LCD 22" - 24"

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
chipp12
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

LCD 22" - 24"

Príspevok od používateľa chipp12 »

Ahoj ,

Takze uz dlhsie uvazujem o kupe noveho monitora kedze moj ACER AL1916W uz je tak trochu zastaralý..

Mam graficku kartu GTX 280 takze myslim ze by nemal byt problem aj s vacsim rozlisenim.
Poziadavky na monitor co sa tyka znacky nemam nijake ale bol by som rad ak by mi vydrzal aspon 2 roky a viac
Primarne zatial vyuzivam pc na nejake to surfovanie po nete ale aj dost kreslim v CAD programoch a od septembra budem este viac takze to je jedna s mojich poziadaviek aby bol vhody na kreslenie v ArchiCAD-e , AutoCAD-e a podobne a samozrejme nejaky ten WORD.
Okrem kreslenia na monitore dost aktivne pozeram filmy a seriali vacsinou v 720p a som prilezitostny hrac hier vacsinou FPS (CoD,BF:BC2 ) ale aj dost RTS hravam ako je WiC takze myslim ze by to chcelo aj dost nizku odozvu... priznam sa ze sa v problematike monitorov absolutne nevyznam

Uhlopriecka 22" alebo by ste mi radsej na zaklade poziadaviek odporucili 24"?

Cenovy strop je 180 € +- 10€ cim lacnejsie tym lepsie samozrejme ale zase nechcem nejaky uplny smejd..

A aby som nezabudol planujem monitor na stenu zavesit takze by mal byt VESA compatible
connect
Amateur
Amateur

Re: LCD 22" - 24"

Príspevok od používateľa connect »

To ci 22 alebo 24 palcov sa musis rozhodnut sam podla vzdialenosti oci od monitoru, ale bezne je 22" uhlopriecka dostatocna. Osobne by som mozno siel do tohoto (http://www.alza.sk/iiyama-e2209hds-d112287.htm). Znacka iiyama je sice menej znama, no kamarat je s nou spokojny, myslim, ze za tu cenu, ked pozries na parametre, tak sa tento model oplati. Vsetko co si menoval, tak to zvladne...
chipp12
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa chipp12 »

dakujem za radu ... o podobne iiyame som tiez rozmyslal ale este mam v hlave aj samsung jeden P2250 popripade P2450 co vravite na ne?
M4RoS3K
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa M4RoS3K »

ja som si cca pred týždňom a pol kúpil nový pc a k nemu monitor LG 22" E2250T-PN LED DVI http://www.alza.sk/21-5-led-lg-e2250t-pn-d164633.htm. Absolútna spokojnosť (zatiaľ; neviem ako v budúcnosti). Doporučil som ho aj svojmu kolegovi v práci, tiež si chcel ísť kúpiť monitor a aj si ho kúpil. Konkrétne tento a je takisto spokojný. Neviem aké sympatie máš ty a ostatní k značke LG čo sa týka monitorov, ale ja si nemyslím, že je to až taká zlá značka v tejto oblasti. A cena bola viac než prijateľná. Ja som ho síce kúpil za 121€ nový :D, ale normálne stojí tak 160-170€. Neviem presne ..
Napísať odpoveď