LCD TV

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
dajvidek
Novice
Novice

LCD TV

Príspevok od používateľa dajvidek »

:?: Mate niekto skusenost s LCD TV orava LT-1080???alebo popripade poradte nejake LCD v podobnej cenovej kategorii. t.j. do 35 tis.
diki :wink:
PeterCA
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: LCD TV

Príspevok od používateľa PeterCA »

dajvidek napísal::?: Mate niekto skusenost s LCD TV orava LT-1080???alebo popripade poradte nejake LCD v podobnej cenovej kategorii. t.j. do 35 tis.
diki :wink:
poradim ti.. nemam skusenosti s LCD TV Orava LT-1080... ale znacka hovori za vsetko... schit!!! nekupuj...

mozem ti poradit jednoznacne SONY... tento mam a je to perfektny TV
http://www.sony.sk/view/ShowProduct.act ... TVP+LCD+TV

ja ho uz mam vyse pol roka a som s nim nadmieru spokojny... ja som zanho zaplatil 35 tis ale teraz ho kupis o 10 tis lacnejsie... a ked ches dat do TV 35 tis tak ti iba chcem povedat az sa rozhodnes pre znacku SONY... toť vše :)
pishta
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pishta »

Cawte hladam nejaku TV k PS3...
ma byt do 30 000,-

Naj kandidati:
SAMSUNG LE37R72B
Samsung LE32R86BDX
SHARP LC37SV1E
SHARP LC32GA8E
37" LCD TV TOSHIBA 37WL66Z
SHARP LC-32WD1E

Najskor ma laka SAMSUNG LE37R72B ale neviem ci nieje obraz o dost horsi od novsej serie Samsung LE32R86BDX...

Skuste poradit :)
Sony TV nechcem obraz nieje uplne naj a cena/vykon je myslim dost zly,aspon bol...
pishta
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

A co hovorite na PLAZMU k PS3???
Nebude vadit ze horne rozlisko je 1024?Bude to vyzerat dobre?

//Hlavne ma zaujima ci sa stale zvykne vypalovat obraz pri plazmach ako to bolo davnejsie alebo technologia "pokrocila"
Harun
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Harun »

hlavne na co pozeraj pri plazmach aby rozlisenie bolo v pomere 16:9 samozrejme ak je aj plazma v pomere 16:9(ale ine sa tusim ani nepredavaju :P )
JurijRubanov
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa JurijRubanov »

Harun napísal:hlavne na co pozeraj pri plazmach aby rozlisenie bolo v pomere 16:9 samozrejme ak je aj plazma v pomere 16:9(ale ine sa tusim ani nepredavaju :P )
Tam je práve problém, nové plazmy, ktoré nie su FullHD, a to je väčšina, sú s rozlíšením 1024x768, pričom sa obraz v horizontálnom smere deformuje. Na PS3 vôbec neodporúčam.
pishta
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Akurat som bol pozret panasonic plazmu v obchode s rozliskom 1024x768 neviem ako je to mozne ale obraz vobec nebol deformovany,vobec neposobil roztiahnuto...
JurijRubanov
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa JurijRubanov »

pishta napísal:Akurat som bol pozret panasonic plazmu v obchode s rozliskom 1024x768 neviem ako je to mozne ale obraz vobec nebol deformovany,vobec neposobil roztiahnuto...
Roztiahnuto nepôsobí, ide len o to, že je na šírku o niečo menej pixelov, ale pravdepodobne sú o niečo širšie, aby to vidieť nebolo, ale v každom prípade má nižšie rozlíšenie, ktoré nesiaha ani na 720p. A určite tam tú strau detailov nezbadáš, ak tam prehrávali nejaký analógový signál 480p. Ale pri HD rozlíšení a hlavne ak by si tam pripojil hraciu konzolu, tak by to bolo vidieť.
pishta
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Hej prave ten konzoly sa bojim...
Kazdpadne ak chce nieco na filmy,TV tak jednoznacene plazma,obraz a farby ma proste niekde inde...nechapem preco robia take rozlisenie...

Tak skuste teda poradit nejake LCD kedze to chcem aj trochu na PC,co plazme tiez nevyhovuje...

Cena co ja viem tak ked to bude stat za to som ochotny priplatit maximalne vsak do 40 000,-

Este som rozmyslal o tomto ale nemam kde porovnat obraz:(((

http://www.alza.sk/lcd-televizor-benq-vl3735-d70534.htm

//btw prehravali na tom film 720p
ehm123
King
King

Príspevok od používateľa ehm123 »

pishta napísal:Hej prave ten konzoly sa bojim...
Kazdpadne ak chce nieco na filmy,TV tak jednoznacene plazma,obraz a farby ma proste niekde inde...nechapem preco robia take rozlisenie...

Tak skuste teda poradit nejake LCD kedze to chcem aj trochu na PC,co plazme tiez nevyhovuje...

Cena co ja viem tak ked to bude stat za to som ochotny priplatit maximalne vsak do 40 000,-

Este som rozmyslal o tomto ale nemam kde porovnat obraz:(((

http://www.alza.sk/lcd-televizor-benq-vl3735-d70534.htm

//btw prehravali na tom film 720p
neviem nemam sice skusenosti s tv od benq ,ale mam skusenosti s monitorom == dobra cena,ale zly obraz - po par minut pozerania slzave oci..uplne to taha....myslim ze ako lcd tv to tiez nebude lepsie...brat ma samsung a je celkom fajn skus sa pozret po nom
Napísať odpoveď