Láska???

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
erytrocyt
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

kinghearth napísal:čo?? akože čo máš s mojím štýlom písania... sa pozri na svoj bez mäkčeňov a dddebil... ja sa snažím aspoň pravopisne správne neviem, čo ti na tom vadí ty ..
K6 to myslel tak, že píšeš akoby sa ti zajakávala klávesnica...

Píš tak aby som pri čítaní príspevkov po tebe nemusel zvracať.
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lollo »

add1 prvu by som bral ako kamaratku,sem tam nejaka pusa ale dalej to asi nezajde jedine zeby malaslabu chvilku alebo depku ja to inac nevidim

add2 druha vyzera byt fajn ale to ze s tebou chodi na akcie nezmena ze aj tak to berie ako ty, neviem nepoznam ani ju ani teba takze tazko len na zaklade tvojho popisu

add3 doveruj ale preveruj nemyslim to doslovne ale zase si nenechaj tahat medove snurky popod nos ani od jednej ani od druhej

add4 prajem ti aby ti to s tou druhou vyslo a ja som sa mylil :) gl :wink:
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

jozinko napísal:skor naopak, muzi su zvery, vsetko (vacsinou) robia priamo, zeny vedia vstko maskovat a robia tak aby muz urobil co chcu zeny a este si muz mysli ze to chcel on. Jedno prislovie (alebo co to je) "Dovtedy muz poluje na zenu, kym ho zena neulovi"
no jo to je pravda kolego, ale myslis ze zo strany tej prvej je to taktika ako na nho? :?
jozinko
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa jozinko »

qwerty-xyz napísal:no jo to je pravda kolego, ale myslis ze zo strany tej prvej je to taktika ako na nho? :?
Nie, ona ho berie iba ako kamarata ked sa tak dohodli a nic viac.
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

Ja stále obdivujem ludi /Žena, Muž/ ktorí sa vedia dohodnúť na tom, že budú iba priatelia, kamaráti. Pretože tí co sú priatelia sa na tom dohadovať nemusia, a tí čo sa na tom dohaduju je 90% pravdepodobnost, že jedna strana aj tak kamaratom byť nechce :)
Blackangel
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Blackangel »

midnight_man napísal:Ja stále obdivujem ludi /Žena, Muž/ ktorí sa vedia dohodnúť na tom, že budú iba priatelia, kamaráti. Pretože tí co sú priatelia sa na tom dohadovať nemusia, a tí čo sa na tom dohaduju je 90% pravdepodobnost, že jedna strana aj tak kamaratom byť nechce :)
presne tak najhorsie je ked niekoho milujes a on/a ti povie ze iba kamarati aj ked druha strana povie ano tak to bude boliet a nechce byt kamaratom. ako sa vravi najbolestivejsie je byt s niekym kamarat a vies ze ho mat nikdy nebudes take daco,... budes kamaratom a je* uvidis ju/jeho s nekym inym a bude to dost boliet radsej sa na nu vykaslat
spisino
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa spisino »

dobre je ked si to vyjasnite hned na zaciatku aby nevznikali nedorozumenia
Napísať odpoveď