a co vravite na toto daco o tej zancke gogen bo maju dobre ceny a taketo info som nasiel co vi nato oplatisa ???
Novinka! LCD TV GoGEN 32950
Širokoúhlý LCD televízor s uhlopriečkou 82 cm a rozlíšením 1366x768 bodov. Formát obrazovky je v pomere strán 16:9 a je tak ideálny predovšetkým pre sledovanie širokouhlých filmov a relácií.
Displej charakterizujú údaje ako je kontrastný pomer 1000:1, jas 550 cd/m2, odozva 8 ms a pozorovací uhol 170º H x 170º a zaručujú tak kvalitný, dostatočne jasný a kontrastný obraz viditeľný zo širokého uhlu.
Digitálny hrebeňový filter (DCF) prispieva k ďalšiemu vylepšeniu obrazu. Jeho funkciou je zaistenie väčšieho rozlíšenia jasu a farebných signálov a redukcií ich splývania. Vďaka jeho práci poskytuje panel čistejší a ostrejší obraz.
Funkcia Progressive Scan pri obraze s rýchlym pohybom - napríklad pri športových alebo akčných scénach uhladzuje hrany a zuby pohybujúcich sa objektov. To má za následok stabilný obraz. Tiež je k dispozícií funkcia redukcie obrazového šumu (PNR).
Analógový a digitálny tuner vstavaný v prístroji Vás nenechá na holičkách teraz, ani v budúcnosti po prechode na digitálne vysielanie v Slovenskej republike (DVB-T).
Prístroj disponuje tiež detskou poistkou, časovým spínačom a výstupom na sluchátka pre nerušený posluch, dokonca so samostatnou regulaciou hlasitosti.
Veľmi bohaté možnosti pripojenia ostatných zariadení, sú možné cez rad konektorov a rozhraní. Prístroj ponúka 2 x SCART , kompozitný vstup, HDMI , konektor pre pripojenie PC VGA, komponentný video vstup.
Zákazníkov poteší kompletná navigácia a menu v českom jazyku, rovnako ako český programový sprievodca EPG a 1000 stránok teletextu s českou diakritikou.
Pre mna je GoGEN uplne nezmana znacka a radsej by som sa jej vyhol. Televizor ma kontrast 1:1000, co nie je pri dnesnych kontrast nic moc, teda je to bieda. Mozno by som zmenil nazor, keby som ho videl vedla nejakeho Samsungu ci Philipsu, ale takto na slepo by som ho urcite nekupoval, ved to je ako kupovat macku vo vreci (a kupis psa).
inak sa chcem este spytat s pixmanie nedasa sa dako objednat tym stilom ze objednam a zaplatim tovar az ked mi ho privezu? proste aby som neplatil peniaze bankovim prevodom ani kartou prosto ked privezu tovar zaplatim ,?? dik
a este dalsi dotaz co vravite na toto som sa pytal na ten gogen a toto mi prislo mailo.
Reaguji na Váš dotaz ohledně značky GoGEN.
Značka GoGen na evropském trhu nahrazuje Oxygen, což je americká značka třeba i pro snowboardy, oblečení apod. GoGen je značka, kterou vlastní společnost HP TRONIC Zlín. Výrobky se vyrábí v továrnách po celém světě, zejména v Evropě a Asii. Výrobci patří k předním dodavatelům elektroniky a vyrábí u nich renomovaní výrobci jako LG, Samsung, JVC, Hyundai, Philips a další.
HP TRONIC Zlín zajišťuje pro značku GoGen veškerý předprodejní i poprodejní servis - marketing, obchod, technickou podporu, síť autorizovaných a proškolených servisů.
Na Slovensku je distribuce značky zajištována firmou Domoss Technika Pieštany.
Tazko povedat, trebalo by vidiet ten TV za behu vedla toho Samsungu. Pixmania ma platbu vyriesenu pre tak, lebo sa jedna o Francuzsku spolocnost. Inak hladal som hladal a ten televizor som tam nemohol najst na Pixmanii.
Mimochodom v celej EU predsa plati zakon, ze tovar zakupeny cez net mozes bez udania dovodu vratit (tusim po dobu 30 dni).
a ked si objednam s pixmanie tak zakolko b y h oasi priviezli? lebo nemam dobru skusenost s tym obchodom a ak o to je s reklamaciou? ked to je francuska firm a? dik
pepo napísal:a ked si objednam s pixmanie tak zakolko b y h oasi priviezli? lebo nemam dobru skusenost s tym obchodom a ak o to je s reklamaciou? ked to je francuska firm a? dik
ja som stade nieco objednaval, a trvalo to cca tyzden
pepo napísal:a ked si objednam s pixmanie tak zakolko b y h oasi priviezli? lebo nemam dobru skusenost s tym obchodom a ak o to je s reklamaciou? ked to je francuska firm a? dik
Mas to tam predsa hore napisane - 3 az 4 pracovne dni.
Uz to tu mas napisane, ze vyrobok je mozne poslat do najblizsieho servisneho strediska danej firmy na Slovensku alebo v Cesku, pripadne rovno do Francuzska. Po uznani reklamacie ti naklady na reklamaciu preplati Pixmania. Keby si si radsej precital FAQ alebo napisal na podporu Pixmanie a nie tu otravoval s debilinami, ktore si vies zistit aj sam.
hojko napísal:Uz to tu mas napisane, ze vyrobok je mozne poslat do najblizsieho servisneho strediska danej firmy na Slovensku alebo v Cesku, pripadne rovno do Francuzska. Po uznani reklamacie ti naklady na reklamaciu preplati Pixmania. Keby si si radsej precital FAQ alebo napisal na podporu Pixmanie a nie tu otravoval s debilinami, ktore si vies zistit aj sam.
ty lalo nauc sa citat som sa pytal ze ci ma stym dakto skusenosti a nie co je na nete napisane tak citaj a potom mudruj