LCD alebo LED TV do 250 €
LCD alebo LED TV do 250 €
Zdravím. Chcel by som aby ste mi poradili nejake Tv pre moju starku. Uhlopriečka od 48 do 56 cm. Bolo by fajn ak by to bolo full HD. Díky
-
Ryan Giggs
VIP
Re: LCD alebo LED TV do 250 €
Načo bude starkej full HD? Bude tam pušťať Blue ray, mkv či nebodaj hry? Aby malo full hd rozlišenie nejaky zmysel, je treba aj full HD zdroj. A aj to je potrebne sedieť v patričnej vzdialenosti aby ten rozdiel bolo vôbec vidieť.
Aka je sledovacia vzdialenosť? Aby na takej uhlopriečke aj niečo videla.
Aka je sledovacia vzdialenosť? Aby na takej uhlopriečke aj niečo videla.
Full HD je kvoli tomu že keď chodím k nej na víkendy tak tam pozeram filmy, takže to full hd len kvoli mne:D a vzdialenosť od tv je maximalne 2 m 
-
Ryan Giggs
VIP
Z 2 metrov rozdiel na 26" veľmi neuvidiš. O rozlišeni pohybliveho obrazu u takto lacnych TV nehovoriac. Tam je rozlišenie nejakych 300 riadkov, teda do full HD to ma dosť ďaleko. To full hd je skôr marketing. Full HD film bude vyzerať dobre aj na hd ready rozlišeni. Nehovoriac o tom, že v 26" su všetky tv v podstate len HD ready. Menšia uhlopriečka už bude na 2 metre malo. To starka veľa neuvidi, hlavne ak bude chcieť čitať nejaky text na obrazovke. Možno by bolo už na mieste aj uvažovať o 32".
SAMSUNG LE32D450, LG 32LK330 - s tymi sa do ceny vojdeš.
SAMSUNG LE32D450, LG 32LK330 - s tymi sa do ceny vojdeš.