Lacné fólie

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
jukel
Professional
Professional

Lacné fólie

Príspevok od používateľa jukel »

Našiel som na nete túto stránku s predajom autofólií. Web je pekný, mnoho fotografí a dokonca videá ako polepujú aj luxusné autá.

Čo sa mi však nezdá je cena. Ako je možné že cena je iba okolo 150euro ? Niečo som prehliadol ?

http://www.autofoliezuzi.sk
heker
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Lacné fólie

Príspevok od používateľa heker »

Bud to pocita kapotu a strechu alebo je to cena bez montaze. Ak za montaz vypytaju dalsich 400 eur, tak potom je cena v poriadku :)

//autoeditácia príspevku (09 Okt 2013, 18:48)
Aha, tak nie, je tam vsetko. To sa mi zda moc malo - Cena za autofólie obsahuje materiál, prácu, osvedčenie k fóliám a DPH 20%.
V tomto pripade sa mi zda, ze to je cena za folie na okna. Pochybujem, ze to je folia na lak auta.
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Ing.Zoidberg »

Jasne ze to je na okna
drop
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa drop »

Daval som tam robit dve auta, zadne skla, praca 100%, ziadne nedostatky, dokonca mi urobili cenu, ze sa mi tam oplatilo ist z PB a este som usetril. Certifikaty, karticky a ani po roku nevybledli. A to uz som videl vseliako nalepene folie a po par mesiacoch fialove. :roll: Ak chces celolep na auto tak ich kontaktuj, no necakaj cenu 130€, lepili to mladi chalani v dobre vybavenej a cistej garazi. Celkovo pristup na 1, ani im to dlho netrvalo.
Juicy
King
King

Príspevok od používateľa Juicy »

U vas je to trosku drahsi kraj. V Presove olepenie maleho auta od 80€, combi do 120-130€. Certifikovane folie s kartickou.
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Hegy »

Ved aj tam maju standartnu kvalitu za 70€ male auto za 100€ velke.. ;)
Juicy
King
King

Príspevok od používateľa Juicy »

Neklikal som odkaz, reagoval som na:
jukel napísal:Čo sa mi však nezdá je cena. Ako je možné že cena je iba okolo 150euro ? Niečo som prehliadol ?
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Hegy »

Tak ano tam uz islo o kvalitne folie, s nakladmi samozrejme stupa koncova cena ;)
(v cene je podla vsetkeho zaratana aj extra zaruka +3 a +5 rokov) s
drop
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Juicy napísal:U vas je to trosku drahsi kraj. V Presove olepenie maleho auta od 80€, combi do 120-130€. Certifikovane folie s kartickou.
Tak ja som to pochopil tak, ze jukel chcel polepit cele auto car wrap, a myslel si, ze to stoji 150€ kedze to je dole v tabulke pod textom a videami kde polepuju luxusnejsie auta ako mercedes a pod,.. Pozri link. U nas v meste za maly hb pytaju okolo 120€, ja som u nich dostal cenu 80 ale s 5 rocnou zarukou a kvalitnou foliou, ktora neni zvnutra taka tmava ako ostatne lacne a mam zaruku na vyblednutie a odlepovanie. Takze Ceny su podobne, len kvalita odlisna kedze teraz je konk. dost velka a robi to vela ludi.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

drop napísal:ktora neni zvnutra taka tmava ako ostatne lacne
Vsak to zalezi od odtiena, ktory si zvolis :roll:
drop
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

dal som si najtmavsie, ze zvonku neni vidno dovnutra ale ked som porovnal s kamaratovimi foliami tiez najtmavsimi ktore mu nalepili niekde v humne za 70e tak je tam rozdiel. Sadol som si do jeho a potom do svojho a cez moje bolo viac vidno a to aj sam potvrdil. Po roku a pol ich mal fialove no zaruka 1rok...
heker
Redeemer
Redeemer

To je tak, ked kupuje folie. Ked si priplatis za SunTek alebo 3M, tak nemas problem. A nie kazda znacka folie ma rovnaky odtien, niekto ponuka ako najtmavsiu 5-ku, niekto 10-tku, niekto 15-tku a tam uz rozdiely su.
drop
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

presne o tom pisem, ze nie kazda znacka ma rovnaky odtien, no ked som to porovnal tak zvonku nebolo vidno ani do jedneho len zvnutra bol rozdiel vo "viditelnosti von"
heker
Redeemer
Redeemer

Porovnavat dve rozdielne auta sa moc neda, pretoze uz vyrobcovia pouzivaju tonovane skla, niekde viac, niekde menej. Niekde mas dvojite sklo, niekde nadych do bledomodrej a to vsetko v kombinacii s foliou vyzera inak.
drop
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

ok dobre, kedze nemam laboratorium a dve rovnake auta presne s rovnakymi sklami a rovnakym tonovanim od vyroby najlepsie este rovnaky rok vyroby tak nemozem a uz ani nechcem hodnotit svoj subjektivny dojem tu na fore z lacnych folii na aute. :roll:
asi aj ten nadych do fialova dostali koli tomu, ze nemali tonovane skla a ja mam mierne do zelena... vyriesene :roll:
heker
Redeemer
Redeemer

Nadych do fialova alebo zozltnute byva nekvalitnymi foliami, o tom niet pochyb. Pri nadychu do zelenej ci modrej je to uz o tom, ze sa predavaju aj taketo folie.
Napísať odpoveď