť jednu 2x 2m dlhú a 2,5m vysokú stenu?
Jedná sa mi o jednoduchú inštaláciu, materiál by mohol mať nejaké provky proti hluku /nejaké odhlučenie alebo ako to nazvať/.
Budem to ťahať od steny k nejakému bodu, kde budem musieť nainštalovať nejakú "parabolu" /tyč, stĺpik, neviem ako to nazvať/ a od tiaľ pôjde druhá 2x2,5m stena.
Viete čo mám na mysli?
PS: nemôžem v byte nič budovať /tehla, ipor/. Len čisto nejaké vŕtanie do stien, stropu a podlahy. Stena bude slúžiť maximálne na predelenie miestnosti. Je mi jasné že taká stena nezachytí všetky frekvencie zvuku. Ak takú poznáte, sem s tým /i keď to bude asi drahé/.
Nemám potuchy v akej cenovej kategórií sa taký materiál pohybuje a nakoľko som včera pozeral nejaké ceny, bolo tam mrte materiálu za rôzne ceny.
Posledná pripomienka bude asi tá, že by bolo úžasné keby bola nejaká predajňa toho materiálu v Ostrave.
Skočím sa pozrieť do bauhausu, baumaxu a nejakých súkromných stavebnín osobne, ale rád by som si teda tie ceny potom dokázal nejak porovnať.
Ďákujem : )
Môžete mi prosím vás doporučiť nejaký sadrokartón, prípadne nejaký iný materiál, z ktorého potrebujem do bytu urobiť jednu 2x 2m dlhú a 2,5m vysokú stenu?
Jedná sa mi o jednoduchú inštaláciu, materiál by mohol mať nejaké provky proti hluku /nejaké odhlučenie alebo ako to nazvať/.
Budem to ťahať od steny k nejakému bodu, kde budem musieť nainštalovať nejakú "parabolu" /tyč, stĺpik, neviem ako to nazvať/ a od tiaľ pôjde druhá 2x2,5m stena.
Viete čo mám na mysli?
PS: nemôžem v byte nič budovať /tehla, ipor/. Len čisto nejaké vŕtanie do stien, stropu a podlahy. Stena bude slúžiť maximálne na predelenie miestnosti. Je mi jasné že taká stena nezachytí všetky frekvencie zvuku. Ak takú poznáte, sem s tým /i keď to bude asi drahé/.
Nemám potuchy v akej cenovej kategórií sa taký materiál pohybuje a nakoľko som včera pozeral nejaké ceny, bolo tam mrte materiálu za rôzne ceny.
Posledná pripomienka bude asi tá, že by bolo úžasné keby bola nejaká predajňa toho materiálu v Ostrave.
Skočím sa pozrieť do bauhausu, baumaxu a nejakých súkromných stavebnín osobne, ale rád by som si teda tie ceny potom dokázal nejak porovnať.
Ďákujem : )
-
Bushido
Medium Professional
Nejde o hrúbku ani o materiál, ide mi prvorade o cenu... Nejde ani o dlžku životnosti... Je to skôr krátkodobé... Môže to byť aj hocijaké linoleum, len nech to je lacné, ak o niečom viete dajte typ.
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
ked ide iba a len o cenu tak nema zmysel sa tu o tom bavit
chod do prveho velkeho obchodu s podlahovinami, alebo do niecoho typu baumax a ber to co ti vyhovuje ... jazdenim po meste a vyberanim niecoho co bude o 30centov za meter lacnejsie urcite neusetris
...
... a osobne pochybujem ze tu ma niekto uceleny prehlad o vsetkych akciach v obchodoch ... pozri si najlepsie letaky z takych retazcov a uvidis
... a osobne pochybujem ze tu ma niekto uceleny prehlad o vsetkych akciach v obchodoch ... pozri si najlepsie letaky z takych retazcov a uvidis
-
nejakymarko
Addict
leko ja by som na tvojom mieste kupil klasicky obycajny sadrokarton a ak potrebujes zvysenu odolnost voci prechadzaniu zvuku, dal by som medzi dosky sklomineralnu vatu. dalej ti treba iba nejake tie hlinikove profily, sietkovu pasku, tmel a nejake tie hmozdinky a skrutky.
-
lekoklatik
VIP
skolacik to znie na hellyeah mrte roboty 
Takže to by som v takom prípade mal teda kúpiť 2 steny sadrokartónu a medzi to dať nejaký antihluk materiál?
Osobne som aj mal také tušenie, nakoľko sadrokartón ako taký nezachytí fakt ani prt, nakoľko je to takmer papier.
Ok skúsim sa teda popýtať ešte osobne. Ďakujem
Takže to by som v takom prípade mal teda kúpiť 2 steny sadrokartónu a medzi to dať nejaký antihluk materiál?
Osobne som aj mal také tušenie, nakoľko sadrokartón ako taký nezachytí fakt ani prt, nakoľko je to takmer papier.
Ok skúsim sa teda popýtať ešte osobne. Ďakujem