League of Legends
-
lekoklatik
VIP
Re: League of Legends
Tier 3 samozrejme.
regen zivota, redukcia cooldownu
regen zivota, redukcia cooldownu
tak myslim ze na singeda je dobra napriklad mana alebo mana regen , ap , armor abo magic resist , popripade hp nejake sa tiez zidu a aj movment speed su tiez prenho good 
ja to musim nejak skombinovat bo druhe hera hravam gareen tak aby boli nejake univerzalne xD
myslim ze hp alebo nejaky armor porpripade aj magic resist by boly pre obidvoch dobre
-
lekoklatik
VIP
regenom zivota nepokazis u ziadneho hrdinu nic.
Zober si kolko xp nazbieras od zactiaku hry, ked sa nebudes musiet vracat na base ked ti bude stacit sa postavit na 30 sekund za vezu, pripadne hrat deff a obiehat kripov, ked budes mat hp regen napr. 20+ za 5sekund.
redukcia cooldownu je ti snad jasna.
hp reg je univerzal. To neho tlacim najviac bodikov a zatial sa mi to vyplaca
//btw a u garena uz ani nehovorim. Ved to je tanker jak rit.
Zober si kolko xp nazbieras od zactiaku hry, ked sa nebudes musiet vracat na base ked ti bude stacit sa postavit na 30 sekund za vezu, pripadne hrat deff a obiehat kripov, ked budes mat hp regen napr. 20+ za 5sekund.
redukcia cooldownu je ti snad jasna.
hp reg je univerzal. To neho tlacim najviac bodikov a zatial sa mi to vyplaca
//btw a u garena uz ani nehovorim. Ved to je tanker jak rit.
-
lowmanek
Light Professional
tuto hru sme zacali hravat 5ti kamarati asi pred rokom a odvetdy sme spolu zahrali nespocetne premadov...ja hravam casom esl 1on1 ale ze by som mal +sovy rating sa povedat neda. Go4LoL sme hrali 2krat a z toho raz musel jeden kamarat neplanovane odist a druhy krat sme chytili mega boticov. Hravam Tryndu...masteries offense/utility runy HP/cryt damage a summonery exhaust a ghost. Niekedy by sme mohli dat nejaky 5v5 turnaj alebo nieco take popr. 1v1
ak si so mnou chcete zahrat tak sa volam MeTtONEK
myslim ze garen az tak hp regen nepotrebuje uz len kvoly pasivke a zas coldown reduction u singeda no nwm pomoct pomoze ale je vela inych run ktore mu pomozu viac
-
lekoklatik
VIP
Zober si ze na zaciatku su vsetci slabucky.
kazdopadne nebude snad neustale hrat len za 2ch hrdinov.
Obcas treba do teamu aj nejaky dmg ktori su povacsine papiere takze tam je kazde hp len plus.
Tazko teda povedat. Moj styl hry jednoznacne vyzaduje hp regen, pretoze mam proste rad pocit istoty zo strany hp ^_^
kazdopadne nebude snad neustale hrat len za 2ch hrdinov.
Obcas treba do teamu aj nejaky dmg ktori su povacsine papiere takze tam je kazde hp len plus.
Tazko teda povedat. Moj styl hry jednoznacne vyzaduje hp regen, pretoze mam proste rad pocit istoty zo strany hp ^_^
kludne proti vam zahrame niekedy 5 vs 5 sice sme slabsi ale aspon vas potrapime xD si ma pridaj Axelik11lowmanek napísal:tuto hru sme zacali hravat 5ti kamarati asi pred rokom a odvetdy sme spolu zahrali nespocetne premadov...ja hravam casom esl 1on1 ale ze by som mal +sovy rating sa povedat neda. Go4LoL sme hrali 2krat a z toho raz musel jeden kamarat neplanovane odist a druhy krat sme chytili mega boticov. Hravam Tryndu...masteries offense/utility runy HP/cryt damage a summonery exhaust a ghost. Niekedy by sme mohli dat nejaky 5v5 turnaj alebo nieco take popr. 1v1ak si so mnou chcete zahrat tak sa volam MeTtONEK
-
lekoklatik
VIP
mimochodom najlepsie je ked si to spocitas sam. vsetko sa to da pekne vynasobit kalkulackou. aky velky regen, alebo skor ucinok maju runy na lvl 1 alebo lvl 18, aky ucinok to ma s ktorym spellom, s hrdinovym pasivom ci aktivom etc.
mimchodom zabudol som asi na najdolezitejsiu vec.
Najlepsia volba run je jednoznacne runy percentualne
mimchodom zabudol som asi na najdolezitejsiu vec.
Najlepsia volba run je jednoznacne runy percentualne
-
lowmanek
Light Professional
Nie je problem...niekedy cez vikend alebo tak mi napis...nieco dohodneme 
Novy champions rotation, hned idem testovat Miss Fortune 
-
lekoklatik
VIP
kks ani mi nehovor.
Konečne zmena, už ma nebavilo Blitzcrank vs blitzcrank kdež ľudia skúšali a dosť často surrendli...
Konečne zmena, už ma nebavilo Blitzcrank vs blitzcrank kdež ľudia skúšali a dosť často surrendli...
No vcera som to zacal hrat a prve dojmy su peckoveee
Prechadzam z DoTy takze si budem musiet na par veci zvyknut
) Ale aj tak vcera 3 hry s Nunuom 3 krat som dal killing spree
Milujem takych tankov hrdinov 
nunu je strasne super hero, s nim som aj ja zacinal, na zaciatku je uplne genialny, jednoduchy, silny, dlho drzi na lane, pecka. Problem je ze v poslednom case som ho skoro vobec nevidel kedze ho nikto nehrava lebo v Late game nema ziaden potencial
(ani dat damaz, ani utankovat, proste nic, maximalne to aoecko) ale na lvl range 1-15 ked to ludia poriadne nevedia hrat je strasne super <3
a jakeho mi poradite kupit dalsieho chcel by som nejakeho range maga alebo nejakeho takeho ktory sa oplati??
-
lowmanek
Light Professional
hm...kolko ludi tolko chuti ale pre mna je to jednoznacne malzahar popr. veigarjozefitko napísal:a jakeho mi poradite kupit dalsieho chcel by som nejakeho range maga alebo nejakeho takeho ktory sa oplati??
-
Sarger
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Ked zoberes Ryzeho tak tym nic nepokazis....na zaciatok je dost dobry a jednoduchy hlavne
-
lowmanek
Light Professional
do takeho 20teho levelu sa mi zdal ryze neuveritelne imba...no ked som ich potom zacal davat v late game na 5 cryticalov tak som zistil ze asi nebude az taky dobry
a samozrejme su aj dobri ryzi ktori to kludne davaju aj teraz..no takych je malo a musia mat uz za toho champa co to zahrane...
jozefitko napísal:a jakeho mi poradite kupit dalsieho chcel by som nejakeho range maga alebo nejakeho takeho ktory sa oplati??
lux je zaujmavy hero s kuzlami ma veci dostrel jak vezicka co sa moze obcas hodit
twister je dobry v kazdom tyme ma teleport a omrovaciu kartu