League of Legends
-
zeto750
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: League of Legends
Od decembra som sa pridal k LoL komunite, a musim pochvalit, oproti dote je to podla mna intuitivnejsie, a zabavnejsie, iac sa vyuzivaju ability a preto ma to chytilo viac.
Som len taky obcasny hrac ked je cas cize nic extra.
Momentane hram najma za NUNU ale chcel by som vas nazor na nejakeo kvalitneho Range champa ? Zvazujem MF kedze sa mi z nou celkom dobre hralo ale neviem sa rozhodnut, radsej hram AP a MF som vacsinou videl hrat na AD.
Koho by se zobrali? MF je traz v akcii za 4800 IP to je dalsie +...
Som len taky obcasny hrac ked je cas cize nic extra.
Momentane hram najma za NUNU ale chcel by som vas nazor na nejakeo kvalitneho Range champa ? Zvazujem MF kedze sa mi z nou celkom dobre hralo ale neviem sa rozhodnut, radsej hram AP a MF som vacsinou videl hrat na AD.
Koho by se zobrali? MF je traz v akcii za 4800 IP to je dalsie +...
-
Radioactive_Mouse
Light Professional
Ta cena neni v akcii ... 4800 uz bude stale
Ked hras rad AP , tak kup nejakeho Ap range champa .
Napriklad z tych lacnejsich je uplne paradna morgana.
Ked hras rad AP , tak kup nejakeho Ap range champa .
Napriklad z tych lacnejsich je uplne paradna morgana.
-
PhYs0c
King
AP twisted fate sa hrava
-
Sarger
Guru wannabe
Art Spotlight na dlho očakávaný support
Mal by to byť polymorph.
Mal by to byť polymorph.
-
PhYs0c
King
co je polymorph?
-
zeto750
Medium Star
Morganu mam, obcas ju hravam, celkom dobra je len som sa z nou este nejako nezzil, twisted fatea som zvazoval ale niekde som cital ze nie je nic moc tak so to nechal ale zvazujem ho stale, len neviem ci bude lspei ako MF alebo nie? Ale da sa hrat na AP takze to je pre mna plus...este poznate nejakych AP range champov ?
-
PhYs0c
King
tf je peckovy ale chce to hrozny skill na W spell...to by mu mohli zmenit a nechat len stun a mana regen dat k inemu spellu...ja s nim raz mam skore 12/0/x a raz 1/13/x takze tak...orianna sa da hrat attack speed AP, taktiez teemo..
-
Sarger
Guru wannabe
PhYs0c: niečo z offic fóra: Guessing it'll be similar to the way its done in other games, change your enemy into a harmless animal.
And if it's like polymorph in DotA, it probably means that the ability will morph your enemy into an animal, not hindering their movement but causing them to be unable to attack or cast for a short period of time. Which means I'm guessing this is our support.
Takže v podstate by mal svojimi abilitami bude meniť enemy napríklad na ovce a pod. To je najbližší odhad, ale o pár dní uvidíme.
And if it's like polymorph in DotA, it probably means that the ability will morph your enemy into an animal, not hindering their movement but causing them to be unable to attack or cast for a short period of time. Which means I'm guessing this is our support.
Takže v podstate by mal svojimi abilitami bude meniť enemy napríklad na ovce a pod. To je najbližší odhad, ale o pár dní uvidíme.
-
lekoklatik
VIP
@zeto750: ja mám veľmi rád Leblanc. Ale všetci tvrdia, že je slabá lategame (v podstate je, avšak len v teamfighte ako takom. Ak si niekde počkáš a vyletíš na nejaké carry do zadu, tak si veľký boost pre ten teamfight, nakoľko v teamfighte nie je moc rozumné napadnúť hneď tanka).
Tiež sa mi páči Brand a naposledy som skúšal Ahri, ktorá mi tiež prišla zábavná.
A i keď sme to tu už riešili, osobne doporučujem naučiť sa smartcast. Osobne si napríklad leblanc nedokážem bez smartcastu predstaviť, pretože ona to kombo jednoducho musí na niekoho vysypať.
A ako hovorí PhYs0c, tiež si myslím že TF je dosť Ťažký na hranie. Potom si však skutočne užitočný. Či už ad alebo ap. Podľa mňa záleží na counterpicku.
@Sarger: som zvedavý ako to dopadne s týmto novým champom. Ale support by bol skvelý, ten sme už nemali dlhšie myslím.
Tiež sa mi páči Brand a naposledy som skúšal Ahri, ktorá mi tiež prišla zábavná.
A i keď sme to tu už riešili, osobne doporučujem naučiť sa smartcast. Osobne si napríklad leblanc nedokážem bez smartcastu predstaviť, pretože ona to kombo jednoducho musí na niekoho vysypať.
A ako hovorí PhYs0c, tiež si myslím že TF je dosť Ťažký na hranie. Potom si však skutočne užitočný. Či už ad alebo ap. Podľa mňa záleží na counterpicku.
