Dobrí den vedel by mi niekto poradiť ako rozobrat tento laser prestal mi svietiť v nutri som stlačil ten gobik od vtedy mi nejde myslel som že to funguje ako vipinac ale aj opakovane stlačenie nič nerobí vie mi dakto poradiť čo stim je poprípade ako dostať von tu hlavicu za odpovede ďakujem
Ja som mal podobné ukazovátko a zo dňa na deň to prestalo svietiť. Stálo to cez 100 € a tak som sa to pokúšal vyriešiť cez predajcu, ako pozáručný servis, či sa nedá len nejaká časť vymeniť za pár € a bude opäť fungovať. Povedal mi, že tam je nejaký krištáľ a s ním sa časom čosi stane a prestane to svietiť a tá časť je vlastne najpodstatnejšia, čiže som si rovno mohol kúpiť nový.
pinco napísal:Ja som mal podobné ukazovátko a zo dňa na deň to prestalo svietiť. Stálo to cez 100 € a tak som sa to pokúšal vyriešiť cez predajcu, ako pozáručný servis, či sa nedá len nejaká časť vymeniť za pár € a bude opäť fungovať. Povedal mi, že tam je nejaký krištáľ a s ním sa časom čosi stane a prestane to svietiť a tá časť je vlastne najpodstatnejšia, čiže som si rovno mohol kúpiť nový.
V podstate sú to čínske haraburdy.
A možno sa mýlim a máš tam len zlý kontakt.
No ja som zo zvedavosti stlačil ten gombik v nutri a od teda nejde ale to nemôže mat plyv na funkčnost
ˇ
Možno si stlačil kurvítko a nastala autodeštrukcia
Neviem síce aký gombík máš na mysli (na obrázkoch ho akosi nevidím), no neviem si predstaviť, aké iné tlačítko, okrem on/off by tam malo byť. Nie je to náhodou len že ten gombík treba zatlačiť a tým vybrať celú tú "hlavu"?
pinco napísal:Možno si stlačil kurvítko a nastala autodeštrukcia
Neviem síce aký gombík máš na mysli (na obrázkoch ho akosi nevidím), no neviem si predstaviť, aké iné tlačítko, okrem on/off by tam malo byť. Nie je to náhodou len že ten gombík treba zatlačiť a tým vybrať celú tú "hlavu"?
Druhý obrázok keď si kus priblížiš je tam taký cudlik iste to neni na viberanie čriev lebo je náletovány na plosaku