Tak ludia velmi ma zaujima, preco sa tu lamky riesit nemozu? pokial viem tak lamky sluzia ako warez forum pre hojko.com a hojko.com ako diskusne forum pre lamky.net. Preco ked sa niekto pyta na lamky tak sa hned zamkne tema?
... Zamkli by ste temu aj keby sa pytali preco nejde google?
A nie je to tak, ze to bolo jeden cas jedno a to iste a mali ste si "vypomahat"? Ostatne ludia odtial vzdy odkazuju sem, ked nieco sa to nejedna o warez a myslim, ze ste si navzajom poslali dost uzivatelov - aj tych novych.
Si blby alebo ano? Ved tam je to jasne napisane na strankach a kvoli individuam sa zatvori zbytocne tema, na kt. by sa mozno dalo diskutovat a prist k rozumnemu rieseniu.
Je mi veľmi lúto, ale musím to napísať... Server, na ktorom doposial lamky bežali, to už nezvládol. Lamky mali mať sponzora, avšak práve bolo povedané, že z toho asi nič nebude.
mastermind napísal:jasne ze by sme zamkli. odkial mame vediet preco nejde google.
a ak sa nemylim tak na riesenie otazok ohladom vasho fora a warezu ste si urobili crew.
crew je pre releasi, pre riesenie otazok ohladom lamiek ak sa nemylim stale sluzi hojko.com ze ano?
Mozem s pokojnym srdcom povedat ze lamky boli a budu urcite best off co sa tyka SK-CZ for lebo tam boli prehladne vsetko alebo sa aspon o to kazdy pokusal a taktiez aj mininmum spamu...
Dead_Warrior napísal:Mozem s pokojnym srdcom povedat ze lamky boli a budu urcite best off co sa tyka SK-CZ for lebo tam boli prehladne vsetko alebo sa aspon o to kazdy pokusal a taktiez aj mininmum spamu...
suhlasim.. absolutna pravda.. dufam ze lamky oziju aj ked uz si viem 80% najst sam.. sosnut atd.. ale materska skolka to bola a bude dufam dobra este
Ano, priklanam sa k mastermindovi. Na lamky.net som prave vyvesil situaciu o aktualnom stave a je uz len na vas co bude nasledovat. Nepiste sem preco su dobre alebo preco stoja za ... To nieje ucelom tejto temy. Za lamky.net team vam dakujem