laska k spoluziacke

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
petko41
Novice
Novice

laska k spoluziacke

Príspevok od používateľa petko41 »

cawte :D potrebujem poradit :D mam spoluziacku s ktorou sme si velmi dobre rozumeli, zhovarali sme sa o problemoch, ktore nas trapia , vyvadzali sme spolu blaznovstva, boli sme velmi dobry priatelia. ale zacal som k nej citit nieco viac ako len kamartstvo. vsetko sa razom zmenilo. neviem ako mam zistit ci aj ona ku mne nieco citi. boli uz aj nejake tie dotyky ale zacala sa ku mne chovat inak, uz sa somnou ani nebavi, chodi za inymi spoluziakmi a ked sme spolu uz to nie je take ako predtym. neviem ci si daco nevsimla a preto sa tak sprava alebo neviem preco . prosim poradte mi co mam robit ci sa jej priznat co knej citim alebo radsej si to nechat pre seba :(
hd_
King
King
Používateľov profilový obrázok

Re: laska k spoluziacke

Príspevok od používateľa hd_ »

Povedz jej to. Nemáš čo stratiť, keď hovoríš, že aj tak už to nie je také, ako niekedy. Ale ak to tak naozaj je, tak si radšej nič nesľubuj, no nedrž to v sebe, to je to najhoršie, čo môžeš urobiť. Konfrontuj ju s tým, nech vieš, na čom si.
DEVZYO1G
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DEVZYO1G »

Akoby som to písal ja :lol:
kompi
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kompi »

toto by som ti neradil jedine ak si v poslednom ročniku to narobi viac sarapaty ako osohu to by ste museli do seba byt blázni....
danodrevo
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa danodrevo »

Vzťahy v triede nie. Vôbec to podľa tvojho popisu nevyzerá, žeby niečo s tebou chcela, takže to nechaj plávať. Nepokaz si aspoň takýto kamarátsky vzťah s ňou. :-)
vesaK
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa vesaK »

na pracovislu a v skole to je uplne zle.. Jedine v 4. roc. viem co hovorim... ser na to
ChallengerQo
Expert
Expert

Príspevok od používateľa ChallengerQo »

Ja zas na druhú stranu súhlasím s HD_ .. no zas si aj myslím, že z toho s najväčšou pravdepodobnosťou nič nebude. Poviem Ti, ako to vidím ja:
Ak jej to povieš, je dosť možné, že sa to rozkríkne po škole a budeš nejakú dobu za "lúzra". Ak Ti je ale jedno, čo si o Tebe myslia ostatní ľudia, tak by si jej to mal povedať. Už len preto, že ak jej to nepovieš, tak Ťa to stále bude mátať a istá časť tvojho ja bude stále fantazírovať, čo by bolo keby... Naviac ako píšeš, váš vzťah ochladol a tak už nemáš až tak veľa čo stratiť. Ak jej to povieš, tak sa budeš schopný posunúť ďalej a nebudeš riešiť minulosť. Určite je lepšia nejaká akcia, než balancovať na hrane do konca štvrtého ročníka.. možno aj neskôr. Ver tomu, že ak ju budeš mať na očiach každý deň, tak to len tak nestráviš.
DonAndres
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa DonAndres »

Niečo podobné prežívam teraz aj ja na konci 9. ročníka. So spolužiačkou si super rozumieme, veľmi často sa spolu bavíme a tak... Cítim k nej asi niečo viac ale neviem čo mám robiť. Je to dievča o ligu vyššie ako som ja, to je problém.
ChallengerQo
Expert
Expert

Príspevok od používateľa ChallengerQo »

