Caute caute.
Pisem sem v nadeji, ze uz niekto riesil podobny problem aky mam ja:
Chcem si kupit wide-screen monitor pre pripojenie k PC.
Ked som sa tak kukal na vyber tak som usudil ze pod 24'' wide by som uz asi nesiel (v sucastnosti mam doma LCD 19'' 4:3 od Philipsu).
Lenze ten co chcem ja sa pohybuje na priblizne rovnakej cene ako rada niektorych, lacnejsich SAMSUNG LCD-TV monitorov. Tie LCD-TV su navyse zasa o dobry kus vacsie. Navyse planujem co nevidiet kupit doma aj televizor, takze by to takpovediac zabilo 2 muchy jednou ranou.
Mam teraz taku otazku:
Je mozne na LCD-TV, ktory je vybaveny aj analog. VGA vstupom pripojit pocitac a hrat na nom pocitacove hry?
- JE OBRAZ DOSTATOCNE OSTRY??
- NEBUDE MATNY? NEOSTRY, ROZMAZANY?
Skratka a jasne. Da sa LCD-TV pouzit ako plnohodnotna nahrada obycajneho PC monitora?
Mate s tymto nejake skusenosti?
Vdaka moc.
LCD vs. LCD TV
-
ThunderBoy
Light Expert
-
c.a.r.n.e.
Medium Star
tak tak klasicky signal je hnusny, ja tiez rozmyslam tiez nad kupou lcd telky ako sekundarneho monitora. aj na hry aj na filmy atd. chcem jednoznacne full HD len teraz rozmyslam ci sa mi oplati priplatit za 100Hz technologiu alebo nie.
skusal som v obyvacke na 37 palcovom samsungu ktory bol iba HD ready spustit nejake hry a pripadalo mi to uplne normalne, obraz perfektne ostry, farby boli tiez super (neni to TN panel ale tusim S-PVA). Ten telkac ma odozvu 8ms a zdalo sa mi to ok, nepocitoval som ziadny input lag, ale zase niesom nejaky narocny gejmer. Pustal som filmy 720p a obraz bol nadherny. Skusenosti s inymi LCD TV nemam tak to treba brat trosku s rezervou. Ked som pustil CoD4 tak matka nechcela uverit ze to je hra
skusal som v obyvacke na 37 palcovom samsungu ktory bol iba HD ready spustit nejake hry a pripadalo mi to uplne normalne, obraz perfektne ostry, farby boli tiez super (neni to TN panel ale tusim S-PVA). Ten telkac ma odozvu 8ms a zdalo sa mi to ok, nepocitoval som ziadny input lag, ale zase niesom nejaky narocny gejmer. Pustal som filmy 720p a obraz bol nadherny. Skusenosti s inymi LCD TV nemam tak to treba brat trosku s rezervou. Ked som pustil CoD4 tak matka nechcela uverit ze to je hra