LCD TV - sekanie obrazu

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Kamenar18
Amateur
Amateur

LCD TV - sekanie obrazu

Príspevok od používateľa Kamenar18 »

Zdravim,kupil som si tento LCD TV Orava LT-1030 ( http://www.orava.info/fkh/default.asp?c ... howstyle=1 ) a mam takyto problem:
Najcastejsie pri pozerani sportovych prenosoch mi obraz niekolko krat obraz sekne nekedy 5 krat nekedy viac nekedy menej. Dost ma to akoze sere lebo ja velky fanda futbalu :D a mi to dost vadi. Myslite ze je to chyba telkaca teda mal by som to dat na reklamacku alebo sa stym budem muset zmierit :( alebo by sa tomu neako dalo predist? Inac som snim spokojny zatial obraz super (kukam smozrejme cez satelit). Len to sekanie ma stve. :evil:
drdi21
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa drdi21 »

no.najprv k tomu sekaniu.obraz dakedy sekne aj mne a mnohym dalsim.je to chyba v signale.dost mi to seka hlavne pri futbale a f1.a reklamovat ist telkac nem musis.
Kamenar18
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Kamenar18 »

Myslis ze to bude signalom? Ja kukam cez satelit a signal dobry a cez antenu ked som kukal na dvojke futbal tez sekalo. Jo aj mne to seka hlavne pri futbale,formule pri tenise to zasa nestiha.
drdi21
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa drdi21 »

nemyslim ze ma zlu antenu.zalezi na tom aky kvalitny signal vysiela televizia.a ake je pocasie.pri burke mi casto seka aj mne.a niekedy moze byt v okoli anteny dajaka rusicka alebo mobil.ten rusi signal dost.
Napísať odpoveď