lcd tv s podporou divx

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
mike146
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

lcd tv s podporou divx

Príspevok od používateľa mike146 »

zdravim chcel by som kupit lcd tv nic velke staci obycajny s podporou hd nieco do 85 cm na sirku aby sa my to vmestilo na stolik ale hlavne my ide o funkcie:
-aby prehraval divx xivid mp3 atd.
-aby podporoval nejake vymenne medium napr. usb kluc alebo pametovku(mam dve nevyuzite micro sd 8gb)
-pripadne aby umoznoval nahravanie
-mam kablovku takze aby mal analog tuner

trosku som hladal a nasiel som toto
http://www.ppelectronic.cz/zbozi/lcd-te ... -4gb-flash
co si o tom myslite ide mi hlavne o funkcie nie o kvalitu obrazu a podobne blbosti ale ak je to cinsky smejd tak ho nechcem
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

no najskôr by si si mal ujasniť či chceš len LCD telku, alebo aj stolný dvd/divx/xvid/mp3 prehrávač. Ten hybrid ktorý ma toto všetko v sebe [dačo ako apple počítače] asi nebude Boh vie čo. Ale to len môj osobný názor. Osobne by som to ako all-in-one riešenie nebral. Dôvod? Kvalita, prevodníky, celkový výsledný dojem z pozerania filmov, atď. Napríklad ja osobne mám telku len kvôli PC, na PC domáce kino a tak pozerám filmy. Aj to je jedna z možností. Týmto mixom by som moc neveril...ale nech sa radšej vyjadrí niekto skúsenejší, toť len môj názor.
Michaelo105
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Michaelo105 »

Od renovovaných výrobcom tv nenájdeš nič čo by splnilo nahrávanie, divx a pamäťovú kartu.

Čo si o ňom myslím - nekúpil by som si ho.

Táto telka bude mať obraz taký pekný ako 2 roky starý najnižší model. :?

Ale keďže tebe o obraz nejde tak si ho kľudne kúp.

A chcem sa ešte spýtať na aké využitie ho vlastne chceš? - pretože je vždy lepšie kúpiť poriadnu telku a dvd prehrávač/rekordér (nejaký lepší), alebo hd media player.
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Z vlastnej skúsenosti môžem poradiť Samsung LE32B65x

-aby prehraval divx xivid mp3 atd. - áno, dokonca zvláda aj niektoré HD formáty (720/1080)
-aby podporoval nejake vymenne medium napr. usb kluc alebo pametovku(mam dve nevyuzite micro sd 8gb) - 2x USB port, avšak bez SD kariet
-pripadne aby umoznoval nahravanie - nie
-mam kablovku takze aby mal analog tuner - áno + DVBT MPEG4

+ ďalšia funkcia.. prístup na Internet ;)

Samozrejme to využívanie USB na prehrávanie divixov považujem skôr za núdzovú funkciu. Napr. Ti dôjde nejaký známy s nejakým videom na USBčku a chcete si to rýchlo pozrieť.. nuž jednoducho strčíš do TV a ideš. Ale aby si to používal na prehrávanie svojej filmotéky uloženej na nejakom veľkokapacitnom externom disku.. to už je dosť nepohodlné.
mike146
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mike146 »

ok dik za rady chcel som to len nato ze by som si dialkovym ovladacom pohodlne vybral a pustil filmy ale asi do toho nepojdem bo ten samsung je na mna trosku moc takze kupim normalny tv a budem filmy pozerat klasicky s compu cez hdmi a nebudem vymislat :) este raz dik za rady
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

mike146 napísal:ok dik za rady chcel som to len nato ze by som si dialkovym ovladacom pohodlne vybral a pustil filmy ale asi do toho nepojdem bo ten samsung je na mna trosku moc takze kupim normalny tv a budem filmy pozerat klasicky s compu cez hdmi a nebudem vymislat :) este raz dik za rady
ono to je najlepšie riešenie. Comp prehrá všetko a veľmi kvalitne. Mám to tak spravneé, dvi > hdmi a je to super.
Michaelo105
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Michaelo105 »

Tak, tak najjednoduchšie je to s pc spojiť a ak chceš nejakú dobrú telku za tie peniaze tak vezmi Samsunga le32b450, alebo LG 32lh2010.
Napísať odpoveď