Ide ti hlavne o co najmansiu odozvu? ...budes ho pouzivat na fps hry?...
Ja som kupoval monitor pred necelymi 3 tyzdnami a podlho rozhodovani som kupil samsung 226cw koli malej trufnem si povedat aj najmensej odozve spomedzi 22"...(ak nie tak ma opravte) a som snou uplne spokojny...
newman napísal:no ja hlavne nech je na tom pekny obraz nic rozmazane a hrat ani tak nie a ko filmy kukat
skor som za to HPcko
kamos ma hp je tam super pbraz aj dizajn je skvely , stal ho 11 tisic , dalsi kamos ma lg za 7 tisic v akcii a nezda sa mi ze by obraz az tak velmi zaostaval kazdopadne ak na to mas zober hp so samsungom skusenosti nemam
mam ho aj ja... rok ho mam.. perfektny monitor... skvely obraz.. vela hodin ma uz "najazdenych"(ukazuje to vo vlastnostiach monitora.. ten presny pocit hodin je 3100)
ziadny vadny pixel... a zatial uplna spokojnost keby som kupoval este jeden tak to je tento
//ako dodal Holubar.. naj je ist a pozriet si monitor v akcii... ja som planoval kupit Samsung no az v predajni ked som videl HP v akcii som sa rozhodol pre HP
no teraz je spickou Samsung T seria teda T220, T240, T260 - vysoky kontrast, odozva, ergonomia a seria T 2XXHD - je aj s TV tunerom a so vsetkymi moznymi pripojkami naviac + Scart a vela inyc....ja pojdem teraz do Samsungu urcite...
Ja som tiez spokojnym majitelom HP w2207, po zvyknuti nan som s nim nadmieru spokojny, jedine s cim ma trochu problem su pozorovacie uhly ale nieje to tragedia, je to v pohode. Kupoval som ho za 11000 teraz sa da za 8000Sk zohnat co je dost dobra cena za to co ponuka.
ja by som sa rozhodoval medzi Samsung a NEC - najma kvoli podaniu farieb. Ak ale planujes semtam pouzivat monitor na inom, ako nativnom rozliseni, tak asi samsung - maju velmi dobru interpolaciu.
Ak mas pristup do agem.sk abo bgslevi.sk - neviem ci ho ma bgs na sklade tak samsung T220 - kontrast az 20 000:1 aj ked dynamicky ale je to najviac co mas na slovensku s oblasti monitorov a v tejto cenovej kategorii potom vynikajuca odozva pri hrach pri videu vsade...proste ja do tochto monitora na 200% pojdem...
no tak si zober to hpcko bohaca...ak nevies naco to ces tak si kup hp a mas to vybavene este aj na stenu to ces davat tak si kup hp a neres...vravim ti co som cital s testov samsung T seria je najvydarenejsia aku som kedy vydel..
ved ok ja som tiez cital sa nerozculuj na stenu to nechcem dat len mi ide oto ze ten typ samsungu sa neda nastavovat nema ziadny klb, nic viac, a obraz ma Hp lepsi aspon co som mal moznost vidiet ja zazivo.