DonAndres napísal:Niečo podobné prežívam teraz aj ja na konci 9. ročníka. So spolužiačkou si super rozumieme, veľmi často sa spolu bavíme a tak... Cítim k nej asi niečo viac ale neviem čo mám robiť. Je to dievča o ligu vyššie ako som ja, to je problém.
Problém je možno ten, že si myslíš, že si o ligu nižšie... tým pádom sa tak vnímaš a len sa v tom utvrdzuješ.. Čo tak zmeniť postoj?
Ja viem, že sa to povie ľahko, ale máš momentálne v rukách veľkú výhodu, ktorú si možno neuvedomuješ. O pár mesiacov totiž prídeš do nového kolektívu, kde Ťa pravdepodobne nikto nebude poznať. Dovtedy máš kopec času na sebe zapracovať a zbaviť sa stereotypov, ktoré o sebe máš ty a Tvoje okolie. Výsledky potom na seba nenechajú dlho čakať.
No a ešte k tej spolužiačke.. Za chvíľku budú prázdniny (ako pre koho :D), tak si nekaz posledné dni v škole tým, že by si sa o niečo pokúšal.. Niečo si radšej naštuduj, vybuduj sebavedomie a cez prázdniny po nej môžeš v kľude vybehnúť .. aj keby sa totiž niečo posralo, tak sa nebudete vídavať každý deň v škole .. ;)
ithory
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa ithory »

hocikoho ale spoluziacku néééééé
bonton
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa bonton »

Ja si myslím, že kamarátstvo stroskolato na tebe a prečo? lebo ty si to začal cítiť inak a pravdepodobne si si začal vytvárať nejaký odstup od seba, to ju možno vystrašilo, ak ju chceš a máš o ňu záujem bojovať, tak si myslím, že v tvojom príbade sa to dá, už len vzhľadom k tomu, že si s ňou bol dobrý kamarát a pravdepodobne si mal aj s ňou veľa záujmov, alebo aspoň niečo o čom ste sa mohli rozprávať. Z priateľstva môže byť neskôr láska a možno ak nebude, tak stále lepšie je sa s ňou aspoň kamarátiť, ako len mať depresiu a sedieť niekde v kúte a pozerať sa na ňu. Ty ju v podstate máš každý deň na očiach, takže nemáš čo stratiť a ani jej to nemusíš povedať, že si do nej zaľúbený. Ona nato príde najskôr sama bude to pre teba takto lepšie. Sama ti povie, že nič nechce s tebou iba kamarátstvo a v lepšom prídape bude z toho lásla. Ja len dúfam, že sa rozhodneš ísť tou správnou cestou a opäť nadviažeš kontakt s ňou, lebo najhoršie čo môžeš urobiť, je nechať to len tak...
lukano
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa lukano »

Ešte keď som chodil na ZŠ tak som jednu spolužiačku cca celý 7,8 aj 9 ročník chcel, ona mi ale povedala, že zo spolužiakom nič mať nechce ... celú tú dobu som ju ale dobíjal a na konci 9 ročníka keď sme išli na koncoročný opek som sa s ňou dal dokopy a div sa svetu po 2 dňoch ma to dievča úplne prestalo baviť tak som to skončil. Jednoducho jediná zábava bola ju namotávať, celkom zvláštne, nechápal som tomu. A myslím si, že u teba to bude rovnaké, keď dievča povolí a ty ju dostaneš, omrzí ťa to :) ale každopádne GL
kail91
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa kail91 »

ja som sa tiež buchol do spolužiačky na výške a je to o hovne sa s ňou stále stretávať, radšej by som sa odtiaľ vyparil
cssco
Star
Star

Príspevok od používateľa cssco »

Ako keby si to nepoznal, niekoho chces a ked ho uz mozes mat tak uz to nechces. To je podla mna jej stav.

"Človek čo túži zo všetkých síl dočahuje, no v
momente keď dočiahne zrazu pochybuje..!!"

http://m.youtube.com/watch?gl=US&hl=sk& ... yaTKag2iEY
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa ArkanoviTigrovi »

podla mna by si ju mal zacat uplne ignorovat az kym si nieco nevsimne a nezacne sa sama zaujimt, ze preco...
ked sa jej budes pchat do zadku tak sa jej zhnusis uplne...
Napísať odpoveď