@Sarger: som zvedavý ako to dopadne s týmto novým champom. Ale support by bol skvelý, ten sme už nemali dlhšie myslím.
-
zeto750
Medium Star
THX for help
Uvidim ked bola naposledy vo free pi*ku MF tak som si z nou odohral dost hier a bola to moja prva postava v LoL takze zvazujem stale kupu, ale ani ten TF nie je zly...
Kedy asi bude ten novy hrdina o ktorom tu pisete? vyzera zaujimavo a aj ked to zneje divne aj vzhlad postavy hra u mna rolu, malu ale predsa
Kedy asi bude ten novy hrdina o ktorom tu pisete? vyzera zaujimavo a aj ked to zneje divne aj vzhlad postavy hra u mna rolu, malu ale predsa
-
lekoklatik
VIP
Lenže ty si pletieš AD s AP. Miss Fortune je AD carry (samozrejme si ju kľudne skús aj AP, je to na tebe, ale na to prosto nie je "stavaná").
Hráči skúšajú rôzne kombinovať. Najlepšie bude keď si sám prečítaš čo ktorý spell robí, ako môžeš vytiahnuť čo najviac dmg z autoattacku etc... To že ultimátka Miss Fortune robí AP nie je novinka. Snáď Každá Ulti má v sebe kus AP.
Hráči skúšajú rôzne kombinovať. Najlepšie bude keď si sám prečítaš čo ktorý spell robí, ako môžeš vytiahnuť čo najviac dmg z autoattacku etc... To že ultimátka Miss Fortune robí AP nie je novinka. Snáď Každá Ulti má v sebe kus AP.
-
Sarger
Guru wannabe
Support to bude určite (dúfajme), veď ho sľubujú už niekoľko mesiacov. Otázne sú spely čo to bude zač 
Twisted Fate som hral dlhšie, ale žiadna sláva. Jediné plus je jeho ultina. Tá je suprová čo na dorážanie, to na gangy.
Z vlastnej skúsenosti ho odporúčam ísť na AD ne na AP.
Z vlastnej skúsenosti ho odporúčam ísť na AD ne na AP.
-
zeto750
Medium Star
Nepletiem si, ze hram rad AP nema nic spolocne z tym ze mam rad MF... ju idem najmä na attack speed AD... tak mi to vyhovuje..
Tento tyzden je vo free pi*ku ezreal, oplati sa? viem ze sa ide tiez AD a je celkom zaujimavy premna, len sa naucit triafat jeho spellmi
Asi si ho kupim...
Tento tyzden je vo free pi*ku ezreal, oplati sa? viem ze sa ide tiez AD a je celkom zaujimavy premna, len sa naucit triafat jeho spellmi
Asi si ho kupim...
Ezreal je dost o skillshotoch, takze len cvicit a cvicit aim 
Zalezi o skille,niekedy ked ma nechaju nafeedit s ezrealom ,tak je nezastavitelny s tym jeho blinkom + sa naucit trafiat s Q a s tym si zvysujes aj Attack speed.Ale niekedy ho aj ako prveho hned focusuju lebo ma low HP.Zalezi od enemy teamu.Rovnako predpovedat kde asi pojde alebo sa postavi a potom mas hned ajj par killov z ultiny.
Chcel by som sa opýtať používam xsplit pri streamovaní LoL-ka ale vždy to seká a neviem v čom je problém.
Spec :
processor i5-2500k
GTX 560Ti
12 gb ram
http://www.speedtest.net/result/1835865856.png
http://www.pingtest.net/result/58991010.png
Xsplit nastavenie na Own3d.tv
http://www.image-share.com/ijpg-1354-206.html
vie my niekto pomôcť ? vždy keď stremujem môj stream laguje a stále neviem prečo lebo podla všetkého by som mal mať všetko čo treba. Hry my pri streamovaní vôbec nelaguje a hru mám 60FPS a stream 30FPS.
Ďakujem dopredu za každému čo si zobere čas my pomôcť ďakujem
PS: ked by my niekto este pisal net je : ISPER
Spec :
processor i5-2500k
GTX 560Ti
12 gb ram
http://www.speedtest.net/result/1835865856.png
http://www.pingtest.net/result/58991010.png
Xsplit nastavenie na Own3d.tv
http://www.image-share.com/ijpg-1354-206.html
vie my niekto pomôcť ? vždy keď stremujem môj stream laguje a stále neviem prečo lebo podla všetkého by som mal mať všetko čo treba. Hry my pri streamovaní vôbec nelaguje a hru mám 60FPS a stream 30FPS.
Ďakujem dopredu za každému čo si zobere čas my pomôcť ďakujem
PS: ked by my niekto este pisal net je : ISPER
-
PhYs0c
King
aha v dote sa to volalo tusim hex
-
PhYs0c
King
na ezreala odporucam smart cast
a je dobre stavat frozen mallet nahpcka a nieco na lifesteal , prvy spel je on hit takze to pomoze aj tam