ahoj mám router od T-comu
ale problém je, že keď ho používam ako wi-fi tak v izbe mám len 60% signálu a ping mi občas vyletí z 30 na 1000
a chcem sa spýtať či je lepšie ťahať z routra LAN kábel až do izby (30-40 metrov) alebo DSL kábel aby som router mal v izbe ?
či nie je v tom rozdiel medzi tým či budem ťahať LAN alebo DSL
takto máme router za vchodovými dverami a signál nič moc ...
LAN vs DSL kábel
Re: kábel pomoc
precitaj si pravidla a zmen si nazov temy lebo skonci v kosi...
k teme- v podstate je jedno kt. kabel tahas, dalsie riesenie by som videl v zmene routra alebo do neho dokupit silnejsiu antenu ked je vymenitelna.......to by mozno pomohlo no zalezi na vela veciach
btw. ja fungujem tiez na priblizne 60% signale a nejako to nevnimam, to uz ale skor zavisi aj od internetu
k teme- v podstate je jedno kt. kabel tahas, dalsie riesenie by som videl v zmene routra alebo do neho dokupit silnejsiu antenu ked je vymenitelna.......to by mozno pomohlo no zalezi na vela veciach
btw. ja fungujem tiez na priblizne 60% signale a nejako to nevnimam, to uz ale skor zavisi aj od internetu
Re: LAN vs DSL kábel
no pri prezeraní stránok to neni problém
problém nastáva pri hrách ...
problém nastáva pri hrách ...
-
vladenko007
VIP
Re: LAN vs DSL kábel
No ja by som tahal do izby kábel ktorí by ma vyšiel možno "lacnejšie"?
A to asi je telefonny kábel a je je aj tenší.
Ak ten router používaš na internet len ty tak by som ho neváhal presunúť blišie k PC.
A to asi je telefonny kábel a je je aj tenší.
Ak ten router používaš na internet len ty tak by som ho neváhal presunúť blišie k PC.