League of Legends
Re: League of Legends
Tak fórum by som prirovnal k čiernej diere...Neostáva ti než čakať. Inak toto nebol náhodou ahri patch? lebo tú ahri tam nikde nevidím! 
-
aruN
Professional
- Kontaktovať používateľa:
rain3R napísal:ak by si hral však na solo nasusa, alebo také nejaké hovado tak by si to 1v5 dal...
No logicky ak by sa hentak nafeedil za nasusa tak to proste dá. Neviem, ešte si nevidel vyhrať nasusa hru? 
-
aruN
Professional
za 1200 hier ani razrain3R napísal:No logicky ak by sa hentak nafeedil za nasusa tak to proste dá. Neviem, ešte si nevidel vyhrať nasusa hru?
-
Croven
Star
ja som hral raz nasusa,mal som 0/6 a hru som vyhral a skoncil som z 12/6 a ked som isiel sam na 5 tak vzdy som dal aspon 3 a niekedy aj 4..
Áno ak sa nafarmíš, a teda hlavne nastackuješ Qčko, tak pokial protivníci nemajú všetci 20/0 určite vyhráš. Ale zase ak ťa harrasuje niekto na lajne a nenafarmíš to tak si v riti. Ale povedal by som že nasus je najsilnejšia postava, pretože môže stackovať a zároveň ísť do tanka. A teda je neporaziteľný
. Neviem, poďla mňa je zase veigar najlepší mág (tiež ak nastackuje).
-
Croven
Star
ale veigar ak nezabije,tak on bude zabity
-
aruN
Professional
To je všetko teoretizovanie, ad carry s dobrym buildom dá nasusa s tank buildom a stacknutým Q, vždy záleží od situácie.
tak je ale pravda ze ad carry ap carry si hru sami nevryju samozrejme moze znacne napomoct ale nevyhra pretoze ked bude team furt utekat pred enemy a necha ich pusovat tak ty nic nespravis nabehnut tam asi mrtvi ktosi ta slovne stune a tym je v prdeli ....
lekolatik: som slovak ale byvam blizko ceskych aj polskych hranic tak tu vecina ludi ovlada vsetky tri jazyki ( to mas ako ze vecina blavakov vie madarsky )
lekolatik: som slovak ale byvam blizko ceskych aj polskych hranic tak tu vecina ludi ovlada vsetky tri jazyki ( to mas ako ze vecina blavakov vie madarsky )
-
lekoklatik
VIP
Aha ok, tak prečo píšeš česko slovensky a hru máš poľsky. lol
nikdto nevyhrá hru sám, pokiaľ nie je nepriateľský team úplne retardovaný.
nikdto nevyhrá hru sám, pokiaľ nie je nepriateľský team úplne retardovaný.
lekoklatik súhlasím a stalo sa vám že z 5v5 bolo 2vs3 ?? :DD
Tak to sa mi ešte nestalo, ale hral som z 3v3 1v1 
da sa nejak v hre vypnut chat aby som nemohol pisat ja ..? hladal som to v key bidings ale nikdo som to nenasiel .. hm ?
Jedine ak si ho presunieš uplne mimo obrazovku aby si ho nevidel, môžem sa spýtať prečo to chceš spraviť?
nechapem? .. niekedy sa dost ragnem a nevyplati sa mi to na ranked ked tam pisem ako kid 
Ak stalčíš enter, aktivuje sa chat, teda že doňho môžeš pásať (alebo doňho klikneš). Proste sa trošku rozsvieti. A vtedy ho môžeš chytiť za tú modrú čiaru hore, a presúvať. A pokiaľ ho chytíš úplne za bok, tak ho môžeš presunúť takmer celý "mimo obrazovku"... Neviem ako to lepšie popísať, ale čo som čítal tak vypnúť sa nedá. Jedine takto ho skovať 
aha ok dakujem vyskusam to ..
-
lekoklatik
VIP
To že ty ho presunieš mimo tvojho zorného poľa neznamená že ostatní nebudú vidieť čo píšeš.
Buchni si do stolu alebo si tresni hlavu o stôl keď sa nevieš udržať a musíš od zlosti niečo písať.
//stáva sa
Buchni si do stolu alebo si tresni hlavu o stôl keď sa nevieš udržať a musíš od zlosti niečo písať.
//stáva sa
No leko to sa ti povie ale niekedy sa to fakt nedá nevyjadriť sa...
-
black evil
Light Star
Skušal hrať niekto LoL na Linxe, presnejšie Ubuntu, ja som to predtym hrával na windows 7, no mam už ubuntu.